- 11 Eylül 2017
- 1.878
- 2.536
- 30
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.821
Sirf moral bozuyo die dr degistirdim simdiki iyi herseyi anlatio sakin sakin bide bnde miyom var
Bakalim ben napacagim yarin kotu birsey derlerse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sirf moral bozuyo die dr degistirdim simdiki iyi herseyi anlatio sakin sakin bide bnde miyom var
Ben kullanıyorum canım hamile olduğumu öğrendiğimden beriİyi akşamlar herkese. Bugün kanamam oldu maalesef. Koşarak doktora gittim. Çok şükür yerinde duruyormuş kese ilk defa görmüş oldum. Ağır kaldırmaktan olabilir dedi doktor. 2 hafta sonra anca bebeği görürsün dedi. Progestan yazdı bir de iğne yaptılar acilde. Progestan kullanan var mı aranızda?
Yan etkisi oldu mu hiç? Ne kadar kullanılıyor acaba bir de doktora sormayı unuttum. Kanamam olmadı bir daha bende. Dinleniyorum sürekli.Ben kullanıyorum canım hamile olduğumu öğrendiğimden beri
Gecmis olsun cnm ya ben kullaniorum sabah aksam vajinal al progestaniİyi akşamlar herkese. Bugün kanamam oldu maalesef. Koşarak doktora gittim. Çok şükür yerinde duruyormuş kese ilk defa görmüş oldum. Ağır kaldırmaktan olabilir dedi doktor. 2 hafta sonra anca bebeği görürsün dedi. Progestan yazdı bir de iğne yaptılar acilde. Progestan kullanan var mı aranızda?
İgnesini kullaniyorum cnm cok acitan bi igne zamanla beze oluyor kalcada iyice aciyorİyi akşamlar herkese. Bugün kanamam oldu maalesef. Koşarak doktora gittim. Çok şükür yerinde duruyormuş kese ilk defa görmüş oldum. Ağır kaldırmaktan olabilir dedi doktor. 2 hafta sonra anca bebeği görürsün dedi. Progestan yazdı bir de iğne yaptılar acilde. Progestan kullanan var mı aranızda?
Peki sen agirmi kaldirdin kac kilo bilekte biz yapmayakİyi akşamlar herkese. Bugün kanamam oldu maalesef. Koşarak doktora gittim. Çok şükür yerinde duruyormuş kese ilk defa görmüş oldum. Ağır kaldırmaktan olabilir dedi doktor. 2 hafta sonra anca bebeği görürsün dedi. Progestan yazdı bir de iğne yaptılar acilde. Progestan kullanan var mı aranızda?
deselerde dert etme henuz kucukBakalim ben napacagim yarin kotu birsey derlerse
Aynen çok şükür bir tane verdi. Sol bacağım iptal resmen uyuştu.İgnesini kullaniyorum cnm cok acitan bi igne zamanla beze oluyor kalcada iyice aciyor
Bir kızım var 4 yaşında yaklaşık 17 kilo. Bu ara çok hasta oldu kucak istiyor diye çok kucakladım. Ona yordu doktor. Ağır kaldırma dedi. 15 gün cinsellik yok dedi. Temizlik yapma dedi falan. Bu ara oturmayı düşünüyorum sürekliPeki sen agirmi kaldirdin kac kilo bilekte biz yapmayak
Sürekli uzan ayaklari dik yukari bn ögrendigimden beri iliskiye girmiyorum esimde uzak duruyor sagolsunBir kızım var 4 yaşında yaklaşık 17 kilo. Bu ara çok hasta oldu kucak istiyor diye çok kucakladım. Ona yordu doktor. Ağır kaldırma dedi. 15 gün cinsellik yok dedi. Temizlik yapma dedi falan. Bu ara oturmayı düşünüyorum sürekli
Selam bnde cok hafif kokuya duyRlilik varMerhaba kızlar nasılsınız bulantilari başlayan varmi
Kapsul vermedimi igne zor yaaaAynen çok şükür bir tane verdi. Sol bacağım iptal resmen uyuştu.
Canım benim dikkat et enazindan 3 aylık riskli dönemi atlatana kadarBir kızım var 4 yaşında yaklaşık 17 kilo. Bu ara çok hasta oldu kucak istiyor diye çok kucakladım. Ona yordu doktor. Ağır kaldırma dedi. 15 gün cinsellik yok dedi. Temizlik yapma dedi falan. Bu ara oturmayı düşünüyorum sürekli