2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar doktordan çıktım şimdi kese görünmedi. Beta hcg 290 dan 525 e çıkmıştı daha fazla olmaliydi dedi.bir problem mi yaşandı ?şimdi yine beta yaptıracağım.sonuca göre tekrar kontrol moralim çok bozuldu.4h5g de kese gören var mı?
 
İçinden geçenleri duyabiliyorum cnm emin ol rabbim iyi dr larla iyi hemşirelerle karşılaştırsın..acıya dayanırz da ihmal olumca elden çare gelmiyor sonra
İhmal duyduğum zaman çok kötü şeyler geçiyor aklımdan.. can ya nasıl ihmal edilebilir aklım almıyor. Allah iyilerle karşılaştırsın.
 
Kızlar 6+4 den merhabalar maden suyu içiyor musunuz? Bu konuda hiç doktora soru soran oldu mu?
Doğal maden suyu içmenin hiçbir zararı olmaz canım,mineralli su sonuçta. Asitli içecekler,paketli gıdalar,az pişmiş et,iyi yıkanmamış meyve sebze,küflenmiş peynirler,iyi pişmemiş yumurta,alkol,sigara vs yasak.
 
Merhaba Fâtih Balat ta mi oturuyorsun bende orda büyüdüm evlendim şimdi Esenler deyim nasıl arıyorum Balat i bilemezsin
Yok canım benimki bursa balat :) istanbulda yaşıyordum ilk çocuktan sonra bursaya dönüş yaptım.. istanbuldayken anadolu yakasındaydım,ataşehirde.
 
Benim satırda bi kayma olmuş. Bursa eklenmiş extra :)
 
Kızlar yardım edin ben adetim 4. Gün geçince test yaptrmştm 1880 çıkmştı 2 gün sonra yine yaptrdm 4800 çıktı ondan iki gün sonra sağlık ocağnda yaptrdm o da 12.100 çıkmş bu artış çok değil mi inanılmaz tedirginim cumartesi keseyi gördük 9.8 mm çıktı. Ama bu artş endişelendiryor. Aramzda değerleri benm gibi olan var mı?
 
Artışın az olması sizi endişelendirmeli.. fazla artışta çoğul gebelik konuşulabilir ama sizde yok anladığım kadarıyla. Yaşınız gençtir ve hormonlar fazla aktiftir.. İlk gebeliğimde keseyi görene kadar artıştan dolayı çoğul gebelik diye düşünmüştü doktorum ama değildi..
 
Kızlar benim cuma akşamı kan değerim 77.54 cıktı pazartesi akşamı tekrar yaptırdım 330.09 cıktı dr iyi idrara sıkışık gel cumartesi keseyi görürüz dedi ama ben çok tedirginim 10 yil sonra hamile kaldim çok bebekledim bu bebeği bir kurtajim var sanki bana göre az
 
Artmış cnm önmli olanda bu deilmi neden tedirginsin doktor ne dedi
 
Kaç günde oldu bu artış? 2 gunse gayet normal tam iki kat artmasa da olur yüzde 60 artması bile normalmiş.
Bı de vajinal ultrasonla mi baktı? Karından gozukmez. Gerçi değerine göre vajinal gözükmesi bile erken
 
Panik olma bebege güven. Dojtoruna da cok kizdim.
 
Aynen ikiz gebelik bende de birde astım var bende nefes problemide yaşamaya başladım şimdiden.

Teşekkür ederim Dün akşam maden suyu içmiştim bu sabah bulantısız uyandım. Maden suyunu o yüzden özellikle sordum belki de onun sayesinde bugün biraz daha rahatım.
 
Evet tek kese gördük cumartesi. Doktorumun son değerden haberi yok ilk katlama için normal demişti. Şimdi sonucu gönderdm ne diyecek bilmyrm. Daha 5+3 m ve nerdeyse kan değerim 30 binlere yaklaştı
 
Canım gayet iyi nesi kötü ki sorun olsa zaten doktor söyler sana
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…