2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy kızlar iştahım azaldı iyice yaa:KK43: sabah 1 dilim kızarmış ekmeği zor yedim sanki kağıt yiyo gibiyim. Az önce de süt içtim o kadar. Böyle olunca vicdan yapıyorum bebeğime hiç bişey veremiyorum diye ama yemek göresim hiç yok. Normalde yemeyi de severim iştahsız biri değilim. Kan şekerim tansiyonum filan düşecek diye korkuyorum ders anlatırken özellikle yüksek sesle konuşunca fena oldum. Başım döner gibi oldu oturdum 2dk. Kendime geleyim diye.

Benim de geçen hafta başladı iştahsızlığım aynı şekilde :KK43: canım hiçbirşey istemiyor, bir şey yesem çıkarıcakmışım gibi hissediyorum ama yine de yiyorum, yemeye başlayınca neyse ki bulantı olmuyor.

Genelde ekmek arası peynir yiyorum aralarda :)

Çorba da içiyorum ekmekle, bunlar çok iyi geliyor bana karnım da doymuş oluyor.

Öbür türlü acıktığım için sürekli midem bulanık oluyor
 
GurbetGuzeli4201.10.201708.07.2018:rolleyes: :nazar:

[TD] ANNE ADI [/TD]
[TD] YASI [/TD]
[TD] SAT [/TD]
[TD] BEK.DOG.TARiHi [/TD]
[TD] CiNSiYETiMiZ [/TD]
[TD] iSMiMiZ [/TD]



 
Bende hala başlamadı bulantı kusma vs hatta iştahım daha da arttı zaten ikiz gebelik var. Çok dikkat etmem lazım yoksa kilo alır başını gider ki zaten kilolu başladım. Beslenme uzmanıyla anlaşıcam heralde kalp atışlarını inşallah duyduktan sonra.

Bende ikiz gebelik canım aynen çok acıkıyorum, acıktıkça midem bulanıyor ve sadece ekmek zeytin ve peynir yiyebiliyorum. dün bir bütün ekmek yedim mesela:oha:

Ben de merak ediyorum kalp atışını duyanlar en erken ne kadarlık en duydunuz acaba
Ben 6+1 de duydum canım iki gün önceydi
 
Bende ikiz gebelik canım aynen çok acıkıyorum, acıktıkça midem bulanıyor ve sadece ekmek zeytin ve peynir yiyebiliyorum. dün bir bütün ekmek yedim mesela:oha:

Ne zaman ogrendiniz ikiz gebelik oldugunu? Beta hcg degerim yuksek baska platformdaki birkac kisi ikiz gebelik olabilecegini soyledi. Acabaaa diyorum :) bu cumatesi doktora gidecegim 6+4 olmus olacak. Belli olur mu


Ben 6+1 de duydum canım iki gün önceydi
 
Kızlar hamileyken diş çekimi dolgu gibi işlemler yapılıyor mu dişim çok ağrıyor ara ara hep ağrırdı ama 1-2 gündüe dayanamıyorum
Basit bir dolguysa yapılır da çekim 3. Aya kadar yasak. Bir de dis fakültesine git orda hamilelere uygun anestezik madde vardır. Her discide bulunmaz.
 
X