- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.181
olmuyor yaaa beceremedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy kızlar iştahım azaldı iyice yaa sabah 1 dilim kızarmış ekmeği zor yedim sanki kağıt yiyo gibiyim. Az önce de süt içtim o kadar. Böyle olunca vicdan yapıyorum bebeğime hiç bişey veremiyorum diye ama yemek göresim hiç yok. Normalde yemeyi de severim iştahsız biri değilim. Kan şekerim tansiyonum filan düşecek diye korkuyorum ders anlatırken özellikle yüksek sesle konuşunca fena oldum. Başım döner gibi oldu oturdum 2dk. Kendime geleyim diye.
yapamadim ama basaracagim insAllahAçamadım canım resmi
GurbetGuzeli | 42 | 01.10.2017 | 08.07.2018 |
GurbetGuzeli | 42 | 01.10.2017 | 08.07.2018 |
Bende hala başlamadı bulantı kusma vs hatta iştahım daha da arttı zaten ikiz gebelik var. Çok dikkat etmem lazım yoksa kilo alır başını gider ki zaten kilolu başladım. Beslenme uzmanıyla anlaşıcam heralde kalp atışlarını inşallah duyduktan sonra.
Ben 6+1 de duydum canım iki gün önceydiBen de merak ediyorum kalp atışını duyanlar en erken ne kadarlık en duydunuz acaba
kızlar merhaba,
ben bugün miniğimi gördüm kalbini dinledim muhteşem bir his Allahım isteyen hakeden herkese nasip etsin sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Nasi dolduruyoruz ben yeni uyeyim de pek bilmiyorum :)listemizi dolduralim hazan gelince devr alsin
Bende ikiz gebelik canım aynen çok acıkıyorum, acıktıkça midem bulanıyor ve sadece ekmek zeytin ve peynir yiyebiliyorum. dün bir bütün ekmek yedim mesela
Ne zaman ogrendiniz ikiz gebelik oldugunu? Beta hcg degerim yuksek baska platformdaki birkac kisi ikiz gebelik olabilecegini soyledi. Acabaaa diyorum :) bu cumatesi doktora gidecegim 6+4 olmus olacak. Belli olur mu
Ben 6+1 de duydum canım iki gün önceydi
GurbetGuzeli hissettigi yasta 01.10.2017 08.07.2018
[TD] ANNE ADI [/TD]
[TD] YASI [/TD]
[TD] SAT [/TD]
[TD] BEK.DOG.TARiHi [/TD]
[TD] CiNSiYETiMiZ [/TD]
[TD] iSMiMiZ [/TD]
bilgilerinizi verin yazayimNasi dolduruyoruz ben yeni uyeyim de pek bilmiyorum :)
ikisininde pit pit atiyormuydu cnm masallah onlaraArlev 6+4 de belli olması lazım, biz 5. haftada öğrendik iki kese görünmüştü, 2 gün öncede kalp atışları duyuldu.
Benimde kan değerlerim yüksekti ilk oradan anlamıştı doktor.
Canim 5+3 de keseyi karından mı gördünüzayni durumdayiz canim bekle sabret ikisini bir arada gormek daha mantikli
benm dusuklerim oldugu icin 5+3 de gittim keseyi gordum iki hafta sonra
si icin cagirdilar
evet canim ayriyeten vajinal istedim bebgi goruuruz diye nokta gibi gösterdi bu bebek buyuyecek dediCanim 5+3 de keseyi karından mı gördünüz
Atıyordu çok şükür, Allah hepimize göstersin inşaallah.ikisininde pit pit atiyormuydu cnm masallah onlara
Basit bir dolguysa yapılır da çekim 3. Aya kadar yasak. Bir de dis fakültesine git orda hamilelere uygun anestezik madde vardır. Her discide bulunmaz.Kızlar hamileyken diş çekimi dolgu gibi işlemler yapılıyor mu dişim çok ağrıyor ara ara hep ağrırdı ama 1-2 gündüe dayanamıyorum