2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sen de öğretmensin galiba canım. Ben de aynı durumdayım. Bu gün sınav yaparken sınıfı bırakıp çıkacaktım az kalsın
Ben de şu an raporluyum.Bir yandan çocuklar boş kaldı die üzülüyorum bir yandan bebege zarar gelmesin tutunsun die düşünüyorum.okula başlayınca ne olacak bakalım bulantılar.benim hala kasık ağrıları oluyor

Rabbim nasip ederse bir sorun çıkmazsa bende temmuz annesiyim.çarşamba günü kontrolüm var. 6. haftama giriyorum 5+6. Herkesin yazdığını tek tek okuyup bilgi ediniyorum. benim merak ettiğim sizde nasıl ağrılar var mesela benim diz kapaklarım ve ayak bileklerim çok ağrıyor. buna hamilelik öncesi aldığım kilolar mı sebep yoksa hamilelikte olan şeyler mi merak ediyorum.
Hoşgeldin hayırlı olsun inşallah..bnde bitmeyen kasık ağrısı var cnm

kızlar bende iştahsızlık bulantı vs yok biraz kasık ağrısı hatta iştah var bide çoook uykum var işyerindeyim akşam 21:30 gibi uyudum tamam gece 2 defa lavaboya kalktım ama hemen uyudum geri . oturduğum yerde uyicak gibiyim şuann:bicak:

kızlar bende iştahsızlık bulantı vs yok biraz kasık ağrısı hatta iştah var bide çoook uykum var işyerindeyim akşam 21:30 gibi uyudum tamam gece 2 defa lavaboya kalktım ama hemen uyudum geri . oturduğum yerde uyicak gibiyim şuann:bicak:
bnde aynı durumdayım uyumamaya çalışıyorm

Kızlarrrr beni de alın aranıza:))) bnimde sat 27eylül. 29unda test yaptım çıktı. Kan verdim 196çıktı değerim. 2gün sonra verdim 708 oldu. Doktor haftaya çağırdı. Kese görünmedi henüz inş Çarşamba gittiğimizde görürüz dua edin :)) bnde bir yengeç olarak yengeç bebiş sahibi olucam inş. :)) tahmini Doğum tarihi 5temmuz nasipse:)
Bende yengec burcundanim bebisim de yengec olacak sizin gibi ben 15 temmuz bebis 20 temmuz gorunuyor ama sezeryan olacagi icin 15 nde olur diye dusunuyorum:KK200::anneadayı::nazar:

Ben de şu an raporluyum.Bir yandan çocuklar boş kaldı die üzülüyorum bir yandan bebege zarar gelmesin tutunsun die düşünüyorum.okula başlayınca ne olacak bakalım bulantılar.benim hala kasık ağrıları oluyor
Ben 6+5teyim kasık ağrılarım hala devam ediyor ama doktorum normal dedi. Rapor almadım şimdilik dayanmaya çalışıyorum

X