- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.061
Aynen bende sürekli peynir ekmek yemekten içim kurudu.Bende mide bulantısı başladı ve sürekli peynir ekmek yiyorum acıktığımda. Birde meyve
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bende sürekli peynir ekmek yemekten içim kurudu.Bende mide bulantısı başladı ve sürekli peynir ekmek yiyorum acıktığımda. Birde meyve
Yaa senin durumun çok ileri desene, bende kusma olmuyor sadece sürekli geçmeyen bir bulantim var.Söyledi canım da biz ne metpamidler eskittik.... Seruma dahi katsalar metpamid kesmiyor. Keşke kesse
Metpamid kesiyorsa bulantini icebilirsin bana günde 3 defa yazmıştı. O kesmezse dramamine daha etkili ama reçetesiz alınmıyor. O da kesmezse son çare zofer diye bir ilaç. Ama o da çok güvenilir değil. İnşallah metpamidle duzelirsinYaa senin durumun çok ileri desene, bende kusma olmuyor sadece sürekli geçmeyen bir bulantim var.
Geçmiş olsun mu desem hayırlı mı olsun desem.. sizler en önce olanlarsınız sanrm ilk belirtiler sizden geliyo biz arkadan :))
Merhaba. Cok tesekkur ederim:)Merhaba hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin
Cok tesekkur ederimmmHosgeldin cnm
Kızlar bu uyku benı bıtırdı ınsan uç dakikada dalar mı :) zaten erken yatıp geç uyanıyorum ama onbırde kalkıp ıkıde uyumak nedır...
Hiç enerjim yok Ya arada enerjım gelınce ıslerımı yapıyorum AMa bu uyku benı mafettı... Sızdede varmı
Benim cok sukur bulantim yok. Insallah da olmaz. Zaten normalde de solugu hastanede aliyorum mide bulantisina katlanamiyorum insallah anneme cekerim ve hic bulantim olmaz:) cubuk kraker kizlar. Her derde deva :)Merhaba herkese mide bulantısı olanlar inşaallah çok kısa sürer ben 5+3 üm şimdilik bir şey yok ama önceleri başım çok nadir ağarırken neredeyse her gün başım ağrıyor benim de
Hayırlısı canm ya başa gelen çekilirAslında 1 temmuz beklenen doğumlu olanlar var ama aktif olarak bizler yaZıyoruz sanırım. Hamileliğimin bugüne kdrki en zorlu belirtileriymiş bulantı ve kusma umarım geç gelir size, hafif gelir..
Hosgeldim canimHanımlar merhaba Ben de arabıza katılmak isterim . Kan ve idrar testlerim pozitif . Pazartesi ve çarşamba tekrar kan verip betahcg artış takibi yaptıracağım . Sonra da sonuçlarımla birlikte kadın doğuma gideceğim . Son adet tarihim 9 Ekim Beklenen adet tarihimin üzerinden ise bugün ile birlikte 4 gün geçti İlk 3 gün kasık batması özellikle sağ , karın ağrısı gibi hafif düzeyde ağrılarım oldu . Bugün tamamen kesildi diyebilirim . Çok çok ince bir sızı şeklinde ara sıra vuruyor . Hayırlısını beklemedeyim ...
Dikkat et cnm ilk üc ay bevege pek yarari yok yediklerimizinBende hala başlamadı bulantı kusma vs hatta iştahım daha da arttı zaten ikiz gebelik var. Çok dikkat etmem lazım yoksa kilo alır başını gider ki zaten kilolu başladım. Beslenme uzmanıyla anlaşıcam heralde kalp atışlarını inşallah duyduktan sonra.
uyku bndede var simdi yine geldi hemdn namazimi kildim olurda dalarsam ögleni kacirmiyimKızlar bu uyku benı bıtırdı ınsan uç dakikada dalar mı :) zaten erken yatıp geç uyanıyorum ama onbırde kalkıp ıkıde uyumak nedır...
Hiç enerjim yok Ya arada enerjım gelınce ıslerımı yapıyorum AMa bu uyku benı mafettı... Sızdede varmı
İyi yapmışsın canım bu uyku çok başka çok ağır ya inanılmaz eşim artık dalga geçiyor:)Hosgeldim canim
Dikkat et cnm ilk üc ay bevege pek yarari yok yediklerimizin
uyku bndede var simdi yine geldi hemdn namazimi kildim olurda dalarsam ögleni kacirmiyim
Hosgeldin cnmMerhabalar. Ben de katılayım aranıza. Hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum.
Benim sat 27 Eylül. Şu an 6+4 günlük hamileyim. Keseyi gördük ama kalp atışlarını duyamadık. Bu çarşamba randevum var kalp atışları için.
Çok aşırı bulantım ve kasık ağrısı var bende ama doktorum normal dedi. Sizde kasık ağrısı oluyor mu.
İlk gebeliğimde 8. haftada kalbi durduğu için en küçük şeylerden bile korkuyorum
Hoşgeldin cnm bnmde sat 9ekim aynıyız :)Hanımlar merhaba Ben de arabıza katılmak isterim . Kan ve idrar testlerim pozitif . Pazartesi ve çarşamba tekrar kan verip betahcg artış takibi yaptıracağım . Sonra da sonuçlarımla birlikte kadın doğuma gideceğim . Son adet tarihim 9 Ekim Beklenen adet tarihimin üzerinden ise bugün ile birlikte 4 gün geçti İlk 3 gün kasık batması özellikle sağ , karın ağrısı gibi hafif düzeyde ağrılarım oldu . Bugün tamamen kesildi diyebilirim . Çok çok ince bir sızı şeklinde ara sıra vuruyor . Hayırlısını beklemedeyim ...