2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı


Aynen bende yaptıracağım. Sadece tetenoz aşısını yaptırmayabilirim kendime doktorum karar verecek ona. Başka bir rahatsızlığımı tetikleme ihtimali var çok az da olsa çünkü.

Dün akşam biyomühendisi arkadaşımla sohbet ediyorduk. Sakın trende uyup aşıları yapmamazlık yapma diye uyardı beni. Biten bulaşıcı hastalıklar gene başlamış. Ama tabi bu benim düşüncem. Aşılara karşı olan kalabalık bir kesim de var.
 
Aynen öyle bazı hastalıklar yeniden hortlamış. Hortlamaya da devam edecekler. Aşı karşıtı grupların öncülerinin yaptırıp yaptırmadığı bile belli değil aşıları. Milleti gaza getiriyorlar sonrası kimsenin umrunda değil. Aşısız çocukları evde kontrol etmek mümkün. Biri hasta okursa uzak tutarsın ama okul Ortamında bu mümkün değil. Böyle bir riske gerek olduğunu düşünmüyorum ben kendi adıma.

Aşı Vurdurmayan kişilerin de kendi çocuklarını bile düşünmediklerini düşünüyorum açıkçası. Belki onun çocuğu hafif atlatacak ama bir başkasının çoçuğunun ağır geçirmesine sebep olacak. Çok karışık işler.
 
Olabilir canım benim 8. haftada da 12. haftada da adet hissim oldu ama sancı gibi değil daha farklı hissediyorum ben aynısı oldu. Senin adet başlangıcın sancılı oluyorsa şimdi de öyle hissedebilirsin.
Sanırım öyle cnm çünkü uzun zamandr batma sancı olmuyordu. Adet döneminden farklı evet sanki iğne batar gibi oluyor..dün gece çoktu bugün daha iyi sanki saolasın
 
Slm anneler . çok sık girip yazamasamda sürekli takipteyim 3-4 gun öncesine kadar hiç bi şikayetim yoktu ama 3-4 gündür midem inanılmaz bulanıyor ne kadar zormuş . İlk hamileliğimde hiç bi şikayetim yoktu çok rahat geçirmiştim . Ama bu minik beni zorlayacak sanırım. Benimde dün kontrolüm vardı. Çok şükür bebeğim iyi cinsiyet için sabırsızlanıyorum.
 
Kızlar kasık ağrılarınız için bol su için bir arkadaşımız uyarmıştı. Kuş olduğu için insanın aklına gelmiyor. Ben de suyu az içersem kasık ağrım artıyor. Hatırlatma olsun
Evet canim bendim dr soylemisti ne kadar cok su o kadar az kasik agrisi diye bende cok ise yariyor
 
Evet canim bendim dr soylemisti ne kadar cok su o kadar az kasik agrisi diye bende cok ise yariyor
Aynen benimde öyle ilk başlarda içemiyordum kasık ağrım çok vardı 2 aydır full su içiyorum yarım şişe sabah evde içiyorum 1.5 litrede masamda var akşama kadar içiyorum onu tabi eve gidince gene yarım litre kadar içiyorum hiç bir ağrım yok Allahıma şükürler olsun.
 
ben de çikolata kisti mağduruyum ve doğumlar nasıl oluyor merak ediyorum..doktorun biri bazı durumlarda sezeryan yapıp hazır açmışken kistleri de alıyoruz gibi bir şey söylemişti.
 
Nasılsınız kızlar bebişler ne durumda ben dünden beri bel agrisiyla uğraşıyorum gece wcye bile topallayarak gittim bu hafta bitse de rapor alabilsem diye bekliyorum bide göğüs ucu kremi aldım bugün başlayacağım çok kaşınıyor erken belki ama bişey olmaz herhalde
 
ben de çikolata kisti mağduruyum ve doğumlar nasıl oluyor merak ediyorum..doktorun biri bazı durumlarda sezeryan yapıp hazır açmışken kistleri de alıyoruz gibi bir şey söylemişti.

Aynen canım ben de çevremde çikolata kisti olanların sezeryan yapıldığını duydum hep. Normal Doğum olsa kist içimde kalacak. Aklım onda kalır benim. Büyüdü mü patladı mı vs vs. Sorcam bakalım bugün doktora ne diyecek.
 
Benimde kusmalarım tavan yaptı dün 3 kere kustum bana göre çok. Bide grip oldul aksır tıksır karnım sallanıyo sürekli şiddetli bebeğe zararı olur mu çok hapşırıp öksürmenin acaba. Cinsiyetidi bir an önce öğrensek keşke hepimiz
 
Geçmiş olsun canm .
bı zararı olacağıni sanmıyorum ,bende fena grip olmuştum bol limonlu karabiberli tavuk suyu corbasiyla atlattım. seversen ic bol bol gribe iyi geliyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…