- 29 Ocak 2024
- 60
- 146
- 39
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.121
Ben de yarın fetal dna testi yaptıracağım 11+4 oluyor.Sonuç çıkınca minik bir
Cinsiyet partisi düşünüyorum enerjim yeterse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genetik sonucuna göre ilerlenecek nasıl olacağı canım bende bilmiyorum artık belkide ilaçları değişir doktorCanım acaba kan sulandırıcı mı kullanman lazım benim arkadaş öğrenir öğrenmez aspirin ve iğnelere başlıyor çok geçmiş olsun taz zaman da Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Ay şu yorum o kadar rahatlattıki beni.bi kaç gün öncesine kadar göğüslerim çok ağrıyordu.bi kaç için baya hafifledi ağrısı.ben de acaba bi sorunmu var diye kara kara düşünüyordum ..mesajınızla içim rahatladı.gelip giden belirtiler sanırım bunlarMaşallah canım sürekli değişiyor işte bazen var bazen yok oluyor göğüs hassasiyetim bile vardı şimdi yok mesela
Ben de yarın fetal dna testi yaptıracağım 11+4 oluyor.Sonuç çıkınca minik bir
Selamlar, bende yapsam mı diye düşünüyorum. Kardeşlerim çok istiyor eşim istemiyor amaBen de yarın fetal dna testi yaptıracağım 11+4 oluyor.Sonuç çıkınca minik bir
Evet İstanbuldayım panaroma firmasına yaptırıyorum.Istanbuldasiniz degil mi? Nereye yaptiriyorsunuz ebru hn
Bizde yaptırdık ne kadar ödediniz acabaEvet İstanbuldayım panaroma firmasına yaptırıyorum.
Adamlara göre her şeye "ne gerek var "Selamlar, bende yapsam mı diye düşünüyorum. Kardeşlerim çok istiyor eşim istemiyor ama
9.haftada neden çağırdı acabaKizlar 8+0 ım cok heyecanlıyım 1 gun 1 yıl gibi geçiyor sizde de öyle mi ya bi ilk trimester bitse rahatlicam vesvese yapiyorum kalp atışı duyduk doktor 9. Haftada gel dedi ama beklemek cok zor her hafta gidesim var benim gibi olanlar var mı
Şöyle ki benim bir yıl önce kayıp öyküm var ve 5. Haftada kahverengi lekelenmem oldu belki o yüzden ara kontrol istemiş olabilir. Ben hep seninki gibi randevu verdiklerini duydum tam 2li test haftalarında çağırıyorlar yani seninki normal bence canim9.haftada neden çağırdı acaba
Benimde 7+4te kalbi duydu
1 ay sonra gel dedi
Acaba benimki mi cok gec
Teşekkür ederim ,insan başka duyunca merak ediyorŞöyle ki benim bir yıl önce kayıp öyküm var ve 5. Haftada kahverengi lekelenmem oldu belki o yüzden ara kontrol istemiş olabilir. Ben hep seninki gibi randevu verdiklerini duydum tam 2li test haftalarında çağırıyorlar yani seninki normal bence canim
Çok normal amiin insallah sağlıkla kucağımıza alalım bebislerimiziTeşekkür ederim ,insan başka duyunca merak ediyor
Sizinde sağlıkla geçer inşallah, sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz doktordan hep güzel haberler ile dönelim inşallah
Ödemeyi yarınki kura göre söyleyecekler fatura istedim ben o yüzden 10 daha fazla oluyor 545 usd. .Siz ne kadar ödeme yaptınızBizde yaptırdık ne kadar ödediniz acaba
Biz plus paket en yüksek olana 450 usd yaptırdık panaroma ileÖdemeyi yarınki kura göre söyleyecekler fatura istedim ben o yüzden 10 daha fazla oluyor 545 usd. .Siz ne kadar ödeme yaptınız
Sonuçlarımız çok güzel çıksınBiz plus paket en yüksek olana 450 usd yaptırdık panaroma ile
Aminn tek dileğim bazıları 6 gün de çıkıyor diyor inşallah çıkar ya erkenSonuçlarımız çok güzel çıksın
Akşam bulantısı değilde akşam miğde kavrulması yaşayan var çok fena. Genelde sabah aç karna hafif bulanıyo benim canım kahvaltı yapınca geçiyoda . Ağır kokulardan tiksiniyorum burnum efsane koku alıyoKizlar bi de aksam bulantısı yaşayan var mı? Çok ilginç sabah cok iştahlıyım cok guzel kahvaltı yapıyorum, 3-4 gibi bulantılarım başlıyor iştah sıfır oluyor bi ben mi böyleyim acaba
Ben de 8+0 ım birebir aynı duygulardayız kardeşim çok vesvese çok endişe var…Doktor randevusu gelse de görsem de rahatlasam modundayım hep.Elimde olsa bütün gün izlerdimKizlar 8+0 ım cok heyecanlıyım 1 gun 1 yıl gibi geçiyor sizde de öyle mi ya bi ilk trimester bitse rahatlicam vesvese yapiyorum kalp atışı duyduk doktor 9. Haftada gel dedi ama beklemek cok zor her hafta gidesim var benim gibi olanlar var mı