2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorumun anlaşması varmış kan+usg 260 a bağladık. İstanbul’da hep bu civarda sanırım. Özel de her yer güvenilir değil dedi... devlet olacaksa da araştırma hastanelerine yönlendirdi. Ama randevu almak sıkıntılı oralardan da...
Ben 3 ocakta vakif Gureba da yaptiracagim 100 lira ama randevu almak lazım
 
benim de o civarda. bazı arkadaşlarım bu ücretleri çok gereksiz buluyor bana da fazla geliyor ama mecbur kaldım çünkü yaşadığım şehre yeni taşındım rastgele bir kaç doktora gittim ama hiç memnun kalmadım beni strese soktular gereksiz yere gerdiler. şimdiki doktorun iletişimi çok iyi ki bence kadın doğumcu için çok önemli bi nokta. ama hem çok pahalı hem de rapor veremiyor. 2. bir devlet hastanesi doktoru edinsem mi diyorum ama duyduğuma göre gebelik başından beri gelmeyen hastalara doktorlar pek ilgi göstermiyormuş.
Ben de çok doktor değiştirdim. Paraya da bu noktada acımıyorum. Yapacak bişey Yok. 9 ay idare edicez. Maddi durumum yeterli olmasaydı ben de devlete giderdim Fuzuli gelirdi Doktora hastaneye para vermek belki. Ama çocukluğumdan beri sayılıdır devlete gittiğim. Hiç anlaşamam o yüzden. Ne doktorlarla ne de sora beklerken sıramı işgal etmeye çalışan hastalarla... bir de gebelik gibi stresli bir dönemde oralarda uğraşacağıma bütçem ölçüsünde bir doktor buldum.

Rapor için devletten ya da özel hastaneden bir doktor şart galiba. Devlet için onu bende duydum. Başından beri kontrole gitmek gerek diye. Ama hep aynı doktor denk gelmiyorsa nasıl takip ediyorlar oda ilginç.
 
260 da çok değil mi ya :/ ben ücret odemedim anlaşmamız olduğundan ama ücret ödeyen arkadaşlar yorum yapar herhalde. Basit bir kan testi sadece diğeri de normal usg işte kontrolle ayni.
Ben de şimdi merak ettim hastaneyi aradım. Ense kalınlığı ölçümü ve ikili test için kan 125 TL. Dediler. O gün muayene ücreti ödemiyormusum.
 

Eklentiler

  • c48a0999-3c3d-4db4-94ac-ee23d6911a28.jpg
    c48a0999-3c3d-4db4-94ac-ee23d6911a28.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 29
kızlar özel doktora gidenler veya özel hastanelere gidenler muayene ücretleri hangi aralıklarda
Normal ucret 80 mi 85 mi ne kamu personeli indirimi var 67 veriyorum ben
Kızlar randevu aldım 4ocak verdıler devlete
Acaba 2lı tarama testı yapılıyormu orda bılgınız varmı yalovada oturuyom
Zamanını kacirirsan 2li test güvenilir olmaz diye biliyorum
ikili testimin sonucu çıkmış ama doktor yarın hastane de olacakmış umarım güzel şeyler söyler bana
Insallah canim
 
Kızlar randevu aldım 4ocak verdıler devlete
Acaba 2lı tarama testı yapılıyormu orda bılgınız varmı yalovada oturuyom
canm ikili tarama 13-14. haftalarda yapılıyor diye biliyorum sen 13. haftanın içindesin geç kalmayasın 4 ocak daha 10 gün var
 
X