- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.001
Iyi zarari yok kullanBebek aspirini canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi zarari yok kullanBebek aspirini canim
Soldan yumurtlamisim benKasık ağrısı normal işk başlarda, bende azaldı ara ara geliyo.
Bu arada size bi koca karı yöntemi, sağ kasığa yerleşiyosa bebek kız, sol kasıktaysa erkekmiş :)
Benim hep sağ taraf ağrıyodu
Aynen sağlıklı olsunda cinsiyet önemli deil ama bnde kendimi erkek annesi olark hiç hayal etmedim nedense banada kız gibi geliyoBu tamamen hurafe tabi ama benimde içimden kız geçiyo :) tabi sağlıklı olsunda..
Ne çok mesaj olmuş kızlar size yetişemiyorum ben. Az önce doktordan geldim kalp atışlarını duyduk şükür. Bu arada doktorum mide bulantısı çok zorlarsa metpamid alabilirsin dedi. Size doktorunuz böyle birşey söyledi mi?
Çok teşekkürler canım darısı başına inşallah. 6+1 oldum bugün. Karından ultrason baktı.Gözün aydın canm tam olarak kac hafta kaç günlüksün karındanmı duydunuz kalp atısını
Ne çok mesaj olmuş kızlar size yetişemiyorum ben. Az önce doktordan geldim kalp atışlarını duyduk şükür. Bu arada doktorum mide bulantısı çok zorlarsa metpamid alabilirsin dedi. Size doktorunuz böyle birşey söyledi mi?
MasAallah sizeÇok teşekkürler canım darısı başına inşallah. 6+1 oldum bugün. Karından ultrason baktı.
Çok teşekkürler canım darısı başına inşallah. 6+1 oldum bugün. Karından ultrason baktı.
Banada dün doktor öyle dedi 6 haftalık diye hemen hemen aynı zamanda hamile kalmışızÇok teşekkürler canım darısı başına inşallah. 6+1 oldum bugün. Karından ultrason baktı.
Bebek canlansin diye veriyorum dedi canimIyi zarari yok kullan
Bende soldan yumurtladim. Doktor kontrolundeydim bu ay hep. Solda 3 yumurtam vardi 1 de sağda sagdaki catlamamisti soldaki oldu :)Soldan yumurtlamisim ben
Ciddi misin benim de sağ tarafım ağrıyor sürekli. İnşallah doğrudur yaKasık ağrısı normal işk başlarda, bende azaldı ara ara geliyo.
Bu arada size bi koca karı yöntemi, sağ kasığa yerleşiyosa bebek kız, sol kasıktaysa erkekmiş :)
Benim hep sağ taraf ağrıyodu
Benımde hep sol tarafım ağrıyor ya :) Allahım sağlıkla doğsunda cınsıyetı benım ıcın önemli degıl:)Ciddi misin benim de sağ tarafım ağrıyor sürekli. İnşallah doğrudur ya
Söyledi canım da biz ne metpamidler eskittik.... Seruma dahi katsalar metpamid kesmiyor. Keşke kesseNe çok mesaj olmuş kızlar size yetişemiyorum ben. Az önce doktordan geldim kalp atışlarını duyduk şükür. Bu arada doktorum mide bulantısı çok zorlarsa metpamid alabilirsin dedi. Size doktorunuz böyle birşey söyledi mi?
Ciddi misin benim de sağ tarafım ağrıyor sürekli. İnşallah doğrudur ya
O günlerde felecek cnmHmm bn duyamıcam yani
Bnm midem agriyor cnmKızlarr mide yanması oluyor mu sizde? İştahsız oldum iyice. Akşam 2patates haşlayıp 2dilim ekmekle yedim. Bide süt içtim. Canım bişey istemiyor. Midemin içinde ateş var sanki akşamdan beri yaa. Su içiyorum rahatlayamadım hiç
Kızlarr mide yanması oluyor mu sizde? İştahsız oldum iyice. Akşam 2patates haşlayıp 2dilim ekmekle yedim. Bide süt içtim. Canım bişey istemiyor. Midemin içinde ateş var sanki akşamdan beri yaa. Su içiyorum rahatlayamadım hiç
Bnm midem agriyor cnm
Bende mide bulantısı başladı ve sürekli peynir ekmek yiyorum acıktığımda. Birde meyve