2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah ıslah etsin böya

evet canım haklısın bi cana kıymak ne demek üstelik kendi bebeğine allah ıslah etsin böyle insanları aile içini bilemiyoruz tabi rabbim yardımcın olsun bebeğine ve sana sağlık güç kuvvet versin

Amin canım, saolasın..
 
Kızlar şimdi kahve rengi akintim oldu bugün temizlik yapmıştım bulasik yemek falan o yüzden olabilir mi ebdiselenmeli miyim :110:
 
İkizlerin cinsiyetiyle ilgiliyorum yapabilecek varmı
 

Eklentiler

  • IMG_7064.JPG
    IMG_7064.JPG
    50,3 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar şimdi kahve rengi akintim oldu bugün temizlik yapmıştım bulasik yemek falan o yüzden olabilir mi ebdiselenmeli miyim :110:
Ola bilir canım bütün doktorlar her türlü akıntıda uzanıp dinlenmeyi tavsiye ediyor belli ki vücuduna ağır gelmiş yaptıkların, biraz dikkat et kendine , dinlenmekle geçmezse ve ya azalmazsa bir doktora görünürsün hemen endişelenme %90 hamilelerde oluyor akıntı
 
İkizlerin cinsiyetiyle ilgiliyorum yapabilecek varmı
Canım bebislerin 7 haftalık tan büyük duruyor 8.haftadan sonra rahim içerisinde hareket edebiliyorlar şekil olarak yorum yaparsam biri uzun duruyor erkek olabilir diğeri daha yuvarlak kız olabilir.sağlıkla gelsin ınş.
 
Ola bilir canım bütün doktorlar her türlü akıntıda uzanıp dinlenmeyi tavsiye ediyor belli ki vücuduna ağır gelmiş yaptıkların, biraz dikkat et kendine , dinlenmekle geçmezse ve ya azalmazsa bir doktora görünürsün hemen endişelenme %90 hamilelerde oluyor akıntı[/QUOTE Sağol canım cevabın için suan zaten korkudan yatıyorum dün Dr da temizlik falan yapma dikkat et demişti ama bir haftadır evi supuremedim inş devam etmez :KK43:
 
Yok bebeğimde bi sıkıntı yok şükürler olsun. Kocam olacak gerizekalı da sıkıntı var. Dünyanın en egoist adamı. Hamilelikte bile benden hizmet bekleyecek kadar insafsız, bu dönemde bile bana bağırıp küsecek, kavga edecek kadar kötü. O yüzden evi terkettim. O da terketti, evi boşaltıyorum. Kurtuluyorum lanetten.
Canım ya Allah yardımcın olsun bence en doğru kararı vermişsin, kusura bakmasınlar ama bi anne için evlat tabiki kocadan önce gelir bunu idrak edemeyenler var malesef :deli:
 
Sadece ilgisizliği merhametsizliği olsa belki şans vericem ama ağzından boşanmak ve çocuk aldırmak düşmeyen adamla ben bi yola varamam, kabul ettim. Bu cumartesi ikili testim var, bakalım azıcık sevgisi varsa gelecektir en azından
Inşallah gelir allah onun yüreğine o merhameti sevgiyi verir inşallah hiç bir çocuk bunu yaşamayı haketmiyor olacaksa da olur elim9zden bişey gelmez ama elimizden geleni yapmak lazım son noktayı koymadan önce bebiş için annesi dualarım seninle inşallah güzel olur
 
X