- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.381
Arkadaşlar yarın 8. Haftaya gireceğim. Aşırı halsizlik ve tatsızlık hissediyorum. Yemek yemek istemiyorum, bir şey yapmak istemiyorum. Sizde de var mı bu durum? Umarım geçici bir şeydir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana bir sebep söylemedi o yüzden tedirginim. Kanama alanı yok demişti o rahatlatmıştı biraz. Bakalım doktorum ne diyecek.Benim 6. Haftada oldu, doktor yerleşmedir dedi ama 8 gün kullandım bıraktım bir daha lekelenme kanama olmadığı için
Bende de aynı durum var, tansiyonum düşük çıkıyor olabiliyor sanırım, bilemedim. Bulantım yok ama mide ağrısı, halsizlik, uyku hali çok fazlaKızlar dün tansiyonumu ölçtürdüm. 9 a 5 çıktı. Hamilelikte olabiliyor dendi. Bu yüzden kendimi Çok halsiz hissediyorum benimle aynı durumu yaşayan var mı?
Canım doktora gittim keseyi gördü tabi daha cok dusuk korkma dedi progestan igne başladı bana da teşekkür ederim benımkide 4+4 tamİlk öğrendiğim zaman bende de olmuştu canım yerleşme kanamasıdır büyük ihtimal 4+5 de kese gözüküyordu doktor bebek gözükmediği için ilaca başlayamam şuan demişti öyle kendiliğinden geçti geçenlerde de kahverengi akıntı oldu progestan kullanıyorum o da geçti canım sıkıntı yapma
Sağlıkla büyüsün inşallah ..Canım doktora gittim keseyi gördü tabi daha cok dusuk korkma dedi progestan igne başladı bana da teşekkür ederim benımkide 4+4 tam
İnşallah hepimizinkiSağlıkla büyüsün inşallah ..
Sanırım ilk haftalarda olabiliyomuş doktor öyle dedi. Kırmızı olmadıgı sürece olabilir dedi bana prostan igne verdiBana bir sebep söylemedi o yüzden tedirginim. Kanama alanı yok demişti o rahatlatmıştı biraz. Bakalım doktorum ne diyecek.
Çok sevindim.. Umarım devam etmez de içimiz biraz daha rahat devam ederiz en azından.Sanırım ilk haftalarda olabiliyomuş doktor öyle dedi. Kırmızı olmadıgı sürece olabilir dedi bana prostan igne verdi
Evet insallah ya gerçekten bişe olmasa bile insan görünce rahatsız oluyoÇok sevindim.. Umarım devam etmez de içimiz biraz daha rahat devam ederiz en azından.
Öyle gerçekten de, zaten sürekli iyi mi diye düşünüp duruyoruz.. Bir de böyle olunca daha stresli oluyor.Evet insallah ya gerçekten bişe olmasa bile insan görünce rahatsız oluyo
10. Haftayı bitirdik bende de öyle canım aşırı uyku mide bulantısı koku hassasıyetı iştahsızlık.. 2 gündür biraz daha iyiyim geçer benceArkadaşlar yarın 8. Haftaya gireceğim. Aşırı halsizlik ve tatsızlık hissediyorum. Yemek yemek istemiyorum, bir şey yapmak istemiyorum. Sizde de var mı bu durum? Umarım geçici bir şeydir
Bu cumartesi kullanmaya başladım daha 5 gün oldu diğer çocuğumda doğuma kadar kullanmıştımBen de lekelenme yaşadım, doktor progestan verdi , sabah akşam fitil olarak kullanıyorum. Şu an lekelenme görünmüyor ama devam ediyorum pazartesi başladım kullanmaya.
İlacı almaya devam ediyor musunuz acaba? Ne kadar süredir kullandınız?
Doktordan doktora fark ediyor canım ya kimi tedbirli davranıyor kimi umursamıyor Allah iyilerle karşılaştırsınCanım doktora gittim keseyi gördü tabi daha cok dusuk korkma dedi progestan igne başladı bana da teşekkür ederim benımkide 4+4 tam
Evet ama bakıyorum cevremdekıler 2 aylık öğreniyo o kdr rahatlarkiÖyle gerçekten de, zaten sürekli iyi mi diye düşünüp duruyoruz.. Bir de böyle olunca daha stresli oluyor.
Amin canımDoktordan doktora fark ediyor canım ya kimi tedbirli davranıyor kimi umursamıyor Allah iyilerle karşılaştırsın
Biraz da biz rahatlasak daha kolay olabilir belkiEvet ama bakıyorum cevremdekıler 2 aylık öğreniyo o kdr rahatlarki
Sağlıkla büyüsünler de gerisi bir şekilde hallolur, inşallah kolaylıklarla geçerBu cumartesi kullanmaya başladım daha 5 gün oldu diğer çocuğumda doğuma kadar kullanmıştım