2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sag ol canim, insallah.
Burasinin, sizlerin anlami buyuk benim icin. Ne bileyim, hep aklimdasiniz, her mesaja cevap veremesem de hepsini okuyorum. Kac zamandir bir suru sey paylastik, gercekten seviyorum burayi ve sizleri

Kesinlikle çok şey paylaşıyoruz , yardımlaşıyoruz , sizinle konuşarak 9 ay nasıl geçti anlamadım şimdide bebişler el gıdaya geçti onu konuşur olduk , ben bu kadar ayrıntı bilmezdim kimsede söylemedi çevremde, şimdi sizin sayenizde dr gitmesem olur çoğu şeyi öğreniyorum . İyi ki varsınız

Canlar e bebekte oyuncak indirimi basladi. Egitici kopekcik 93 lira. Hatta fisher price ic ice gecen kaplar bitti bile alamadim yaaaa
Sayfa error verdi ama yinede sağol o derece kötü bir 24 saat geçirdik ki beklediğim indirimi bile unutmuşum. Tel.i ancak şimdi elime alabildim. Sayfa açılırsa şu meşhur köpekciği alacağım inşallah.

Aktivite masasını fisher price mı yoksa bondigo mu almalıyım bilemedim doğrusu çok fiyat farkı yok aralarında.

Ben alamadan bütün stok bitti bile, hem grip hem diş günlerdir o kadar yorduki bunlarıda alabilsem şaşardım zaten.

Anladım canım, aile hekimliğinde mi yapılacak kan testi acaba? Bebeklere hastaneler yapıyor diye biliyorum ama..
Yok canım hastanede yaptırıp gel sonuçlarla dediler
12 gibi uyanmadan rüya öğünü yapıyorum canım sonra kendisi 1 kere kalkıyor bazen 3 bazen 5de bazen hiç kalkmıyor
Ben alamadan bütün stok bitti bile, hem grip hem diş günlerdir o kadar yorduki bunlarıda alabilsem şaşardım zaten.
Geçmiş olsun canım farklı sitelerde indirime girer yine hastalıktan bi kurtulunda elbet alırsınız

Herkese gunaydin .
Aksam 11 e dogru zorla uyuttum oglumu 1 de kalkti 6 da yattık. 8 de kalkti .Noluyor anlamiyorum .Gözümü açamıyorum. Bakacak gücüm yok .

Bütün gece uyumadım ve sabah erkenden yatılı sürpriz misafir bu halde akşama kadar ayakta kalıp hizmet etmek zorunda kalmak çok sinir bozucu

Nasıl ya? Nolcak xraydan gecirince?

Canlar e bebekte oyuncak indirimi basladi. Egitici kopekcik 93 lira. Hatta fisher price ic ice gecen kaplar bitti bile alamadim yaaaa
Sinir oldum yaa Bondigo aktivite masasi daha gecen hafta 195 ti .Hoop fiyatini yukseltmisler sonra indirim
Babymall de indirimli hali 200den fazla bu arada
Kopekcik i 100 e almistim ben.Onun da fiyatini yukseltmisler

Herkese gunaydin .
Aksam 11 e dogru zorla uyuttum oglumu 1 de kalkti 6 da yattık. 8 de kalkti .Noluyor anlamiyorum .Gözümü açamıyorum. Bakacak gücüm yok .
Diş falan geliyor olmasın canım yada yakınlarda atak falan varmı acaba
Bütün gece uyumadım ve sabah erkenden yatılı sürpriz misafir bu halde akşama kadar ayakta kalıp hizmet etmek zorunda kalmak çok sinir bozucu
Allah sabır versin canım. Bebekli eve süpriz ziyaret hiç olmamış. Kendini yorma habersiz gelen işinide yapıversşn bi zahmet
Sinir oldum yaa Bondigo aktivite masasi daha gecen hafta 195 ti .Hoop fiyatini yukseltmisler sonra indirim
Ben o yüzden bu indirimlere pek inanmıyorum

Herkese gunaydin .

Bazı bebekler uyumayı sevmez diyorlar ya sanırım senin bebek öyle. Yoksa bu zamana kadar hiç düzelme olmaz mı ya

Allah kolaylık versin canım gerçekten sinir bozucu bir durum.

nevesta81 16 şubatta tekrar indirim var belki stoga girer o zaman. Bende gece alamadım sistem hata verdi yürüme arkadaşları tükenmiş öğleden sonra kızla gideceğim mağazaya
Şimdi tekrar baktım ve köpekcik ile bondigo aktivite masası alabildim. Fischer price aktivite masası kalmamıştı.

Sız oyuncak yazdıkca unuttuğum oyuncaklar aklıma geliyor kızıma zamanında bir oda dolusu almıştık terasta boş odada hepsi dün gittim sesli oyuncak çıkardım hepsi poşetli paketli duruyor ama kızım bunlar benim küçüklük oyuncağım dıye hiç birini vermiyor

Şimdi tekrar baktım ve köpekcik ile bondigo aktivite masası alabildim. Fischer price aktivite masası kalmamıştı.
O indirimden öncede yoktu canım, bana yakın mağazaya gittiğimde uzun zamandır gelmediğini söylemişlerdi. Bende joker aldım o yüzden ama çok anladığını söyleyemem. Üzerinde hareket eden tren var onu durdurmaya çalışıyor durmuyo diye sinirlenip tepesine indiriyor yürüteçte sayı bloğu vardı onunla oynuyor diye aktivite masasını benzer aldım. Sayı aparatından tutup yere çalıyor

Ben bondigo aktivite masasını letgodan aldım canım 100 tl .

Haydiii bazılarını yeni almış gibi yapın bari yoksa hiçbirini vermez

Ben bondigo aktivite masasını letgodan aldım canım 100 tl .

Haydiii bazılarını yeni almış gibi yapın bari yoksa hiçbirini vermez
Yaptık canım Bı sesli telefon vardı küçük ya babası gelince cebine koydum bunu kardeşine aldık dedı ben bunu hatırlıyorum bu da benim küçüklük oyuncağım bununla teyzeme gitmiştik dedı ve gercekten doğru  belkı saka gelecek ama bir yaşındaydı o zaman ve hatırlıyor kandırmak çok zor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…