- 20 Ocak 2013
- 4.043
- 9.142
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #80.621
Uyku eğitimi verenler
Gece beslenmesini nasıl yapıyorsunuz ? Uyku öğünü olarak 2kere o uyanmadan mı besliyorsunuz yoksa uyanıp ağlayınca mı??
Aklıma gelenler :)sonsuzzz NasilYarDiyeyim oinone27 @Shezofren88
@hadess
sag ol canim, insallah.
Burasinin, sizlerin anlami buyuk benim icin. Ne bileyim, hep aklimdasiniz, her mesaja cevap veremesem de hepsini okuyorum. Kac zamandir bir suru sey paylastik, gercekten seviyorum burayi ve sizleri
Sayfa error verdi ama yinede sağol o derece kötü bir 24 saat geçirdik ki beklediğim indirimi bile unutmuşum. Tel.i ancak şimdi elime alabildim. Sayfa açılırsa şu meşhur köpekciği alacağım inşallah.Canlar e bebekte oyuncak indirimi basladi. Egitici kopekcik 93 lira. Hatta fisher price ic ice gecen kaplar bitti bile alamadim yaaaa
Yok canım hastanede yaptırıp gel sonuçlarla dedilerAnladım canım, aile hekimliğinde mi yapılacak kan testi acaba? Bebeklere hastaneler yapıyor diye biliyorum ama..
12 gibi uyanmadan rüya öğünü yapıyorum canım sonra kendisi 1 kere kalkıyor bazen 3 bazen 5de bazen hiç kalkmıyorUyku eğitimi verenler
Gece beslenmesini nasıl yapıyorsunuz ? Uyku öğünü olarak 2kere o uyanmadan mı besliyorsunuz yoksa uyanıp ağlayınca mı??
@hadess
Geçmiş olsun canım farklı sitelerde indirime girer yine hastalıktan bi kurtulunda elbet alırsınızBen alamadan bütün stok bitti bile, hem grip hem diş günlerdir o kadar yorduki bunlarıda alabilsem şaşardım zaten.
Nasıl ya? Nolcak xraydan gecirince?Arkadaşlar avm ye gittik elimde bebeğin çantası vardı hiç yapmam ama bebeğin çantasını xray cihazından geçirdim, görevli biberon mu vardı yıkayın dedi, biberon doluydu eve gelip yıkayıp yeniden mama yaptım, böyke olduğu için üzüldüm, cihazdan geçirmediğim zaman da el aletiyle bakıyorlar o zamn da aynı şey olmuyor mu acaba
Eğitim vermedim ama uyku öğünü yapıyorum. Gece bir kez ben yatmadan o ağlamadan alıp iciriyorum. İkinci öğünü ağlarsa iciriyorumUyku eğitimi verenler
@hadess
Radyolojik açıdan zararlı olur diye bebek için yıkayın dedi , internetten baktım pek birşey bulamadım, bilemiyorum cnmNasıl ya? Nolcak xraydan gecirince?
Sinir oldum yaa Bondigo aktivite masasi daha gecen hafta 195 ti .Hoop fiyatini yukseltmisler sonra indirimCanlar e bebekte oyuncak indirimi basladi. Egitici kopekcik 93 lira. Hatta fisher price ic ice gecen kaplar bitti bile alamadim yaaaa
Diş falan geliyor olmasın canım yada yakınlarda atak falan varmı acabaHerkese gunaydin .
Aksam 11 e dogru zorla uyuttum oglumu 1 de kalkti 6 da yattık. 8 de kalkti .Noluyor anlamiyorum .Gözümü açamıyorum. Bakacak gücüm yok .
Allah sabır versin canım. Bebekli eve süpriz ziyaret hiç olmamış. Kendini yorma habersiz gelen işinide yapıversşn bi zahmetBütün gece uyumadım ve sabah erkenden yatılı sürpriz misafir bu halde akşama kadar ayakta kalıp hizmet etmek zorunda kalmak çok sinir bozucu
Ben o yüzden bu indirimlere pek inanmıyorumSinir oldum yaa Bondigo aktivite masasi daha gecen hafta 195 ti .Hoop fiyatini yukseltmisler sonra indirim
Babymall de indirimli hali 200den fazla bu arada
Kopekcik i 100 e almistim ben.Onun da fiyatini yukseltmisler
Herkese gunaydin .
Aksam 11 e dogru zorla uyuttum oglumu 1 de kalkti 6 da yattık. 8 de kalkti .Noluyor anlamiyorum .Gözümü açamıyorum. Bakacak gücüm yok .
Bütün gece uyumadım ve sabah erkenden yatılı sürpriz misafir bu halde akşama kadar ayakta kalıp hizmet etmek zorunda kalmak çok sinir bozucu
Yok canım hastanede yaptırıp gel sonuçlarla dediler
12 gibi uyanmadan rüya öğünü yapıyorum canım sonra kendisi 1 kere kalkıyor bazen 3 bazen 5de bazen hiç kalkmıyor
Geçmiş olsun canım farklı sitelerde indirime girer yine hastalıktan bi kurtulunda elbet alırsınız
Şimdi tekrar baktım ve köpekcik ile bondigo aktivite masası alabildim. Fischer price aktivite masası kalmamıştı.nevesta81 16 şubatta tekrar indirim var belki stoga girer o zaman. Bende gece alamadım sistem hata verdi yürüme arkadaşları tükenmiş öğleden sonra kızla gideceğim mağazaya
O indirimden öncede yoktu canım, bana yakın mağazaya gittiğimde uzun zamandır gelmediğini söylemişlerdi. Bende joker aldım o yüzden ama çok anladığını söyleyemem. Üzerinde hareket eden tren var onu durdurmaya çalışıyor durmuyo diye sinirlenip tepesine indiriyorŞimdi tekrar baktım ve köpekcik ile bondigo aktivite masası alabildim. Fischer price aktivite masası kalmamıştı.
Sinir oldum yaa Bondigo aktivite masasi daha gecen hafta 195 ti .Hoop fiyatini yukseltmisler sonra indirim
Babymall de indirimli hali 200den fazla bu arada
Kopekcik i 100 e almistim ben.Onun da fiyatini yukseltmisler
Sız oyuncak yazdıkca unuttuğum oyuncaklar aklıma geliyor kızıma zamanında bir oda dolusu almıştık terasta boş odada hepsi dün gittim sesli oyuncak çıkardım hepsi poşetli paketli duruyor ama kızım bunlar benim küçüklük oyuncağım dıye hiç birini vermiyor
Yaptık canım Bı sesli telefon vardı küçük ya babası gelince cebine koydum bunu kardeşine aldık dedı ben bunu hatırlıyorum bu da benim küçüklük oyuncağım bununla teyzeme gitmiştik dedı ve gercekten doğru Ben bondigo aktivite masasını letgodan aldım canım 100 tl .
Haydiii bazılarını yeni almış gibi yapın bari yoksa hiçbirini vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?