2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hep geciriyorum hic bilmiyordum insallah bisi olmaz bebeklere

Anladım canım, aile hekimliğinde mi yapılacak kan testi acaba? Bebeklere hastaneler yapıyor diye biliyorum ama..

Nasil ya ilk kez duyuyorum

online islemler sifresini biliyorum canim.

Cok dogru hatirliyorsun, esimden iş bekledi gecti kenarda oturdu... Bana zaten surekli esimi ve ailesini kotuler. Maddi olarak bir sey yapmiyorlar torun sevmeyi hak etmiyorlar der. Halbuki 1 tane evleri 1 emekli maaslari var, 3 kisiler. 1 emekli maasiyla bize ne faydalari olabilir. Boyle sacma bir insan işte...

Birak kendi haline takilsin .Kac yasina gelmis .Bosver .Ben artik insanlarin davranışlarını yadirgamiyorum .Insandir her sey beklenir diyorum. Tabii bu düşünceye aci tecrübelerle ulastim .Ama kendimi kimse için üzmemeye çalışıyorum.
Mesela dun ablama oglumun fotosunu attim gunaydin yazdim .Görüp bir sey yazmadi ve ben dayanamayıp bugün hayirdir yazdim .Sonra aramak istedi ben musait değildim filan.

Bende ilk defa duydum ilginç

8 9 arası uyuyor canım. Gece 2 defa falan kalkıyor ona çözüm bulamadım henüz .

Tüm gece uyanmadan durabilirler mi acaba? Acıkırlar diye düşünüyorum ben. Sabah kaçta kalkıyor peki canım? Benimki 8-8.30 da kalkıyor ama gündüz 2 uyku yapıyor. Seninki de öyle mi? 3.uyku olmuyor.

Tüm gece uyanmadan durabilirler mi acaba? Acıkırlar diye düşünüyorum ben. Sabah kaçta kalkıyor peki canım? Benimki 8-8.30 da kalkıyor ama gündüz 2 uyku yapıyor. Seninki de öyle mi? 3.uyku olmuyor.
3 uyku uyuyor canım sabah 7 7.30 en geç uyanıyor 9civarı ilk uykusu bazen yarım saat uyuyup uyanıyor kalkışına göre diğer uykuları değişiyor ama 2buçuk saati geçmiyor uyanık olduğu saat. Ama bu aralar sanırım 2 uykuya düşmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü 3.uykusu 6 civarına geliyor o saatte uyursa gece uyku saati değişecek onuda istemiyorum. Bugün mesela ilk 2 uykusu iyiydi akşam 6 gibi şekerleme yaptı yarım saat falan sonra yine 8buçukta uyuttum. Bu 2uykuya geçişte hep 1 uykusu şekerleme olacak sanırım. Bence rüya öğünü yaptıktan sonra sabaha kadar uyuyabilirler ama biz ilk aylardan beri 2saatte bir beslensin diye uyandırdığımızdan alışkanlık oldu diye düşünüyorum.

dogru soyluyorsun canim. Ama bu dunyada en yakinim olan sadece kardeslerim kaldi...

Bugun esimin ailesindeydik, dede nine anne baba abla herkes bir arada. Genis aile. Benim annem babam bile yok 16 yasindan beri.

İnsan cok eksik hissediyor, cok yalniz kimsesiz hissediyor. Bu dunyada payima dusene hic isyan etmedim ama uzulmemek de mumkun olmuyor. Herkesin imtihani işte, kiminin cocugu olmaz, kiminin ailesi vs vs... En azindan yavrum genis aile gorsun tatsin insallah.

Çok haklısın canım burkulmakta .inşallah hemen düzelir aranız ablanla . Anne babanı erken yaşta kaybetmişsin .Allah rahmet eylesin . Kendi ailenin yerini tutmaz ama hani burda bizde varız

Çok haklısın canım burkulmakta .inşallah hemen düzelir aranız ablanla . Anne babanı erken yaşta kaybetmişsin .Allah rahmet eylesin . Kendi ailenin yerini tutmaz ama hani burda bizde varız
sag ol canim, insallah.
Burasinin, sizlerin anlami buyuk benim icin. Ne bileyim, hep aklimdasiniz, her mesaja cevap veremesem de hepsini okuyorum. Kac zamandir bir suru sey paylastik, gercekten seviyorum burayi ve sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…