- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #80.561
Üzülme canım sorun ne bilmiyorum ama kardeşler arasında bazen olur öyle küskünlük umarım uzun sürmeden hallolurKizlar sinirim cok bozuk ya. Bu 2019 hic iyi gelmedi bize. Ne umuyorsam tersi oluyor. Maddi anlamda da manevi anlamda da. Zaten annem babam yok, yani bir aile destegi hissedemiyorum. Ablam da benimle aniden arasini bozdu.
İcime kurt dustu, tuhafima gitti bu durum ve tel faturasi dokumune ulastim internetten ve 1 yildan fazladir biriyle gorustugune emin oldum. Ama eger duzgun bir iliski olsaydi bize de anlatmasi gerekirdi. Cunku cok uzun bir sure bu. Ustelik oglan dogdugunda, bizim eve geldiginde bile konusmus, tarihine saatine baktim.
Elin adami icin satti beni resmen. Moralim cok bozuk.
Asudan dan almistim cnmBebek irmigino nerden aldn ben hala nerden alsam bilemedm. Bikac markete baktm yook. Internettenmi alsam diom
Kizlar sinirim cok bozuk ya. Bu 2019 hic iyi gelmedi bize. Ne umuyorsam tersi oluyor. Maddi anlamda da manevi anlamda da. Zaten annem babam yok, yani bir aile destegi hissedemiyorum. Ablam da benimle aniden arasini bozdu.
İcime kurt dustu, tuhafima gitti bu durum ve tel faturasi dokumune ulastim internetten ve 1 yildan fazladir biriyle gorustugune emin oldum. Ama eger duzgun bir iliski olsaydi bize de anlatmasi gerekirdi. Cunku cok uzun bir sure bu. Ustelik oglan dogdugunda, bizim eve geldiginde bile konusmus, tarihine saatine baktim.
Ciddi misin? Nerde yazıyor bu? Her gün veriyorum benCanım azönce bende yaptım bakalım ne kadar uyuyacak bizim sıpa.. ama ben irmkle değil tam pirinç unuyla yaptım. İrmik haftada bir iki kez verilmeliymş diye okudum o yüzden irmkle yapmadım. Sen duymuşmuydun bunu?
Kaçırdım ben o indirimi yaGece 00.30 da aldığım 3 tane 4 no 156lık premium care’i 02.48 de kargoya veren e-bebek e alkışlar :)
Yok canım duymadım hiç hatta. Sadece desitin ve bübchen kullandım. Nerde var o?dermotrosyd denedin mi canim, pisik icin hoca onu onermisti. Ben sudocrem ve bepanthol da denedim, onlar cok hafif ise iyi geliyor
Ben 100 popüler oyuncak arasından birini kurdele ile mama sandalyesine bağladım En azından yere düşmüyor her seferinde yıkamıyorumBenim kızım da öyje mama sandalyesinde oyslansın diye verdiklerimi atıyor bir de arkalarından bakıyor, alt komşum ne zaman şikayete gelecek bilmiyorum :)
bilmiyorum ki canim...Üzülme canım sorun ne bilmiyorum ama kardeşler arasında bazen olur öyle küskünlük umarım uzun sürmeden hallolur
ablam bizden gizli biriyle gorusuyor. Temelde sorun bu canim. Herhalde ona guvenip cocuk gibi bize rest cekiyor.Konu ne ki canım anlamadım ben hiç birşey ?
ben dr.a irmigi sordum, fazla miktarda vermeyin dedi sadece.Ciddi misin? Nerde yazıyor bu? Her gün veriyorum ben
eczanede satiliyor canim.Yok canım duymadım hiç hatta. Sadece desitin ve bübchen kullandım. Nerde var o?
bilmiyorum ki canim...
ablam bizden gizli biriyle gorusuyor. Temelde sorun bu canim. Herhalde ona guvenip cocuk gibi bize rest cekiyor.
ben dr.a irmigi sordum, fazla miktarda vermeyin dedi sadece.
eczanede satiliyor canim.
Ben kullanıyorum fiyat performans oldukça iyiJoie Mimzy Lx mama sandalyesi kullanan var mi kizlar ?
ona da siginacaksa bize arkasini donmesi gerekmezdi ki canim...Kendini yalnız hissedip ona mı sığındı acaba ?
Kaçırdım ben o indirimi ya
Ya aynı sorun bizde de var hipp in yulaflı ve pirinçli kaşık mamasını denemişti bizde + bacaklarında pütür de yaptı onlar geçti totodaki kaldı bi çözüm bulursanız bana da söyleyin lütfenBen rastgele verdim yulaf ya 2 3 keztotiş de 1 aydır pişik, ne yapıyor anlamadım...bu arada bizimki beyaz ötesi :)daha doğrusu çok hassas
Emzirirken uyutmuyorum canım, uyumaya kalkarsa hemen alıp yatağına koyuyorum. Bazen aşırı mayışmış oluyo yatağa koyar koymaz uyuyor, bazen baya uyanık oluyor yatakta ya kendi kendine söyleniyor, ya mızırdanıyor ama ağlamadan 5-10 dk içinde uyuyor canım.
Benim oğlanın gaz problemi giç olmadı canım, gazı varsa çıkarıyor, uyandırmıyor.
Nasil ulaştın yahu .Hat senin uzerine miydiKizlar sinirim cok bozuk ya. Bu 2019 hic iyi gelmedi bize. Ne umuyorsam tersi oluyor. Maddi anlamda da manevi anlamda da. Zaten annem babam yok, yani bir aile destegi hissedemiyorum. Ablam da benimle aniden arasini bozdu.
Magazada bakmistim sanirim yarin indirime girecek .Almayi düşünüyorumBen kullanıyorum fiyat performans oldukça iyi
Evet attıklarını toplayıp yıkamak derdi de var, mantıklı yöntem ben de deneyeyimBen 100 popüler oyuncak arasından birini kurdele ile mama sandalyesine bağladım En azından yere düşmüyor her seferinde yıkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?