2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar sinirim cok bozuk ya. Bu 2019 hic iyi gelmedi bize. Ne umuyorsam tersi oluyor. Maddi anlamda da manevi anlamda da. Zaten annem babam yok, yani bir aile destegi hissedemiyorum. Ablam da benimle aniden arasini bozdu.

İcime kurt dustu, tuhafima gitti bu durum ve tel faturasi dokumune ulastim internetten ve 1 yildan fazladir biriyle gorustugune emin oldum. Ama eger duzgun bir iliski olsaydi bize de anlatmasi gerekirdi. Cunku cok uzun bir sure bu. Ustelik oglan dogdugunda, bizim eve geldiginde bile konusmus, tarihine saatine baktim.

Elin adami icin satti beni resmen. Moralim cok bozuk.

Üzülme canım sorun ne bilmiyorum ama kardeşler arasında bazen olur öyle küskünlük umarım uzun sürmeden hallolur

Konu ne ki canım anlamadım ben hiç birşey ?

Canım azönce bende yaptım bakalım ne kadar uyuyacak bizim sıpa.. ama ben irmkle değil tam pirinç unuyla yaptım. İrmik haftada bir iki kez verilmeliymş diye okudum o yüzden irmkle yapmadım. Sen duymuşmuydun bunu?
Ciddi misin? Nerde yazıyor bu? Her gün veriyorum ben

Benim kızım da öyje mama sandalyesinde oyslansın diye verdiklerimi atıyor bir de arkalarından bakıyor, alt komşum ne zaman şikayete gelecek bilmiyorum :)
Ben 100 popüler oyuncak arasından birini kurdele ile mama sandalyesine bağladım En azından yere düşmüyor her seferinde yıkamıyorum

Üzülme canım sorun ne bilmiyorum ama kardeşler arasında bazen olur öyle küskünlük umarım uzun sürmeden hallolur
bilmiyorum ki canim...
Konu ne ki canım anlamadım ben hiç birşey ?
ablam bizden gizli biriyle gorusuyor. Temelde sorun bu canim. Herhalde ona guvenip cocuk gibi bize rest cekiyor.
Ciddi misin? Nerde yazıyor bu? Her gün veriyorum ben
ben dr.a irmigi sordum, fazla miktarda vermeyin dedi sadece.
Yok canım duymadım hiç hatta. Sadece desitin ve bübchen kullandım. Nerde var o?
eczanede satiliyor canim.

bilmiyorum ki canim...

ablam bizden gizli biriyle gorusuyor. Temelde sorun bu canim. Herhalde ona guvenip cocuk gibi bize rest cekiyor.

ben dr.a irmigi sordum, fazla miktarda vermeyin dedi sadece.

eczanede satiliyor canim.

Kendini yalnız hissedip ona mı sığındı acaba ?

Eklentiler

• IMG_5760.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 54
Ben rastgele verdim yulaf ya 2 3 kez totiş de 1 aydır pişik, ne yapıyor anlamadım...bu arada bizimki beyaz ötesi :)daha doğrusu çok hassas
Ya aynı sorun bizde de var hipp in yulaflı ve pirinçli kaşık mamasını denemişti bizde + bacaklarında pütür de yaptı onlar geçti totodaki kaldı bi çözüm bulursanız bana da söyleyin lütfen

Anladım canım. Ben de emzirirken uyutmamaya çalışıyorum ama narkoz almış gibi gözler gidiyor zor uyandırıyorum. Omzuma alıp gazını çıkartıyorum genelde. Benimki de ağlamadan yatakta oynaşıp durdu sonra daldı uykuya. İnş öğreniyordur yavaş yavaş da. İşe yarar şu uyku eğitimi :)

Kizlar gunaydin biz 1 haftadir dogru duzgun uyumuyoruz surekli agliyor sizde 23-26 hafta arasi ataklar boylemi oldu birde arka dislerinin ustundeki etlerde yirtilma var ama dis yok dismi cikiyor oralardan

Nasil ulaştın yahu .Hat senin uzerine miydi
Ablan keske boyle yapmasaydi .Bu hayatta tutunacak tek dal aile .Senin ailen de ablan bir nevi .Sanki dogum zamani sana cok yardim etmemisti esine is buyurmustu diye hatırlıyorum .Belki bu yasantisinin etkisi vardi uzerinde .
Uzulme sen yine de cekirdek ailene odaklan canim benim .
Ben kullanıyorum fiyat performans oldukça iyi
Magazada bakmistim sanirim yarin indirime girecek .Almayi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…