2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İyi günler herkese
Sıkıntısı olan varsa Rabbim feraha çıkarsın
Dün eşim armut yerken oğlanın ağzına süreyim mı dedı dikkat et ama dedım ya ne olacak ki dedı ve.. ... Oğlan armutu eşimin elinden kapıp kocaman ısırdı zor aldık ağzından erkekler gercekten tuhaf demiştim diye dıye tüy bitti :) :) :)

Selam kızlar. Ailemin yanında olunca giremiyorum pek. Kızımı nefrolojiye götürdük böbreğinde küçülme varmış çok sevindim 6 ay sonra gelicez tekrar küçülme olduğu için 3 ay sonra gelmene gerek yok dedi.

Ayrıca bebek sesleri konuşulmuş benim kızım 2-3 aydır anni diyor onun dışında aaayyy ve çığlık başka hiç ses çıkarmıyor bababa dedede ler bize henüz uğramadı :)
Bu aralar bide uyanıp kendi kendne yatakta konuşuyor sonra tekrar uyuyor 10 dk sonra tekrar konuşuyor

Oyuncak konusunu bende çözemedim hem alasım var hemde henüz ilgisini çekmiyor çok Oyuncak denedim mağazalarda yüzüne bile bakmıyor şöyle bi gülümsese hemen alıcam :)
Babam benim küçüklüğümden kalma sakladığım bebeği vermiş eline onun kolunu yemeye çalıştı sadece

Bizim kı ılk baba dedı sonra abba ve emmmeee :) :) :) hiç anne yada benzeri bişey demiyor acıkınca kucağımda ise fermuar kazak artık ne varsa eliyle açmaya çalışıp emmm emmmee dıyo kızım da anne dememişti bu konuda hep kıskanan ben oldum

Benimki de muza saldiriyor .Esim eliyle kapatmış muzu isirmasin diye .Kabuğu tutmus hirsli hirsli kemiriyor
Yaa yerim onu ben
Benimki de gece cok konusuyor .Bazen aglayip bazen gülüyor. Ne gördüğünü az cok tahmin ediyorum .Heyecanlı bir şekilde babababab yapiyor. Kesin ruyanin o partında babasiyla oynuyor
Benim de sakladığım oyuncaklarim var .Ama hepsi bebek olunca duruyor 2.ye insallah
Aslinda bebegim kadar da arabam vardi. Cok malina sahip bir cocuktum .Kirip dokmeden oynar .Eger gelecek misafir cocugu yaramazsa saklardim .Yegenler erkek olunca annem sağolsun onlara vermisti.

İyi hafta sonları kızlar.

Herkesler iyidir umarım.
Bizim bu ay sonuna doğru 8.ay kontrolü olacak sağlık ocağında. Sadece kilo boy mu bakılacak bilgisi olan var mı?

Tamam canım alerjik reaksıon gosteriyormu diye anlamak için diğimi cok sagol

Bizimde ağlarken mızırdarken diyor onun dışında yüzüme inne demiyor henüz ben bilinçsiz yaptığını düşünmek istemediğim için onu anneye yonttum
Benim yegenlerim gelince parçalardı oyuncaklarımı ben saklayamazdım ne yazık ki koca mahalle istesin çıkartır verirdim o yüzden çok azı kaldı bana ama var yine de 2-3 oyuncağım :)
Bizimkininde meme mama gibi şeyler gördüğünü düşünüyoruz eşim gülerse bir sürü mama buldu rüyasında diyor eğer ağlayarak uyanırsa anneni başkası mı emiyordu kızım diyor
İyi hafta sonları kızlar.

Herkesler iyidir umarım.
Bizim bu ay sonuna doğru 8.ay kontrolü olacak sağlık ocağında. Sadece kilo boy mu bakılacak bilgisi olan var mı?
Bize hastaneden kan testi yaptırıp gelin dediler arayıp bi sor istersen canım

Kizlar bende dun e bebek'e gittim ana baba gunuydu. Bez fln aldim biseyler daha aldim. En son sebze ve meyve filesi aldim silikonlu olandan, aksam icine meyve koyup verdim kizim cok sevdi meyve bitene kadar kemirdi durdu. :) yemek yerken iyi oluyor onunla oyalaniyor bende o esnada karnimi doyuruyorum.

Bizimde ağlarken mızırdarken diyor onun dışında yüzüme inne demiyor henüz ben bilinçsiz yaptığını düşünmek istemediğim için onu anneye yonttum
Aynen o anne dıyo zaten çaktırma

Bunlar çok fena olucak şimdiden belli valla yandık

Kızlar 1 ay içerisinde 3.defa tekrarladı hastalığı çocuklarımın abla kardeş gece ateşten öksürmekten boğazları yırtıldı bu nasıl bir illet hastalık bütün kış böyle berbat mi geçecek gece uyku yok gündüz 5dk dinlenme yok yemeği bile eşimle nöbetleşe yiyoruz

Tamam canım alerjik reaksıon gosteriyormu diye anlamak için diğimi cok sagol
Evet canim alerji yapan seyi tespit icin karisik seyker vermemelisin .Hepsini tek tek denemelisin .Yogurt ve lor yedirebilirsin .Mevsim sebzelerinden balkabagi ,patates,havuc filan.
Haha o da iyiymis
Bunlar çok fena olucak şimdiden belli valla yandık
Evet :))
Gecmis olsun Allah yardimciniz olsun inşallah canim yaa

Sağolasın canım Allah razı olsun

Çok geçmiş olsun biz de çok zor iyileştik. Sürekli birbirimize taşıdık.

Çok geçmiş olsun bızde ıkı aydır bi ıyı bi kötü geçiriyoruz en son herkes iyiydi bıkac gun önce eşim çok fena hasta oldu acilde iğne sonra ilaçlar ve bugun kız da oğlan da ufak ufak öksürüyor gercekten şaşırdım ne yapacağımı inşallah ilerlemez
Sıze de geçmiş olsun tekrardan

Çok geçmiş olsun biz de çok zor iyileştik. Sürekli birbirimize taşıdık.
Sağolasın canım sizlere de çok geçmiş olsun

Bu defa eşim ve ben iyiyiz sadece çocuklar başladı ve bütün moralim alt üst oldu aynen ben de ne yapacağımı bilemiyorum çok üzgünüm sizlere de çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz canım , Allah bütün hastalara şifa versin en başta da çocuklara

Geçmiş olsun canım , benim kızımda hastahdı zor atlattık

Normalde misafir agirlamayi seven bir insanim .Ama bebekle beraber bu misafir olayindan artik nefret ettim .Gelip 4 5 saat oturdular .Yorulduguma ve mutfagin haline hic değinmiyorum .Ama oglum onlar varken uyumadi defalarca odaya getirdim.Ciglik kiyamet .
Onlar gitti .Yok daha uyumuyor saatler gecti artik cildircam .

Arkadaşlar avm ye gittik elimde bebeğin çantası vardı hiç yapmam ama bebeğin çantasını xray cihazından geçirdim, görevli biberon mu vardı yıkayın dedi, biberon doluydu eve gelip yıkayıp yeniden mama yaptım, böyke olduğu için üzüldüm, cihazdan geçirmediğim zaman da el aletiyle bakıyorlar o zamn da aynı şey olmuyor mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…