- 20 Ocak 2013
- 4.043
- 9.142
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #80.541
Sesli kitaplar hisirtili kitap hikayeler zeka kartlari var suanda, sesli kitaplar daha cok ilgisini cekiyor. Kulak dolgunlugu oluyor. Birde bethoven muzikleri var.
Eğitici köpekcik nedir ben bulamadım canımSesli kştap dışındakiler var canım bizde, en son eğitici köpekcik aldık daha çok ilgisini çekmedi. Sesli şeyleri seviyorlar
Vereceğin seyleri 3 gun tadim yaptirmalisin .Sebze pureleriyle başlayabilirsin.Merhaba kızlar. Nasılsınız baya uzun zamandir ugramıyorum umarım herkes iyidir.
5 gün sonra 6 ayıni dolduruyor kızım ve ek gidaya gecme zamanım. İlk yemeği olarak ona ne pişirmemi önerirsiniz tarıfı ila birlikde yazarsanız sevinirim.
Bakalim benimki nasil olcak.valla sut ve suzme peynirle yaptim ama sutu gunluk aldigim icin bir seye benzemiyor. Kendimize acik aliyorum onunla ne yapsam 4 4luk tutar.
Harika cocuklar bunlar hepsine masallahAkıllı minnoş herşeyi kapmış hemen
Ben 100 e almistim 130 olmuş .Indirimden once fiyat artisi o da iyi ...Eğitici köpekcik nedir ben bulamadım canımAfilim92 de yazmıştı baktım ama hangisi anlamadım.
Benimki pış pış sesi ile uyuyor ama asıl mesele meme olduğu için ses umrunda değil paşanın :)Geçmiş olsun canım
Kıyamam çok korkmuşsundur ama artık tecrübe konusuyor :)
Evet hepsinin ayrı bir özelliği var .
Eeeeee eeeee diye böyle kanırta kanırta bür söyleyişi var şuraya yüklesem gülme krizine girersinizuyutmadıkça ee lerin baskısı artıyor , programda dandini dinlerken öğrendi bunu , ninniyi söyleyen kadın saolsun çok etkiliymiş :)
Ayyy çok komik ama gerçekten bende böyle hissederdim
Yaaaa maşallah :) benimki arada ınneee diyor, emmek ve uyumak istediği zaman yapıyor bunu. Ben çok mutlu oluyorum ama eşim ınga diyor boşuna ümitlenme diyor. Hıh.Ann ann diyor bizimkisi sonuna bazen ne geliyor uçuyorum :)) bide meme var :)
geçmiş olsun canım valla çok hareketliler korkumdan kanepeye koyamıyorum
Süt artı süzme peynir yaptım hep bugune kadarKizlar labneyi süt +suzme peynirle mi yapıyorsunuz yoksa yogurt +tereyagi+süt ile mi ?
Hangisi daha güzel oluyor ?
Canım azönce bende yaptım bakalım ne kadar uyuyacak bizim sıpa.. ama ben irmkle değil tam pirinç unuyla yaptım. İrmik haftada bir iki kez verilmeliymş diye okudum o yüzden irmkle yapmadım. Sen duymuşmuydun bunu?Kaabak ve havucu suda hasliyorsun. Hasladigin suyun icine 1 tk irmigi
bizimki oğlum annne diyince baba diyeceksin oğlum diye söyleniyorYaaaa maşallah :) benimki arada ınneee diyor, emmek ve uyumak istediği zaman yapıyor bunu. Ben çok mutlu oluyorum ama eşim ınga diyor boşuna ümitlenme diyor. Hıh.
bizimde aynıE bebek 1.gun harcamasi 200Tl
Pazari bekliyoruz
Eğitici köpekcik nedir ben bulamadım canımAfilim92 de yazmıştı baktım ama hangisi anlamadım.
E bebek 1.gun harcamasi 200Tl
Pazari bekliyoruz
Buyuk ihtimal Bondigo aktivite masasi canimNe alacaksın canım oyuncak olarak?
Yok duymadim cnm bebek irmigi ile yapiyorum hergun. Umarim sendede ise yarar. Ise yararsa yaz cnmCanım azönce bende yaptım bakalım ne kadar uyuyacak bizim sıpa.. ama ben irmkle değil tam pirinç unuyla yaptım. İrmik haftada bir iki kez verilmeliymş diye okudum o yüzden irmkle yapmadım. Sen duymuşmuydun bunu?
E bebekte yaptım sepetimi sonra araya bebekler girdi alamadım. Şimdi oturdum ama stok bitmiş. Hızlıda olmak lazımmış.Babymall ve jokerde indirime girdi. Alacağımız ürünleri kıyas yapmakta fayda olabilir. Bezden kârdayım şimdilik e bebek en uygunuymuş
Bebek irmigino nerden aldn ben hala nerden alsam bilemedm. Bikac markete baktm yook. Internettenmi alsam diomYok duymadim cnm bebek irmigi ile yapiyorum hergun. Umarim sendede ise yarar. Ise yararsa yaz cnm
ay cok tatli oldular yaaAcayip ses çıkıyor ama gerçekten küt pat kafa yoran sesler :) neyse tanışıkmışsınız :) az öncede yatak odasına gittim canım , attım benim kızı da yatağın üstüne emeklemeyi öğreticem kendim yapıyorum onada yap diyorum , artık nasıl komik görünüyorsam karşıdan yerinden milim kımıldaman olduğu yerde bana gülüyor
ben makarnavitmadan aldim, internettenBebek irmigino nerden aldn ben hala nerden alsam bilemedm. Bikac markete baktm yook. Internettenmi alsam diom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?