2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sesli kitaplar hisirtili kitap hikayeler zeka kartlari var suanda, sesli kitaplar daha cok ilgisini cekiyor. Kulak dolgunlugu oluyor. Birde bethoven muzikleri var.

Sesli kştap dışındakiler var canım bizde, en son eğitici köpekcik aldık daha çok ilgisini çekmedi. Sesli şeyleri seviyorlar

Vereceğin seyleri 3 gun tadim yaptirmalisin .Sebze pureleriyle başlayabilirsin.
valla sut ve suzme peynirle yaptim ama sutu gunluk aldigim icin bir seye benzemiyor. Kendimize acik aliyorum onunla ne yapsam 4 4luk tutar.
Bakalim benimki nasil olcak.
Akıllı minnoş herşeyi kapmış hemen
Harika cocuklar bunlar hepsine masallah
Eğitici köpekcik nedir ben bulamadım canım Afilim92 de yazmıştı baktım ama hangisi anlamadım.
Ben 100 e almistim 130 olmuş .Indirimden once fiyat artisi o da iyi ...

Kızlar sesler hakkında konusmussunuz

Bizimki de sesinin sınırlarını keşfetmek için aa sesi üzerinden çeşitli yüksekliklere kadar çıkarıyor sesini
Kendi kendine kavga eder gibi konuşuyor
L AL AL
diyor
Giii diyor
Geeee diyor
Hiiiiiiğggg diyor
Haaaaaaadeee diyor
Anniie diyor
Dediedididi gibi sesler çıkarıyor
Uyku aglamasi bariz belli b8zimkininde

Örümceğe koydugumda benimde dizime sariliyor çekiyor mutfaktayken
Bire öyle melul melul bakıyor ya icim gidiyor bidigima
Her şeyi keşfetmeye çalışıyor
Cekmecwleri acıyor
Dolaptaki havluları masadaki örtüyü çekiyor...
Dikkat edin sarkmasın masa örtüsü
Bizimkisi pat diye çekmişti
Bardaklar kirilmisti

Benimki pış pış sesi ile uyuyor ama asıl mesele meme olduğu için ses umrunda değil paşanın :)

Ann ann diyor bizimkisi sonuna bazen ne geliyor uçuyorum :)) bide meme var :)
geçmiş olsun canım valla çok hareketliler korkumdan kanepeye koyamıyorum
Yaaaa maşallah :) benimki arada ınneee diyor, emmek ve uyumak istediği zaman yapıyor bunu. Ben çok mutlu oluyorum ama eşim ınga diyor boşuna ümitlenme diyor. Hıh.

Kaabak ve havucu suda hasliyorsun. Hasladigin suyun icine 1 tk irmigi
Canım azönce bende yaptım bakalım ne kadar uyuyacak bizim sıpa.. ama ben irmkle değil tam pirinç unuyla yaptım. İrmik haftada bir iki kez verilmeliymş diye okudum o yüzden irmkle yapmadım. Sen duymuşmuydun bunu?

Yaaaa maşallah :) benimki arada ınneee diyor, emmek ve uyumak istediği zaman yapıyor bunu. Ben çok mutlu oluyorum ama eşim ınga diyor boşuna ümitlenme diyor. Hıh.
bizimki oğlum annne diyince baba diyeceksin oğlum diye söyleniyor istediği kadar kıskansın :)

Canım azönce bende yaptım bakalım ne kadar uyuyacak bizim sıpa.. ama ben irmkle değil tam pirinç unuyla yaptım. İrmik haftada bir iki kez verilmeliymş diye okudum o yüzden irmkle yapmadım. Sen duymuşmuydun bunu?
Yok duymadim cnm bebek irmigi ile yapiyorum hergun. Umarim sendede ise yarar. Ise yararsa yaz cnm

ay cok tatli oldular yaa
Bebek irmigino nerden aldn ben hala nerden alsam bilemedm. Bikac markete baktm yook. Internettenmi alsam diom
ben makarnavitmadan aldim, internetten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…