- 7 Temmuz 2008
- 1.229
- 2.305
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #80.461
İkiz baston tipi aldım rahat diyorsun bak ikiz almak aklımda yoktu rahat değildir diye. Bir bakayım ben buna. Benim bagaj baya küçük çünkü.Her gün dışarı çıkarmak mıiki bebekle dışarı çıkmak bir delilik hele her gün diyorsun. Biz haftada bir yada hiç çıkıyoruz. Dün gece yine acile gittik mesela onu bile gezme olarak sayıyorum ben. Artık yemek yiyorlar ve herşey daha da zorlaşacak.
Baston demişken biz chicco echo twin aldık çok az yer kaplıyor heryerdende geçiyor yani memnunuz. Bizim bagaj sedan model olduğu için zaten sığıyor yani sizin arabaya sığar mı?
Bende bir hevesle yaptım 3 saat sonra gene kalktılar.Kizlar dun gece kizima yine bal kabakli ve havuclu muhallebi yaptim 11 gibi uyudu ve sabah 7 ye kadar hic uyanmadi. Bende guzel bir uyku cektim. :)
ohhh mis :)Kizlar dun gece kizima yine bal kabakli ve havuclu muhallebi yaptim 11 gibi uyudu ve sabah 7 ye kadar hic uyanmadi. Bende guzel bir uyku cektim. :)
Denemkte fayda var cnm ben 3 gundur veriyorum baya tok tutuyor.Şu tarife bir bakayım :)
Havucta katsaydin icine cnm kattin mi ?Bende bir hevesle yaptım 3 saat sonra gene kalktılar.
yok havuç koymadım bir de öyle denerim. her seferinde çok inanıyorum :)Havucta katsaydin icine cnm kattin mi ?
Geride derken haftasını kastetmiştim
Ben gelişimini diyorsun sandım canım kusura bakmaGeride derken haftasını kastetmiştim
Selam canım, maşallah oğluna :) , benim oğlum iki gündür mama mama diyor... . Çok tatlı oluyor özellikle uyku zamanı diyor. Ama bizde dede hiç çıkmadı, belki babaya geçiş yapar direkt :)Selam tatlı anneler :) nasılsınız :) güldüğüme bakmayın, çok zorlu geçiyor bu aralar, uyutmak uykuda tutmak çok çok zor. Her neyse, asıl gülme nedenimse bu kadar zorluğa rağmen bugün dili çözüldü oğlumun"d" harfini çözdü, etrafta "de de di de di di" diye dolanıyor sonra da anlamsız sesler çıkarıyor ama onları yazmayacağım çünkü gerçekten çözmesi ve yazması çok zor onları sizin minikler ne durumda, başladılar mı sessiz harfleri çözmeye :) "d" harfinden sonra sırada "m" harfi varmış. Ondan sonra da "b". Yani ilk "dede", sonra " mama", sonra "baba" gelecekmiş. Evresnsel ilerleyiş böyleymiş.
Selam tatlı anneler :) nasılsınız :) güldüğüme bakmayın, çok zorlu geçiyor bu aralar, uyutmak uykuda tutmak çok çok zor. Her neyse, asıl gülme nedenimse bu kadar zorluğa rağmen bugün dili çözüldü oğlumun"d" harfini çözdü, etrafta "de de di de di di" diye dolanıyor sonra da anlamsız sesler çıkarıyor ama onları yazmayacağım çünkü gerçekten çözmesi ve yazması çok zor onları sizin minikler ne durumda, başladılar mı sessiz harfleri çözmeye :) "d" harfinden sonra sırada "m" harfi varmış. Ondan sonra da "b". Yani ilk "dede", sonra " mama", sonra "baba" gelecekmiş. Evresnsel ilerleyiş böyleymiş.
Canım bebeğin boyu 75 cm olana kadar ab standartları gereği güvenlik açısından geriye dönük oturması gerekiyor. Ama mesela benim oğlan uzun şimdi 74 cm falan O yüzden geriye dönebilen almaya gerek görmüyorum zira oturamayacak 1 ay sonra. Sen sizinkinin durumuna göre bak. Benim araştırdığım kadarıyla geriye dönenlerde maxi cosi 2 way pearl ve maxi cosi axiss iyi. Dönmeyenlerde Britax römer Trifix2 i size , cybex sirona m, cybex pallas, Besafe izi comfort x3 iyi. Bir de recaro zero 1 var ona bakmadım. Yalnız asla denemeden alma derim. Benim aklımda Besafe izi comfort x3 varserenity16 @sonsuzzz kızlar oto koltuğunu öne doğru mu alacağız şimdi en son neye karar verdiniz? Cm sınırı mı var ay siniri mi
Selam canım, maşallah oğluna :) , benim oğlum iki gündür mama mama diyor... . Çok tatlı oluyor özellikle uyku zamanı diyor. Ama bizde dede hiç çıkmadı, belki babaya geçiş yapar direkt :)
Ağlarken ınnee demesi zaten 2-3 aydır vardı. Inneee diyor bayılıyorum :)
Ben rastgele verdim yulaf ya 2 3 kezcilde gore degisiyor canim ama bizimkine antibiyotik pisik yaptiginda doktor dermotrosyd krem onermisti, geçirdi
nasil yaptin canim?
deniyoruz canim, yulaf bizimkine alerji yapti.
Ozellikle bebegi beyaz tenli olanlar cok dikkat etsin 3 gun kuralina.
ya ben de korbel kullanmaya basladim ama icine baska cop atarken yine baya kokuyor.
Sağol canım ben de iki paket aldım şimdi sayende.Kızlar e bebekte bugün primada indirim var. 94lü 4 beden prima premium care 86 tl.ben şimdi aldım.
Of bende deli oluyorum o paylaşımlara onlar anneyse ben neyim diyorum :)Kızlar bir soruyla daha karşınızdayım. :) gluten hakkında düşünceniz ne? Kendim için sormuyorum ben çöp beslenen biriyim ama bebekler konusunda kafam karışıyor. Bazen intagramı silesim geliyor.
Etrafında sağlıklı yaşam beslenen tanıdıklarım hayatlarından gluteni çıkarttı. İnstagramda da üst üste bu konu hakında post denk geliyor. Çok zor olur nasıl doyarlar ama ya dedikleri gibi çok zararlıysa hiç alışmamaları daha iyi değil mi? Öfff
Benim gibi rahat bir insanın bünyesine bu kararsızlıklar biraz ağır geldi galiba
Sağol teyzoşu :)Ooo Kartal bey mama istemeyi çözmüş maşallah ona :) artık ne istediğini daha kolay anlarsın canım , dediğin gibi anneye benzer söylüyorlar bazen insanın çok hoşuna gidiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?