2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İkiz baston tipi aldım rahat diyorsun bak ikiz almak aklımda yoktu rahat değildir diye. Bir bakayım ben buna. Benim bagaj baya küçük çünkü.

Cnm benim apartmanda asansör var, düz ayak hep çevrem ve park dolu. Teyzemle çıkıp yarım saat dolanıp dönüyoruz yani uzun sürmüyor. Market alışverişi vs varsa onları hallediyorum bebelerde biraz hava almış oluyor. Sende asansör yoktu galiba yanlış hatırlamıyorsam yani çok normal. Bu arada geçmiş olsun iyi misiniz?

Selam tatlı anneler :) nasılsınız :) güldüğüme bakmayın, çok zorlu geçiyor bu aralar, uyutmak uykuda tutmak çok çok zor. Her neyse, asıl gülme nedenimse bu kadar zorluğa rağmen bugün dili çözüldü oğlumun "d" harfini çözdü, etrafta "de de di de di di" diye dolanıyor sonra da anlamsız sesler çıkarıyor ama onları yazmayacağım çünkü gerçekten çözmesi ve yazması çok zor onları sizin minikler ne durumda, başladılar mı sessiz harfleri çözmeye :) "d" harfinden sonra sırada "m" harfi varmış. Ondan sonra da "b". Yani ilk "dede", sonra " mama", sonra "baba" gelecekmiş. Evresnsel ilerleyiş böyleymiş.

Selam canım, maşallah oğluna :) , benim oğlum iki gündür mama mama diyor... . Çok tatlı oluyor özellikle uyku zamanı diyor. Ama bizde dede hiç çıkmadı, belki babaya geçiş yapar direkt :)
Ağlarken ınnee demesi zaten 2-3 aydır vardı. Inneee diyor bayılıyorum :)

Lütfen Maşallah deyin kızıma :)
Benim kız anti-evrensel o zaman çünkü küçük hanım konuşmaya direk “ eee eeee ( uykum geldi diyor ) “hadi gel “ ayy “ bunlarla başladı , yeni yeni baba babu sesler çıkartıyor , senin yazdığın teoriye göre sondan başlamış şapşik .. Maşallah kuzucuğuma

Teoriye takılıp senin akıllı bıdığa bir aferin demeyi unutmuşum :) aferim kuzuma , maşallah dillensin hemen tatlı dilli olsun inşallah :)

serenity16 @sonsuzzz kızlar oto koltuğunu öne doğru mu alacağız şimdi en son neye karar verdiniz? Cm sınırı mı var ay siniri mi
Canım bebeğin boyu 75 cm olana kadar ab standartları gereği güvenlik açısından geriye dönük oturması gerekiyor. Ama mesela benim oğlan uzun şimdi 74 cm falan O yüzden geriye dönebilen almaya gerek görmüyorum zira oturamayacak 1 ay sonra. Sen sizinkinin durumuna göre bak. Benim araştırdığım kadarıyla geriye dönenlerde maxi cosi 2 way pearl ve maxi cosi axiss iyi. Dönmeyenlerde Britax römer Trifix2 i size , cybex sirona m, cybex pallas, Besafe izi comfort x3 iyi. Bir de recaro zero 1 var ona bakmadım. Yalnız asla denemeden alma derim. Benim aklımda Besafe izi comfort x3 var

O değil de , ezberlemişim :)

Ooo Kartal bey mama istemeyi çözmüş maşallah ona :) artık ne istediğini daha kolay anlarsın canım , dediğin gibi anneye benzer söylüyorlar bazen insanın çok hoşuna gidiyor :)

Ben rastgele verdim yulaf ya 2 3 kez totiş de 1 aydır pişik, ne yapıyor anlamadım...bu arada bizimki beyaz ötesi :)daha doğrusu çok hassas

Of bende deli oluyorum o paylaşımlara onlar anneyse ben neyim diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…