- 20 Ocak 2013
- 4.043
- 9.142
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #80.421
Kafasını küt diye peteğe vurup ağlamıyor mu ? Hey maşallahbenim kız direk ağlar
@serenity16sonsuzzz kızlar oto koltuğunu öne doğru mu alacağız şimdi en son neye karar verdiniz? Cm sınırı mı var ay siniri mi
Anladım canım çok iyi yapmışsınız almakla. Biz en azından bizden başka bir kişilik daha yerimiz olsun diye dar bir model bakıyoruz. Ya araba değişecek ya koltuk yani.Benim koca aceleci olduğundan daha doğmadan aldık. Gerçi iyiki almışız fiyatları uçmuşşş. Britax römer aldık biz. Daha kullanmadık ama bence araya biri zor sığar. Geniş araba lazım. Benim fiesta ztn çok ufak kaldı, eşimin şirket aracı o zor olur. Arabamı değiştirememde ekonomik olarak mümkün değil şu anda. Açıkçası oto koltuklarında geçince arkada tek olmayı öğrencekler.
Pisik yapmadi mi o kuzum ?Ben almistim kokusu cok agir geldi ogluma kullanmadim .Evde kullaniyoruz .Kendi vucudumda dokundugu yer kizariyor hemen .Sleepy sensitive yenidoganini kullaniyorum. Ama suan sleepy dogal zeytinyagli olani kullaniyorum.
Senin arabanda mi Fiesta ?Fiesta ya tek cocukla biz zor sığıyoruz .Benim koca aceleci olduğundan daha doğmadan aldık. Gerçi iyiki almışız fiyatları uçmuşşş. Britax römer aldık biz. Daha kullanmadık ama bence araya biri zor sığar. Geniş araba lazım. Benim fiesta ztn çok ufak kaldı, eşimin şirket aracı o zor olur. Arabamı değiştirememde ekonomik olarak mümkün değil şu anda. Açıkçası oto koltuklarında geçince arkada tek olmayı öğrencekler.
Bi kac gundur kullaniyorum cnm bi sikinti yasamadik suana kadarPisik yapmadi mi o kuzum ?Ben almistim kokusu cok agir geldi ogluma kullanmadim .Evde kullaniyoruz .Kendi vucudumda dokundugu yer kizariyor hemen .
Senin arabanda mi Fiesta ?Fiesta ya tek cocukla biz zor sığıyoruz .
Alış-veriş yapınca market posetleriyle bebek arabasi ayni anda sığmıyor bagaja
Anasına çekmiş benimki, benimde canım hiç kıymetli değildir
2 bebek arabasıyla sığamıyoruz zaten. Şimdi ebebeğe baktım cumartesi günü mclaren baston tipilerde indirim varmış. Baston tipi kullanan var mı? Yada kullanmayı düşünenler kaçıncı ayda geçmeyi planlıyor?Pisik yapmadi mi o kuzum ?Ben almistim kokusu cok agir geldi ogluma kullanmadim .Evde kullaniyoruz .Kendi vucudumda dokundugu yer kizariyor hemen .
Senin arabanda mi Fiesta ?Fiesta ya tek cocukla biz zor sığıyoruz .
Alış-veriş yapınca market posetleriyle bebek arabasi ayni anda sığmıyor bagaja
2 bebek arabasıyla sığamıyoruz zaten. Şimdi ebebeğe baktım cumartesi günü mclaren baston tipilerde indirim varmış. Baston tipi kullanan var mı? Yada kullanmayı düşünenler kaçıncı ayda geçmeyi planlıyor?
Eninde sonunda alıcam ama şu taksitlerim bitince düşünüyordum ama bir yandan da arabaya sığamıyorum, diğer iki bebek arabası ağır geliyor artık her gün dışarı çıkarmaya çalışıyorum bebekleri ama zor gelmeye başladı valla artık.
Aynen parasının hakkını veren ürünler korbel ve emzirme yastığı bence :)Evet anlamsız pahalı ama benim bebekler için alıpta en memnun olduğum iyiki almışım dediğim şeyde bu çöp kovası heralde hehe. İki bebekten çıkan bez sayısını düşünün en sıcak zamanlarda bile sıfır kokuydu sürekli dışarı atılamıyor çöpler uzakta yoksa maskeyle dolaşırdık evde artık :)
Sevdi aslında Done döne uyuyor ama dönmesi yarım kaliyorYüzüstü uyumayı sevmiyormu? Benim oğlum da aksine yüzüstü uyuyor ve neredeyse uyanmıyor
Ben o kadar özel beslenmenin ne maddi olarak ne de zaman olarak altından klkamamKızlar bir soruyla daha karşınızdayım. :) gluten hakkında düşünceniz ne? Kendim için sormuyorum ben çöp beslenen biriyim ama bebekler konusunda kafam karışıyor. Bazen intagramı silesim geliyor.
Etrafında sağlıklı yaşam beslenen tanıdıklarım hayatlarından gluteni çıkarttı. İnstagramda da üst üste bu konu hakında post denk geliyor. Çok zor olur nasıl doyarlar ama ya dedikleri gibi çok zararlıysa hiç alışmamaları daha iyi değil mi? Öfff
Benim gibi rahat bir insanın bünyesine bu kararsızlıklar biraz ağır geldi galiba
Kızlar bir soruyla daha karşınızdayım. :) gluten hakkında düşünceniz ne? Kendim için sormuyorum ben çöp beslenen biriyim ama bebekler konusunda kafam karışıyor. Bazen intagramı silesim geliyor.
Etrafında sağlıklı yaşam beslenen tanıdıklarım hayatlarından gluteni çıkarttı. İnstagramda da üst üste bu konu hakında post denk geliyor. Çok zor olur nasıl doyarlar ama ya dedikleri gibi çok zararlıysa hiç alışmamaları daha iyi değil mi? Öfff
Benim gibi rahat bir insanın bünyesine bu kararsızlıklar biraz ağır geldi galiba
Ben ilk cocugumda 1 yaşından itibaren kullanmıştım canım şimdikinde tekbaşına rahat oturmaya başladığında kullanacam inşallah, bir kaç aya zaten düzenli uyku saati olacak gündüzleri uyku saatinde dışarı çıkmazsın , ben ona geçince çok rahat etmiştim önceki arabası çok ağır ve büyüktü yakın markete ve ya mağazaya gitmek için koca arabayı 5.kattan indir çıkar tek başına mümkün olmuyordu kanguruyla da çok ağır oluyordu ama baston arabayı tek elle toplayıp açıyorsun2 bebek arabasıyla sığamıyoruz zaten. Şimdi ebebeğe baktım cumartesi günü mclaren baston tipilerde indirim varmış. Baston tipi kullanan var mı? Yada kullanmayı düşünenler kaçıncı ayda geçmeyi planlıyor?
Eninde sonunda alıcam ama şu taksitlerim bitince düşünüyordum ama bir yandan da arabaya sığamıyorum, diğer iki bebek arabası ağır geliyor artık her gün dışarı çıkarmaya çalışıyorum bebekleri ama zor gelmeye başladı valla artık.
Aynen parasının hakkını veren ürünler korbel ve emzirme yastığı bence :)
Merhabalar ağustos grubundanım. Bebeklerin acı çekmesine dayanamadığım için yazmadan edemedim. Benim bebeğimin pişiklerine tahinin üstünde biriken susam yağı çok iyi geliyor. Emzirmenin ilk zamanlarında memedeki yaralara da çok iyi geliyordu. Tavsiye ederim denemekten zarar gelmez geçmiş olsun.Günde 2 kere yıkayıp her bez değişiminde 10 dk kadar açık bırakıyorum aslında ama geçmedihangi kremi alacağımı şaşırdım şu anda :)
Ben yenidoğan kullanıyorum canım zaten dışarı çok az çıkıyoruz diye yenidoğan aldım. Evde e ebebekin pamuklarını ılık suda ıslatıp siliyorum yada yıkıyorum
Gözlemlediğine göre gluten bariz alerjisi olanlar hariç glutensiz beslenmenin faydası bilimsel olarak kanıtlanmamış diyorlar sağlıklı beslenmek aslında glutenden ziyade şeker alımı ve lifli beslenmeyle ilgili hoş ben de bunları araştırıyorum ama çöp besleniyorum dediğin gibiKızlar bir soruyla daha karşınızdayım. :) gluten hakkında düşünceniz ne? Kendim için sormuyorum ben çöp beslenen biriyim ama bebekler konusunda kafam karışıyor. Bazen intagramı silesim geliyor.
Ben de hamilelere faydam olsun diye kendi topigimde yaziyorum iyi ki sunlari almisim filan diyeParasının hakkını veren ürünler diyince sen, bende yeni bir başlık açmak istedim , boşa para harcadım neden aldım ki dediğiniz neler var kızlar ??
Mesela ben örnek vereyim
1- Diş kaşıyıcılar , bir sürü aldım hepsi çöp oldu hiç işe yaramadı
2- Çıtçıtlı süslü tulumlar 1-2 kez giydi boyu uzadı kaldı boşa israf
3- 0-3 ay arası süslü ayakkabılar , hiç giymedi
Bu 3 ü benim için gereksiz harcamalar.
Korbel e ben de katılıyorum ama emzirme yastığından bir türlü faydalanamadımAynen parasının hakkını veren ürünler korbel ve emzirme yastığı bence :)
Benim 2.bebek olduğu için bu defa çok dikkatli davrandım aldığım her ürünü kullandım çok şükür :))Parasının hakkını veren ürünler diyince sen, bende yeni bir başlık açmak istedim , boşa para harcadım neden aldım ki dediğiniz neler var kızlar ??
Mesela ben örnek vereyim
1- Diş kaşıyıcılar , bir sürü aldım hepsi çöp oldu hiç işe yaramadı
2- Çıtçıtlı süslü tulumlar 1-2 kez giydi boyu uzadı kaldı boşa israf
3- 0-3 ay arası süslü ayakkabılar , hiç giymedi
Bu 3 ü benim için gereksiz harcamalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?