How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oto koltuğu araştıran arkadaşlar ne zaman almayı planlıyorsunuz e bebek şubat indiriminde mi?
İndirim kataloğunu ne zaman açıklarlar acaba?
Şuan da indirimde olanlar var. Şimdi mi almak mantıklı beklemek mi sizce?

Oto koltuğu araştıran arkadaşlar ne zaman almayı planlıyorsunuz e bebek şubat indiriminde mi?
İndirim kataloğunu ne zaman açıklarlar acaba?
Şuan da indirimde olanlar var. Şimdi mi almak mantıklı beklemek mi sizce?
Ben şubatta almayı düşünüyorum ama şimdiden de fiyatlara bakıyorum. Her site indirim olduğunu iddia ediyor şimdi de. Ne gerçek ne yalan anlamaya çalışıyorum .

aynen ya bitirdi beni bu diş vallahi bitirdi. Gece 3e kadar oturdu sabah 7de geri agliyor emse de uyumadi.

benim doktorum muhallebi verebilirsiniz dedi, su veya anne sutu ile. Dondurucuda da anne sutu var, kullanmazsam ziyan olacak o yuzden muhallebi yapip veresim var. Yulaf kotu bir sey degil ki. Ayrica asm deki yemek yedir diyor da yaptigimiz yemekler yagli baharatli tuzlu salçali :deli: benimki daha tadim yaparken kakada oldugu gibi cikiyor ne yerse, o bagirsaklar yemek sindirecek bir durumda degil ki suan

Bence de bizimkilerin bağırsakları bence yemek kadar karışık şeylere hazır değil

İlahi kızlar yanlış anlaşıldım. Yemek derken, kendi yemeklerini sebze püresi çorbası meyve püresi yoğurt vs... muhallebi kilo yapmak için olduğunu ve eskiler pirinç unu çok kullandığından sadece bununla yapılacağını düşünerek söyledi. Hatta yulaf unundan yapsam peki dedim ona da hayır yedirme öyle şeyler yemek yedir dedi. Yani kendi yemeğini böyle lapa tarzı şeyler değil. Ben de kılo alacağını düşünüyorum ve sürekli vermeyi çok da sağlıklı bulmadım açıkçası. Onun yerine karışık tahıl irmik vs tüketse daha iyi sanki. (Yani sadece pirinç unu yerine....)

Bu arada dün pırasa soğan havucu tencerede az çevirip pirinç ile beraber biraz su ile 45 dk pişirdim. Sonra minik kevgir almıştım ondan geçirdim zeytinyağı ekledim, püre kıvamında tortulu çorba oldu.. Onu verdim dün ve bugün oğlana.. Normalde buharda pişen tadımlık pırasa yememişti..bu şekilde yedi.
Ancak, havuç pişik sebebi sanırım popo arası kızarık ve geçip geçip tekrar oluyor. A vitamini de bolca alması lazım, şimdilik idare ediyoruz ama havuca alternatif bulmam lazım.

Asi90 Asi90 canim hep sidefer kullaniyoruz demir ilaci olarak. Kac kiloysa bebegin o kadar damla veriliyor. 7 kusur kiloya 7 damla gibi. İçerigi duzgun oldugu icin cogumuz onu tercih ettik

Bana doğru evriliyorsunuz :KK53: ben 6 aydır böyleyim ilk 20 gün sakindi çocuğum hakkını yemeyeyim :deli:
benimki de hep boyleydi kuzum sadece bir 3,5 aylikken gaz bitti dedim, bronşit oldu yine çektik. Bu dişin huysuzlugu cok uzun surdu ve 2-3 gundur sadece ucu gorunuyor canim kac gunde cikar tamamen? Sen baya tecrubelisin diş konusunda.
Ben bir gün kek yapıp o tarafa geleyim. Sana vereyim, o da utansın :KK70:
gel canim beklerim, keki her sekilde hallederiz artik 5 dk.da 5 cesit yemek yapacagiz neredeyse :-)
Allah kolaylık versin canım.
İnşallah sonrakiler kolay çıkar
ay amin ya kac gundur sadece ucu gorunuyor
Bence de bizimkilerin bağırsakları bence yemek kadar karışık şeylere hazır değil
evet canim ne versem bezinden oldugu gibi cikiyor ya :-) hic ogutulmeden.
Aynı benim kv mantığı ona bıraksa herşeyi yedirirmiş sanki biz beceremediğimizden yedirmiyoruz

evet ya bana zalim vicdansiz muamelesi yapiyor, cocugun cani kisir, kek ve çay çekmiş biz yerken :deli: ama ben de kahkaha ile guluyorum onun laflarina, artik nasil anlarsa anlasin :-) işte bana biraksan her seyi yediririm diyor, biliyorum zaten o yuzden birakip da ne dinlendim ne iki hava aldim, cocugun sagligi selameti icin 24 saat yapişigiz Allah kimseye muhtac etmesin :dua:

Bu ara en özendiğim insanlar, ne zaman uyuyacağı belli olan ve uyuyup uyumaması, uyanması kendi isteğine göre olan insanlar. Benim uykuyu bırak su içmem bile beyefendinin keyfine göre. Oyuncağına bırakıp yanından ayrılırken başlıyor ağlamaya. Hayır o kadar cee eee de oynuyoruz, bir işe yarasa ya. :(

Canım vegaferon verme. Hem içinde şeker ve katkı var hem +3 değerlikli. +2 değerlikli kan ilaçları daha etkin. Katkısızını kullan hem de. Mühendisinoğlu instada demir ilaçlarını araştırmıştı. Bakanilirsin canım.
Hiç de içime sinmeden kullanıyordum. Normalde her şeyi çok ince araştırırım bunu direk verdim nedense . Uyarmanız iyi oldu

Bu aydan sonra kaşınabilir derken neyi kastetti acaba bi garip geldi bana
Diş çıkarma zamanları artık diye. İshal kaşıntı belirtilerdenmiş ama benim bebeğimde çoktandır var yeni değil dedim çıktım.
İstanbul Anadolu da Pendik te oturan birinin gidebileceği bir mesafede çocuk doktoru önerisi alabilirim bilen varsa

Bu ara en özendiğim insanlar, ne zaman uyuyacağı belli olan ve uyuyup uyumaması, uyanması kendi isteğine göre olan insanlar. Benim uykuyu bırak su içmem bile beyefendinin keyfine göre. Oyuncağına bırakıp yanından ayrılırken başlıyor ağlamaya. Hayır o kadar cee eee de oynuyoruz, bir işe yarasa ya. :KK43:
Canim senin oglan iyilesti mi? 1,5 yil sonra uyuruz insallah ben umidi kestim. 40 gun, 3 ay, 6 ay hepsi yalanmis

Diş çıkarma zamanları artık diye. İshal kaşıntı belirtilerdenmiş ama benim bebeğimde çoktandır var yeni değil dedim çıktım.
İstanbul Anadolu da Pendik te oturan birinin gidebileceği bir mesafede çocuk doktoru önerisi alabilirim bilen varsa
Doç Dr. Nail Erberk var internette yorumlar çok güzel.. Henüz gitmedim ama 8.ay kontrolüne kendisine gideceğim. Toprak Hastanesi, size uzak gelebilir belki. Gitmediğim bir doktoru önermek de istemiyorum ama ben de yorumlara dayanarak gideceğim.

Canim senin oglan iyilesti mi? 1,5 yil sonra uyuruz insallah ben umidi kestim. 40 gun, 3 ay, 6 ay hepsi yalanmis
Balgamı ve hırıltılı nefesi geçti çok şükür ama ben de grip olduğum için ben iyileşmeden iyileşmezmiş, doktor öyle dedi. Kötü durumu geçti, anne iyileşince tamamen iyileşir dedi. Ben de uyku uyumadan, dinlenmeden nasıl iyileşicem bilmiyorum. 2 yaşına gelince uyur muyuz ki? Bana o bile imkansız geliyor :( nasıl memeden keseceğiz, nasıl uyuyacak? Korkulu rüyam şimdiden :(

Balgamı ve hırıltılı nefesi geçti çok şükür ama ben de grip olduğum için ben iyileşmeden iyileşmezmiş, doktor öyle dedi. Kötü durumu geçti, anne iyileşince tamamen iyileşir dedi. Ben de uyku uyumadan, dinlenmeden nasıl iyileşicem bilmiyorum. 2 yaşına gelince uyur muyuz ki? Bana o bile imkansız geliyor :KK43: nasıl memeden keseceğiz, nasıl uyuyacak? Korkulu rüyam şimdiden :KK43:
Merhaba canım nasılsın ne zamandır giremiyorum arada bakıp çıkıyorum yazını gördüm şimdi çok geçmiş olsun acaba nasıl geçti balgamı hiriltisi biz de ailecek gripiz kızımla babası ilk başladı oğlumla ben dün başladık ablası öpüyor diye ondan geçti oğluma galiba biraz önce acilden geldik doktor hiç bir ilaç yazmadı sadece ateşi çıkarsa 38 üstüne o zaman verirsin bolca emzir dedi ama kendi kendine geçer mi ki ? Uyku konusunda ben kizimdan çok çektim ama 1.5 yaşına geldiğinde hatırlarım yerde oyuncaklarla oynuyordu ben de kanepede uzanıyordum TV izliyordum orda dalmışım bi uyandım yarım saat olmuş ödüm koptu kızıma bir şey mi oldu da bunca zaman beni uyandirmadi ama baktım oynuyordu hala halının üstünde öyle öyle zamanla uyumaya başladı o da ben de :)

Ben bu uyku egitimi falan beceremiyorum :KK43: kitap aldim okudum. Deneyeyim dedim çocuk daha çok bana düşmeye başladı. O kadar da yanlis yönlendiriyorum ki uykuya gecmeden önce oynuyoruz falan. O da rutin olmuyor herhalde. Uykusu oluyor uyuyamiyor üzülüyorum ya. Uyumayan bebek cok zormuş

Günaydın kızlar, kızımın günlerdir burnu tıkalıydı hasta olcak gibi diyordum ama ben ondan önce hasta oldum :( yada o hafif atlattı bana geçirdi bilmiyorum ama çok halsizim grip oldum sanırım.

Back