- 24 Şubat 2017
- 1.293
- 1.461
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
- #79.301
Ben de o durumdayım. ADAC kriterini sağlayanların fiyatları da çok yüksek maşallah :) geçen hafta sonuna özel jokerde yüzde elli indirim varmış. Arkadaşım britax aldı o yüzden.Ben şubatta almayı düşünüyorum ama şimdiden de fiyatlara bakıyorum. Her site indirim olduğunu iddia ediyor şimdi de. Ne gerçek ne yalan anlamaya çalışıyorum .
A vitamini açısından pancar da zengin diye biliyorum canım. Ama pancar da pişik yapabilir diye duymuştum.Bu arada dün pırasa soğan havucu tencerede az çevirip pirinç ile beraber biraz su ile 45 dk pişirdim. Sonra minik kevgir almıştım ondan geçirdim zeytinyağı ekledim, püre kıvamında tortulu çorba oldu.. Onu verdim dün ve bugün oğlana.. Normalde buharda pişen tadımlık pırasa yememişti..bu şekilde yedi.
Ancak, havuç pişik sebebi sanırım popo arası kızarık ve geçip geçip tekrar oluyor. A vitamini de bolca alması lazım, şimdilik idare ediyoruz ama havuca alternatif bulmam lazım.
Amiiin@Asi90 canim hep sidefer kullaniyoruz demir ilaci olarak. Kac kiloysa bebegin o kadar damla veriliyor. 7 kusur kiloya 7 damla gibi. İçerigi duzgun oldugu icin cogumuz onu tercih ettik
benimki de hep boyleydi kuzum sadece bir 3,5 aylikken gaz bitti dedim, bronşit oldu yine çektik. Bu dişin huysuzlugu cok uzun surdu ve 2-3 gundur sadece ucu gorunuyor canim kac gunde cikar tamamen? Sen baya tecrubelisin diş konusunda.
gel canim beklerim, keki her sekilde hallederiz artik 5 dk.da 5 cesit yemek yapacagiz neredeyse
ay amin ya kac gundur sadece ucu gorunuyor
evet canim ne versem bezinden oldugu gibi cikiyor ya hic ogutulmeden.
evet ya bana zalim vicdansiz muamelesi yapiyor, cocugun cani kisir, kek ve çay çekmiş biz yerken ama ben de kahkaha ile guluyorum onun laflarina, artik nasil anlarsa anlasin işte bana biraksan her seyi yediririm diyor, biliyorum zaten o yuzden birakip da ne dinlendim ne iki hava aldim, cocugun sagligi selameti icin 24 saat yapişigiz Allah kimseye muhtac etmesin
Benimkinin burnu tıkalı olunca yüzünü kaşıyor mesela. Aklıma direk o geldi. Pendik medical parkta bir doktor takip ediyorum ben instagramda bizimcocukdoktorumuz sayfasına bi göz at istersen cabımDiş çıkarma zamanları artık diye. İshal kaşıntı belirtilerdenmiş ama benim bebeğimde çoktandır var yeni değil dedim çıktım.
İstanbul Anadolu da Pendik te oturan birinin gidebileceği bir mesafede çocuk doktoru önerisi alabilirim bilen varsa
Ben buzluğa atma taraftarı değildim ama organik bal kabağı aldım bir kilo tadımlarda çok az pişirdim kalanını kendimize pişirmek içime sinmedi yıkayıp doğradım iki parça kabak iki parça havuç olacak şekilde poşetleyip buzluğa attım belki bir kaç ay sonra çorba vs yaparsam diye. En kötü ihtimal kendimize çorba yaparım diye düşündüm :)Kızlar dondurucuya balkabağı attınız mı?
Eşim almış da birazını atsam mı oğluşa yaparım arada diye??
Ben de üyelik oluşturup bakayım. Ama influenzadan ötürü gitmeye de çekiniyorum şu dönem. Napsam bilemedim. Ve sana katılıyorum işine gelince omun için kazanıyor ama onun için harcarken sıkıntı neyse Allah’a havale ediyorumben devlet hastanesine gidiyorum çokta memnunum. 182 yi arıyorum yada mhrs den bilgisayardan kendim bakıyorum üyelik yaptım.doktorun boş günlerini görüyorum.6 aylık kontrolü önemli bence ek gıda listesi verecek doktor. boyuna kilosuna bakıcak. önceki aylarla kıyaslayacak.çenesinde kızarıklıklar vardı onu gösterdim.burunda genizde akıntı varmı ona bakıverdi söyledimde. kafamdaki soruları hızlıca soruyorum çokda zaman harcamadan.cvpda alıyorum. randevulu olunca hastaneye git içeriye gir çık yarım saat 45 dk içinde evimize dönmüş oluyoruz. çocuk içinse eğer gereksizde olsa o para harcanacak. lafa gelince biz zaten parayı çocuk için kazanıyoruz onun geleceği için uğraşıyoruz denir öyle değil mi