How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sami hocaya gidince gelişmeleri bildirimleri yazarsan sevinirim canım yine. 15 gün öncesi spoiler tadında güzel oluyor :KK70:
10 gun sonra gidecegiz canim. Aşilar sarktigi icin geç gitmiş oluyoruz. 6.ay asilarini orada yaptirmayi dusunuyorum. Ama sonraki aylar normal ayini doldurdukca gotururum. İlk diş geliyor, anami aglatiyor cok huysuz :deli::KK12::kızgın:

Ya evt. Sen anlarsın belki ne zmn dikkat etmek lazım böyle şeylere. Eşimde ben de çöp şeylere bayılırız cola cips gibi. Ama çocuklara asla vermicem ama bizim de artık yemememiz lazım. Hala anlamıyorlar diye rahatım.
Su an pek anlamiyorlar evet ama 1 yaşından sonra ne istediklerinin daha farkinda oluyorlar canim .
Bir arkadaşımin çocuğu surekli kola diye diretiyordu .O da bir kez icine tuzu bastı .Ve çocuğun kola algisi yerle bir oldu .Simdi kola diyince hayir hayir diyor :-)
Belki biz de boyle yontemlere yonelecegiz .Her ne kadar eve almasak da misafirlikte ve dışarıda yenilen yemeklerde zararli seylerde olacak gözleri .

Ek gıda için de tadımlara başladım 10 gündür.
Benim bebe hem kendi yüzünü kafasini hem esimin yuzunu ciziyor .Bende gözlük var yapma diye kizinca elini uzatmıyor. Bir görsen kafasi hep yara :cry:
hadi yaa kıyamam:(
Şimdi annemin komşuda günü varmış ben de uğradım orda bi kadının da torununun kaşınıyormuş kan ilacı yapıyordu bizim kız vermedi dedi. Vegaferon.. ne kaka yapabiliyor ne rahat uyuyabiliyor iki günde bir vermeme rağmen. Bir süre keseceğim bakalım dr a da sorarım

Benimki çok yapıyor. Mukus bizde de bazı durumlarda oluyor. Laktoz intoleransı var. Istersen gaita testi yaptır, belki laktoz intoleransı vardır. Alerji varsa da oluyor tabi.
Alerjiden çok şüpheliyim bende de ailemde de alerji durumu çok var. Durumu anlatmama rağmen Dr test istemeyince yaptırmamıştım ama yaptırayım

Elimde hic kullanılmamış 2 besik var .Satışa çıkarsam mi ki .Malum bizim hic isimize yaramiyor .Evde yer tutuyor :KK47:
Aynen ya park yatakta birgün yatarmı acaba, kıyıp satamamda içinin yatağını çok araştırıp almıştım. Hey gidi kronik yok kalınlık yok dansitesi aman bambu olsun nefes alsın sonuç bez parçasında yatıyor :kızgın:

hadi yaa kıyamam:KK43:
Şimdi annemin komşuda günü varmış ben de uğradım orda bi kadının da torununun kaşınıyormuş kan ilacı yapıyordu bizim kız vermedi dedi. Vegaferon.. ne kaka yapabiliyor ne rahat uyuyabiliyor iki günde bir vermeme rağmen. Bir süre keseceğim bakalım dr a da sorarım
Ben kullanmiyorum onla ilgisiyok .Ama soyledigin seyin icinde yok yok .paraben koruyucu vs .Aman kullanma.

Aynen ya park yatakta birgün yatarmı acaba, kıyıp satamamda içinin yatağını çok araştırıp almıştım. Hey gidi kronik yok kalınlık yok dansitesi aman bambu olsun nefes alsın sonuç bez parçasında yatıyor :kızgın:
Hayaller hayatlar .Neyse ikinci bir çocuğum olursa simdiki hatalarimi yapmayacagim.Acemilik eserim boyle:olamaz:

Herkeste dişler ya çıkmış ya da yavaştan görünmeye başlamış. Bizde hala yok. Ayaklarının üstünde dursun diye uğraşıyoruz, ona da hiç güç vermeyip direkt oturmak istiyor. Yürüteç koyuyorum aralıklarla biraz en azından bassın ayaklarının üstüne diye, onda bazen tamamen ayakta duruyor ama biz bassın diye uğraşırken hiç güç vermiyor bacaklarına. Emekleme desen hiç teşebbüs yok. Yüzüstü koyunca ağlayıp sırtüstü dönüyor hemen. Oturmaya bayılıyor ama. Tek başına oturtunca çok hoşuna gidiyor. Tembel mi, niye böyle bu çocuk anlamadım. Halbuki doğduğu günden beri eli ayağı hiç durmayan bir çocuk.
Bizde de yok diş miş valla canım. Ama sürekli kaşınıyor tüm gün ağzına aşırı bir hırsla biieyler sokuyor sinir oluyor kızıyor. Diş jeli sürüyorum arada rahatlatsın diye. Emeklemiyor benimki de ama gerek duymuyor çünkü gitmel istediği her yere yuvarlanarak gidiyor. Desteksiz oturamıyor kesinlikle daha. O kadar yoğun geçiyor ki günler girip okuyamıyorum bile yazdıklarınızı ya. Umarım herkes iyidir herşey yolundadır

Bizde de yok diş miş valla canım. Ama sürekli kaşınıyor tüm gün ağzına aşırı bir hırsla biieyler sokuyor sinir oluyor kızıyor. Diş jeli sürüyorum arada rahatlatsın diye. Emeklemiyor benimki de ama gerek duymuyor çünkü gitmel istediği her yere yuvarlanarak gidiyor. Desteksiz oturamıyor kesinlikle daha. O kadar yoğun geçiyor ki günler girip okuyamıyorum bile yazdıklarınızı ya. Umarım herkes iyidir herşey yolundadır
Benimki yuvarlanmıyor da. Sadece yüzüstü koyarsam ağlayıp sırtüstü dönüyor. Benim de bu ara grip, ek gıdanın neden olduğu gaz falan derken zorlu geçiyor :(

hadi yaa kıyamam:KK43:
Canım vegaferon verme. Hem içinde şeker ve katkı var hem +3 değerlikli. +2 değerlikli kan ilaçları daha etkin. Katkısızını kullan hem de. Mühendisinoğlu instada demir ilaçlarını araştırmıştı. Bakanilirsin canım.

aynen ya bitirdi beni bu diş vallahi bitirdi. Gece 3e kadar oturdu sabah 7de geri agliyor emse de uyumadi.

benim doktorum muhallebi verebilirsiniz dedi, su veya anne sutu ile. Dondurucuda da anne sutu var, kullanmazsam ziyan olacak o yuzden muhallebi yapip veresim var. Yulaf kotu bir sey degil ki. Ayrica asm deki yemek yedir diyor da yaptigimiz yemekler yagli baharatli tuzlu salçali :deli: benimki daha tadim yaparken kakada oldugu gibi cikiyor ne yerse, o bagirsaklar yemek sindirecek bir durumda degil ki suan
Bence de bizimkilerin bağırsakları bence yemek kadar karışık şeylere hazır değil

Kızlar bebeği sürekli kafasını gözünü kaşıyan var mı? Kaşıyacam diye Yüzünü çiziyordu dün de gözünün beyazına kadar çizmiş kan oturmuş eldiven giydirmek zorunda kaldım. Yaklaşık iki aydır böyle. Kakası hep mukuslu. Öukus olayını Dr a söyledim önceki aylarda, normal karşıladı. Bu ay gittiğimizde de, bu aydan sonra kafası kaşınabilir dedi. İki Aydır kaşınıyor zaten dedim. diş mi alerji mi of.. üzülüyorum mutsuz oluyor çocuk. Dün gece de yarım saatte bir ağlayarak bağırarak uyandı. Emerek uyudu geri.
Bu aydan sonra kaşınabilir derken neyi kastetti acaba bi garip geldi bana

Ben de city farm organik yulaf ezmesi aldım migrostan. Hem onu hem eti lifalifi deneyeceğim bakalım fark var mı...
Afilim92 Afilim92 sen hangi yulaf ezmesini kullandın?
Fark olursa yazar mısın canım ben ilk defa kendim için aldım lifalif daha iyisi varsa onu alayım :D kendimi yerken tuhaf hissediyorum

ay dun de kv diyor ki şu keki çaya batirip versem ne guzel yer. Kek dediginde portakal var suan yasak, yumurta beyazi yasak, şekeri soylemiyorum bile :-) cocugu bana biraksan her seyi yediririm ne guzel diyor. E o yuzden sana birakamiyorum ya zaten :-)

canim kendi sitesinde kahvaltiya kadarki kismi uygulayin 5.ayda demisti ya, orada verebilirsiniz diyor.
Aynı benim kv mantığı ona bıraksa herşeyi yedirirmiş sanki biz beceremediğimizden yedirmiyoruz

Back