• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya bugün 6. Ay kontrolümüz vardı eşim götürmedi. Gereksiz yere para veriyoruz hiçbirşey yapmıyor boyuna kilosuna bakıyor bundan sonra hasta olursa götürürüz böyle aylık kontrole götüremeyiz dedi. Vallahi çok bunaldım bu adamın vurdumduymazlığından. kendimi çıkmazda hissediyorum. Boşanmayı bile düşünür oldum. Sürekli bir maddiyat konusu. Çok şükür kazanyoruz ama harcamaya gelince paramız olmuyor ne hikmetse. Doktora para vermek adamı geriyor. O da bulduğum en uygun fiyatlı hastaneye gidiyorum yanı. Cebimizde para olmasa derim tamam haklısın ama bu ay buna ayıracak bütçemiz varsa böyle tepki vermesi zoruma gidiyor. Ben gereksiz harcama yapan oluyorum. Sizce gereksiz mi her ay kontrole gitmek? Ben mi yanlış yapıyorum gerçekten? Bu çocuk mama takviyesi alıyor kilo alımı normal mi merak ediyorum herşeyden önce mesela.
canım devlet hastanelerinden randevu alıp gitmeyi düşündün mü ücretsiz neticede. randevu alıp gidersen fazla beklemiyorsun da.

Ben de sebze meyve tadım yaptırıyorum, yoğurt veriyorum. Bazılarını seviyor. Bizimki 5.5 aylık ve Dr 5 aylıkken başlattı
6 ay 1 hafta bizim sebze çorba yaptım bi heves onu da sevmedi kilo boyu zaten geri sinirim bozuluyor artık anneannem geldi yardıma o da şaştı kaldı

Bzim 4-6 ay aşılarında ateş yapmıştı ne yazıl ki. Hastalıktan olmasında ateş aşı yüzünden olanı bi günde geçiyor en azından.

Canım o kadar tıkalı ki çekmeden açılmıyor çocuk uykusunda nefes alamıyor mecbur kalıyorum çekmeye. Hani normal bi tıkanklıl olsa bırakıcam öyle ama. Dün büyük şırıngayla 4-5 kere serum sıktık birinden sıkıyoruz diğerinden akıyor ona rağmen boşalmadı.

Bizimde çığlık atıyor atak falanda yok ki geçee diye kendimi teselli edemiyorum :KK43:

Sende deseydin evet evliliğimiz hiç iyiye gitmiyor yoruldum beni anlamayan insanla yaşamaktan diye. Böyle söyleyerek üste çıkmaya çalışmış resmen kendi hatasını kabullenmek istememiş. Üzülme canım çoğumuz aynı şeyi yaşıyoruz. Al eşini karşına duygularını düşüncelerni uzun uzun anlat, ağlamak istiyorsan ağla içine atma ama bu insanı daha çok bunaltıyor.
Cok geçmiş olsun daha iyi mi şırınga ile dikkat et gencine kaçmasın

canım devlet hastanelerinden randevu alıp gitmeyi düşündün mü ücretsiz neticede. randevu alıp gidersen fazla beklemiyorsun da.
Kendim için gidiyorum Ama bebeğimi hiç götürmedim. Kalabalık olduğundan hastalıktan vs tedirgin oluyorum o yüzden.

Ben kardeşi olsun kafasında olanlardanım Kendimi düşünsem yapmak delilik. İki çocuğa iyi imkan sağlamak da çok zor
Ben hiç düşünmüyordum 7 sene sonra ikinciyi yaptım hepsi unutuluyor hamilelik sıkıntı doğum acısı uykusuz geceler şimdi onları görünce iyi ki yapmışım diyorum ki benden kimse ikinci çocuk beklemiyordu

zaten ben kucağıma aldığımda kafasını boynuma gömüyor dediğin gibi naz yapıyor baya. peki geceleri odası karanlık mı hafif loş mu
Loş ışık canım gece lambasını açıyorum artık mızırdanmıyor zaten elini kolunu oynatıyor bıcır bıcır konuşuyor 10 dkda falan uyuyor
Cok geçmiş olsun daha iyi mi şırınga ile dikkat et gencine kaçmasın
Yok canım hala çok tıkalı burnu

Bize haftasonu gelen misafirde de cybex varmış memnunmuş ama tabi modeli bilmiyorum. Ben şimdi ön araştırma yapıyorum,,şubat indirimleri gerçek indirim mi olacak diye bakacağım dediğin gibi mağazada görmeden almam canım
Bende oğlum hiç oturmadı chicco polly var Mira sevdi arkası kademli uyursa yatıyor arkaya doğru ama bence büyük kayınpeder almıştı bi heves bana kalsa ikea candır annemde o var

Normalde sevmem de şevkat yerim dar diye bir dizi var. Bu bölümde bebek bulmuşlar bakamıyorlar iki kişi :) mamaydı uykusuzluktu ... Tabi saçma şeyler de var ama dizi olacak var demek bu çileler :KK70:o değil de adam kendiliğinden biberon veriyor, alt alıyor, kadını uyandırmadan kadına kahvaltı hazırlıyor falan
Anca dizilerde olur dicem ama benim arkadaşım eşi işten geliyor kız bütün gün çocuk baktı die hemen bebeği alıyor sen kendine zaman ayır dio hepsi yatınca karısına ertesi gün yemeğini yapıyor gece valla bana anlatma diyorum

Kızlar ya bugün 6. Ay kontrolümüz vardı eşim götürmedi. Gereksiz yere para veriyoruz hiçbirşey yapmıyor boyuna kilosuna bakıyor bundan sonra hasta olursa götürürüz böyle aylık kontrole götüremeyiz dedi. Vallahi çok bunaldım bu adamın vurdumduymazlığından. kendimi çıkmazda hissediyorum. Boşanmayı bile düşünür oldum. Sürekli bir maddiyat konusu. Çok şükür kazanyoruz ama harcamaya gelince paramız olmuyor ne hikmetse. Doktora para vermek adamı geriyor. O da bulduğum en uygun fiyatlı hastaneye gidiyorum yanı. Cebimizde para olmasa derim tamam haklısın ama bu ay buna ayıracak bütçemiz varsa böyle tepki vermesi zoruma gidiyor. Ben gereksiz harcama yapan oluyorum. Sizce gereksiz mi her ay kontrole gitmek? Ben mi yanlış yapıyorum gerçekten? Bu çocuk mama takviyesi alıyor kilo alımı normal mi merak ediyorum herşeyden önce mesela.
Sağlık ocağında da bastırabilirsin boy kilosunu aşı için gitmek gerekecek bu ay zaten yani 1 yaşına kadar gitmesi iyi olur tabi tek götür sen de ona da mı sorun eder

Kendim için gidiyorum Ama bebeğimi hiç götürmedim. Kalabalık olduğundan hastalıktan vs tedirgin oluyorum o yüzden.
seni anlıyorum ben de öyle düşünüyorum ama hiç götürmemekten iyidir diye dedim çünkü bizim gözümüzden kaçan şeyler olabilir şahsen ben ilk defa bebekle uğraşıyorum

Arkadaşım bunu verdi inş yerse Mira hanım başlayacağım yapmaya güzel tarifler var onun oğlu cok sevmiş burdan yapılanları

Eklentiler

• 191D271F-74C6-4D66-B69A-6D15C607AB12.jpeg
    191D271F-74C6-4D66-B69A-6D15C607AB12.jpeg
    182,6 KB · Görüntüleme: 43
Aynen ben de öyle başladım ama yaşamayan anlamıyor. Sonunda ilişki de zarar görüyor hem. Bizim temizlikçi kadın geliyor allahtan yoksa eşim yapmaz hala. Ütüler de bebeğinkiler birikti, eşiminkilerin çok azını yaptım, şimdi bana yap diyemiyor, kendi de yapmamak için aynı kıyafeti günlerce giyiyor Ben ütülerken tabii ki hergün ayrı giyerdi. Bir yandan onun da hayat kalitesi düştü diye üzülüyorum ama bu çocuğu tek başıma ben yapmadım. Ve o masumu yalnız bırakmanın hiç bir açıklaması olamaz şimdiki bakış açım göre . Başlarda böyle değildim ama insan anlıyor zamanla

Evet benim eşimde bu hafta 2 gömlek çıkardım diye söylüyor övünerek :) ilk başlarda bizde tecrübesizdik sanırım, evi bi anda boşlamak olmaz gibi geldi ama gayette oluyormuş :) şu an salon savaş alanı gibi yerde minderler, oyun halısı, oyuncaklar, park yatak, mama sandalyesi :) koridorlarda toz, tüğler öbek öbek, mutfak tanımlanamaz halde, banyo saç yumağı :) ama ben oğlumla yedim seni yedim seni oynuyorum :) maaşlar gece 1.30 da yatmış, sabah 9.30 itibariyle %95’i borçlara gitti :) temizlikçide alamayacağım daha, canımız saolsun

Belki sironadır ama çocuk 3 yaşında falan, sirona 18 kga kadar Yine bir sorayım onlara. Bir başkası da iki çocuğuna da maxi cosi 2way Pearl almış ama o da bazasız haliyle 2000 TL
Bu arada cybex pallas İnternettw birçok yerde var. Jokerde görüp onlardan da alabilirim diye düşündüm. O önündeki barı bazı çocuklar sevmiyormuş ama hakikaten

Sevilcek gibi değil canım hakikaten, ben jokere baya almaya gitmiştim bakıpta ama benim bile içim daraldı görünce, römeri inceleyip sonra babymallden onu almıştım.

Maxi cosinin de bi modeli vardı babymall de bakmıştım, oturma kısmında hiç minder koymamışlar gibi acayip sertti. Zor iş koltuk seçmek ama sanırım artık son alışveriş faslı, başka büyük bi ihtiyaç kalmadı dimi uzun süre için?

Sevilcek gibi değil canım hakikaten, ben jokere baya almaya gitmiştim bakıpta ama benim bile içim daraldı görünce, römeri inceleyip sonra babymallden onu almıştım.

Maxi cosinin de bi modeli vardı babymall de bakmıştım, oturma kısmında hiç minder koymamışlar gibi acayip sertti. Zor iş koltuk seçmek ama sanırım artık son alışveriş faslı, başka büyük bi ihtiyaç kalmadı dimi uzun süre için?
Benim maxi cosiydi cok memnun kaldık 8 aylıkken almıştım oğlumda 4 yaşına kadar kullandı :) ondan sonra bi çocuk daha kullandı cok memnundum tatillere biz hep araba ile gittik uzun yollarda cok rahat etti

Benim maxi cosiydi cok memnun kaldık 8 aylıkken almıştım oğlumda 4 yaşına kadar kullandı :) ondan sonra bi çocuk daha kullandı cok memnundum tatillere biz hep araba ile gittik uzun yollarda cok rahat etti

Belki benim baktığım dandik bi modelidir canım, normalde güzel bi marka:)

Evet benim eşimde bu hafta 2 gömlek çıkardım diye söylüyor övünerek :) ilk başlarda bizde tecrübesizdik sanırım, evi bi anda boşlamak olmaz gibi geldi ama gayette oluyormuş :) şu an salon savaş alanı gibi yerde minderler, oyun halısı, oyuncaklar, park yatak, mama sandalyesi :) koridorlarda toz, tüğler öbek öbek, mutfak tanımlanamaz halde, banyo saç yumağı :) ama ben oğlumla yedim seni yedim seni oynuyorum :) maaşlar gece 1.30 da yatmış, sabah 9.30 itibariyle %95’i borçlara gitti :) temizlikçide alamayacağım daha, canımız saolsun
Haftada 2 defa evi supurebilirsem sukrediyorum. Aslinda hergun supurmem gerek cunku her taraf tuy yumagi, pamuk hnmin tuyleri parmak uzunlugunda. Havalar isinsada kirptirsam diye bakiyorum.banyo ayni sekilde off off :(

Haftada 2 defa evi supurebilirsem sukrediyorum. Aslinda hergun supurmem gerek cunku her taraf tuy yumagi, pamuk hnmin tuyleri parmak uzunlugunda. Havalar isinsada kirptirsam diye bakiyorum.banyo ayni sekilde off off :KK43:
2 mi? Ben 1 kere süpürürsem temizlik yaptım diye övünüyorum :D

Back