- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- 798
- Konu Sahibi ayprensesii
- #78.981
Yok deri degilde kan testide varmis arkadasim yaptirmisti ondan biliyorumNet bir sonuç vermiyor. Zaten sürekli ağlayan bebek birde kan testi deri testiyle eziyet etmeyeceğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok deri degilde kan testide varmis arkadasim yaptirmisti ondan biliyorumNet bir sonuç vermiyor. Zaten sürekli ağlayan bebek birde kan testi deri testiyle eziyet etmeyeceğim
Eşin kendi düşünemiyor herhalde sen birşeyler talep et canım ya. Yazık böyleserenity16 seninle aynı şeyleri düşünüyorum. İnsanlıktan çıktım babam geldi kızı 5 dk zaptetti kahvaltı ettim bu saatte. Gerzek kocam sabah son ekmeği yemis gitmiş ben duvarları kemiririm diye düşündü heralde, herseye sinirliyim. Perşembe ise dönüyorum onada sinirliyim yarım saat uykuyla belkide hiç uyumadan perişan olacağım. Şimdi en azından evde perişanım, insan yüzü göresim yok vallahi
Benim yıllardır aklımdaki rakam 2 idi Yoksa şimdiye kalsa farklı düşünebilirdimilla ki duzeldigi bozuldugu donemler olur canim, hep boyle kalmaz bence.
insallah canim
vaay takdir ettim, 2.yi dusunebilenler var
guzel ozetlemişsin canim
cok sag ol canim, yedireyim.
Ben de 2 dusunurdum, oglandan sonra zirvede birakmaya karar verdimBenim yıllardır aklımdaki rakam 2 idi Yoksa şimdiye kalsa farklı düşünebilirdim
Sagol,sabah yaptirdik canim .Atesi yukseliyor gibi .Gece nobet tutcaz anlasilanCnm ne zaman oldunuz aşıyı bız bugun olacaktık tam çıkacaktım hemşire mesaj attı gelmeyin aşının gelmesinde depoda sıkıntı oldu dıye yoksa soğukta boşuna yorulacaktık geçmiş olsun size de cnm
Ben de 2 dusunurdum, oglandan sonra zirvede birakmaya karar verdim
Yok canım yoğurt yapımı gibi. Maya olarak yoğurt değil de peynir katiyorsun sute
Fiyati nekadar canm biliyomusunBenim arkadaşım online probramına katılmış çok mumcun olduğunu söyledi bana
Benm kizn iki disi var ikinci beyazlamsti cikana kadar agzimiza tukurdu:) nekadar zamanda ckti hatrlayamiyorum ama belkide unutmak istiyprum o gunleri:) ama bi donem cok huysuz mutsuz mızmizzz vs vs vs idi disten dolayiKizlar benim kizin ust iki disi beyazlamis ama her hangi bir patlama fln yok. Ne kadar surede dis patliyor acaba?
Suan bir huzursuzluk yok ama tabi olmayacagi anlamina gelmiyor.Fiyati nekadar canm biliyomusun
Benm kizn iki disi var ikinci beyazlamsti cikana kadar agzimiza tukurdu:) nekadar zamanda ckti hatrlayamiyorum ama belkide unutmak istiyprum o gunleri:) ama bi donem cok huysuz mutsuz mızmizzz vs vs vs idi disten dolayi
Ben kabızlık korkusundan sideferi kesmiştim sonra acilde kan tahlili yapılınca dr.bakti ve demir ilacında ara ver dedi bende zaten vermiyorum dedim iyi o zaman bir süre daha verme dedi. Yani tahlil yapılmadan başladığım için zaten içim içimi yiyordu bende rahatlamış oldum. Ay basında kontrolde tekrar soracağım bakalım.Sidefer kullanip bebegi kabiz olanlar cozum olarak ne yapiyorsunuz ve bir sure sonra bebeginiz alisti mi demir ilacina?
Hergun zeytinyagi veriyorum ama yeterli olmuyor.
Kpedere bakKizlar ben mama sandalyesi ararken kayinpederim prego nun mama sandalyesini almis gekmis saolsun cok begendim
Canım benimkilerden birinin ilk dişini çıkarması ve huzursuzluğu 1 ay sürdü halende 3. Icin sıkıntı yaşıyoruz.Kizlar benim kizin ust iki disi beyazlamis ama her hangi bir patlama fln yok. Ne kadar surede dis patliyor acaba?
Sagolsun aslinda o degil kv m in agzindan cikti baban alsin diye oda mecbur kaldi yinede sagolsun iyisinide almis valla biz alamazdik :))Kpedere bak
Nazar değdi canım uyku sorununu çözdük dedin bıgün. Valla şaştım kaldım ben büyüklerin dediklerinden en çok bir günü bir gününü tutmaz tuttu o da tutmaz olaydı.İnanılmaz yoruldum. Evi süpürüp sildim ocağa et suyu koydum her yer et koktu temizlik yapılmamış gibi oldu ama neyse sonra kızım bi huysuzlandı 4-5 saat kucağımda çığlık modunda. Temizliğin üstüne çok yordu. Hafifde değiller ki artık çok yoruyor hep kucak. Daha akşam yemeği yiycez :/