- 3 Aralık 2011
- 3.373
- 4.896
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
- #78.741
Kızlar bu arada bişey sorucam sürekli unutuyorum benım oğlum 5 buçuk aylıkken ılk dişi çıktı şimdi ikincide çıktı ama ılk çıkanda sarı leke var ya nıye acaba fikri olan var mı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında ne versem yiyordu, grip olduğu için iştahı yok bu ara. Havucu falan da rahatlıkla yiyor ama işte komple çıkıyor. Çok zormuş ya ek gıda işi.sofrada sizinle beraberken vermeyi dene canım bir de daha akar gıda olan yoğurtla başlayınca sanki daha kolay alışıyorlar gibi yoğurt yedi mi sevmiş miydi ? Alışır zamanla sevdikleri şeyleri tespit edersin.. zaten hiç zorlamayın diyorlar da bizlerin analık duyguları hiç öyle demiyor aman yesin yesin şeklindeyiz.
Hehe ben de senin önünde saygıyla eğiliyorum :) genç olsaydım Ben de 2-3 isterdim ama şimdi kolay değil bir çocukta zorlanıyoruz. Daha kaba tabiri varda demiyim şimdi :))
havuç zamanla düzeliyor yedirmeye devam et canım ama alerjik bir durum varsa bilemiyorum. Bir de tatlı patates içinde yedir madem onu yiyebiliyor..
Belki burnu tıkalı olunca nefes alamıyordur, ondan yemek istemiyordur. Bizim burnumuz tıkalı olunca nefessiz kalıyoruz yemek yerken ya.Burun tıkanıklığı falan var ama öyle aşırı biseyi yok canım ya
Onu deneyeyim bir de. Teşekkür ederim.Ispanak çorbası yapın bir de onu deneyin. Sevdi benimki. Haşlayıp çatalla ezip 2 kere kaynatıp veriyorsunuz. Sistemi de iyi çalıştırıyor hem
Yoruldum artık ne yedirmem gerek diye düşünmekten. Benim de çocuğum rahat bir çocuk olsun istiyorum artık ya ne yedirsem sıkıntı, ne yapsam sonunda hep acı çekiyor. Büyüse de kurtulsa şu acılardanElma verdim dün benim kı de ekstradan çığlık çığlığa uyandı eskiden de kalıyordu ama dün belliydi gaz yaptı sanırım
Alerji nasıl tespit edildi ben de sütten şüpheleniyordum Perşembe alerji doktoruna götürdüm hep mukuslu yeşil kaka yapıyordu onlar problem değil dedi avokado yoğurt elma pekmezde döküntü oldu kanda bişey çıkmadı 24ünde deri testi yapılacakForse Süt alerjisi var uzun süre yoğurt peynir vb. yemeyecek canım
Canım sen yine de 3 gün dene belki bağırsakların alışma sürecidir gaz yaptı deyip bırakma çünkü yiyecek bişey kalmıyor ve yakında anne sütü doyuruculuk özelliğini kaybedecekYoruldum artık ne yedirmem gerek diye düşünmekten. Benim de çocuğum rahat bir çocuk olsun istiyorum artık ya ne yedirsem sıkıntı, ne yapsam sonunda hep acı çekiyor. Büyüse de kurtulsa şu acılardan
Elma denedim ben, bir sıkıntı olmamıştı ama dün sanırım biraz fazla yedi o yüzden gaz yaptı.Canım sen yine de 3 gün dene belki bağırsakların alışma sürecidir gaz yaptı deyip bırakma çünkü yiyecek bişey kalmıyor ve yakında anne sütü doyuruculuk özelliğini kaybedecek
İnşallah gerek kalmaz, çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin inşallah.Merhaba kizlar
Gune cok kötü başladık. Öğlene kadar hastanedeydik .Gözümde bir sorun var .Dr damar tikanmasi olabilir dedi .Gerekli tetkikleri yapti ama anjio kararı için pazartesiyi bekliyoruz .Duzelme olursa gerek kalmayacak insallah .Dualarinizi bekliyorum .
Geçmiş olsun canım inşallah gerek kalmaz yaMerhaba kizlar
Gune cok kötü başladık. Öğlene kadar hastanedeydik .Gözümde bir sorun var .Dr damar tikanmasi olabilir dedi .Gerekli tetkikleri yapti ama anjio kararı için pazartesiyi bekliyoruz .Duzelme olursa gerek kalmayacak insallah .Dualarinizi bekliyorum .
Gürültülü ve mukuslu kaka yapıyordu. Gaz problemi tavandı şimdikinden daha fazla ağlıyordu. Mamasını alerji mamasına çevirip diyete girince geçmişe göre şikayetleri azaldı. Birde gaitadan calprotectin değerine bakıldı. Deri testi bana acımasızlık gibi geliyor. 2 tane prof dahil 4 doktordan görüş aldım ben alerjide netlik yoktur deneme yanılma vardır dediler kan yada deri testi yaptırmadımAlerji nasıl tespit edildi ben de sütten şüpheleniyordum Perşembe alerji doktoruna götürdüm hep mukuslu yeşil kaka yapıyordu onlar problem değil dedi avokado yoğurt elma pekmezde döküntü oldu kanda bişey çıkmadı 24ünde deri testi yapılacak
Merhaba kizlar
Merhaba kizlar
Allah yardımcın olsun canım, çok geçmiş olsun.Annemlerde hasta oldular canım rapor aldım ama perşembe devam maalesef