• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

6. Aya girdiğimizden beri ki bu süre 3 hafta deliksiz uyuduğu sadece 2 saat var akşam 9-11 arası sonrası tam bi kabus her 10 dk 30 dk da ağlayarak gözü kapalı uyanmalar biliyorum aç değil ama emmeden kesinlikle sakinleşmiyor bu sabah 6.30 kadar hep böyle sonra tamamen uyanıyor ve ben bu uykusuzlukla okula gidiyorum artık tükendiğimi hissediyorum
Aynen canim bizde oyle olduk bu gece bizde 9 unda 6. Aya girdik :(

Dolmasını bekleme canım artık memeler terbiye oldu takip ettiğim emzirme danışmanı işe gidenlere hep aynı şeyi yazıyor bebeği emzirir gibi en geç 3 saatte bir sağım yapın diyor
İşyerinde bebek emzirir gibi süt sağmak imkansız, ilk hafta yanımda yardım eden arkadaş idare etmişti 2 kez sağım yaptım 100-120 cc arası getiriyordum. 2.hafta arkadas 2 haftalığına izne ayrıldı. Değil sağım su içemedim. 2.haftanın son günü denediğimde 30 cc ancak çıktı:(

İşyerinde bebek emzirir gibi süt sağmak imkansız, ilk hafta yanımda yardım eden arkadaş idare etmişti 2 kez sağım yaptım 100-120 cc arası getiriyordum. 2.hafta arkadas 2 haftalığına izne ayrıldı. Değil sağım su içemedim. 2.haftanın son günü denediğimde 30 cc ancak çıktı:KK43:

Bende işe başlayınca sağmadım. İlk hafta göğüslerim dolup şişiyodu bazen akıp üstümü ıslattığı da oldu ama sağım yapmadığım için azaldı mamayı arttırdık. Şimdi doğru düzgün emmiyo bile :KK51:

İşyerinde bebek emzirir gibi süt sağmak imkansız, ilk hafta yanımda yardım eden arkadaş idare etmişti 2 kez sağım yaptım 100-120 cc arası getiriyordum. 2.hafta arkadas 2 haftalığına izne ayrıldı. Değil sağım su içemedim. 2.haftanın son günü denediğimde 30 cc ancak çıktı:KK43:
Yaa çok kötü olmuş bir yolunu bulabilsen keşke

Canm nasl verdn kayisiyi puremi yaptn

Biskuvuyu ihlamurlami aciosun. Senden ogrencek cok sey var gibi geldi bana:) biskuviyi kendinmi yaptn canm
Estagfirullah canım , evet ben yaptım.internet sağolsun her şeye erişebiliyorsun öğreniyosun.
Nasıl yapıyorsun Peki sıcak suya atıp bir tutam ıhlamuru demliyor musun canım?
Kahvaltıda ne veriyorsun bi de? Ben yumurta sarısı tattırmadım daha. Onu sade mi tattırmalıyım yoksa lor peynirle vs karıştırıp mı? Loru veriyorum sabahları.
sade bi çimdik tattır tadını alsın,
Lorla da verebilirsin labneyle avokado ile da verebilirsin ıhlamuru da normal bize der gibi az bir şey demliyorum sonra bir kaç tatlı kaşığı bisküvisine ekliyorum
Bende çok verenlerdenim sanırım :) tepeleme 2-3 yemem kaşığı yiyor benim oğlum.
Maşallah kuzum ama dişler çıkmaya başlayınca iştah gidiyor tattırabildiğin kadar tattır canım

6. Aya girdiğimizden beri ki bu süre 3 hafta deliksiz uyuduğu sadece 2 saat var akşam 9-11 arası sonrası tam bi kabus her 10 dk 30 dk da ağlayarak gözü kapalı uyanmalar biliyorum aç değil ama emmeden kesinlikle sakinleşmiyor bu sabah 6.30 kadar hep böyle sonra tamamen uyanıyor ve ben bu uykusuzlukla okula gidiyorum artık tükendiğimi hissediyorum

Biz de aynı durumdayız canım. Yaklaşık 2 aydıe böyle. Bu aralar iyice düzensizleşti. Dediğin gibi yarım saat bir saatte bir kalkıyor ve gözler kapalı ağlıyor. Emmeden sakinleşmiyor. Önceden 8.30da uyurdu en geç. 4saat kesintisiz uyurdu hem de. Emer geri yatardı. Ağlamazdı bile. Şimdi ne mümkün?? 11den önce uyumuyor. Emerken uyuyup kalsa da 10-11de geri uyanıyor uyumuyor sonra da kaç saat...artık tükendim ben de. Ne zaman düzene girecek bilmiyorum. Pırasa verdim dün dişlerini kaşısın diye baya kaşıdı. Jel var onu sürüyorum. Dün en son dayanamadım inliyor bağırıyor sürekli calpol verdim. 2-2,5 saat uyudu sonra. Her dişte böyle olacaksa yandık biz!?

Evet işte iş arasında öyle bir vakit olmuyor benide arkadaşlar idare ediyor hep ama daha fazla yapmam zor olur. Sen şimdi raporlu musun yoksa işe devam mı?

Kızlar Merhaba oğlum iki gündür ek gıdayı reddediyor yoğurt hariç. Patates havuç haşlaması verdim irmik ve yulaf ünlü muzlu muhallebi verdim elma verdim yemedi. yoğurt verdim sadece Yoğurttan istemeye İstemeye de olsa yedi.
Napicam.

Bu arada ek gıda tadımı yapan bebekleriniz nasıl yiyor ya, benim kızımın dili dışarıda hep yutmasın dilinden aksın diye ağzına verdiğim olduğu gibi aşağıya akıyor. Tatsız tuzsuz şeylerde vermedim öyle iken bu halde simdiye kadar elma,armut,muz,balkabağı,patates ve tatlıpatates denedi. Hepsine tepkisi aynı bu zamana kadar isteyerek yediği tek şey sofrada biz patates kızartması yerken yemek için çıldırdı bende içini açıp haşlanmış gibi olan kısmını yedirdim. Onu hiç kusmadı muhtemelen tuz azda olsa bulaştı diye yaptı

Bu arada ek gıda tadımı yapan bebekleriniz nasıl yiyor ya, benim kızımın dili dışarıda hep yutmasın dilinden aksın diye ağzına verdiğim olduğu gibi aşağıya akıyor. Tatsız tuzsuz şeylerde vermedim öyle iken bu halde simdiye kadar elma,armut,muz,balkabağı,patates ve tatlıpatates denedi. Hepsine tepkisi aynı bu zamana kadar isteyerek yediği tek şey sofrada biz patates kızartması yerken yemek için çıldırdı bende içini açıp haşlanmış gibi olan kısmını yedirdim. Onu hiç kusmadı muhtemelen tuz azda olsa bulaştı diye yaptı
bizimkide başlarda öyleydi canım hep diliyle almaya çalışıyordu şimdi düzeldi normal açıyor ağzını alıştı sanırım

Başta öyle yapıyorlar canim kedi gibi diliyle almaya çalışıyor ama sonra sonra alisiyorlar denemeye devam....benimki bazen yine yapıyor 3.cocuk ama resmen unutmusum bu hallerini benimki bir haftadir canima okuyo valla gençken tahammül ediliyor bayağı ama 35 yaşımdayım vücut ve kafa gidik 40tan sonra doğum yapanların önünde saygıyla eğiliyorum

Kızlar Merhaba oğlum iki gündür ek gıdayı reddediyor yoğurt hariç. Patates havuç haşlaması verdim irmik ve yulaf ünlü muzlu muhallebi verdim elma verdim yemedi. yoğurt verdim sadece Yoğurttan istemeye İstemeye de olsa yedi.
Napicam.
Hasta mı? Benimkinin de hasta olunca iştahı kesildi.

Bu ara geceleri sürekli ağlıyor ve susturamıyoruz oğlumu. Atak haftası da bitti, 27. haftadayız. Çok fazla sancı çekiyor gibi davranıyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Dün ekstra kötüydü, elma yedirmiştik, acaba o mu gaz yaptı diyorum ama ne yedireceğim ben bu çocuğa onu da bilmiyorum. Havuç yedirsem olduğu gibi çıkıyor. Yoğurt zaten mukus yaptı. Bir tatlı patates sorunsuz herhalde. Of of :(

Bu ara geceleri sürekli ağlıyor ve susturamıyoruz oğlumu. Atak haftası da bitti, 27. haftadayız. Çok fazla sancı çekiyor gibi davranıyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Dün ekstra kötüydü, elma yedirmiştik, acaba o mu gaz yaptı diyorum ama ne yedireceğim ben bu çocuğa onu da bilmiyorum. Havuç yedirsem olduğu gibi çıkıyor. Yoğurt zaten mukus yaptı. Bir tatlı patates sorunsuz herhalde. Of of :KK43:
Ispanak çorbası yapın bir de onu deneyin. Sevdi benimki. Haşlayıp çatalla ezip 2 kere kaynatıp veriyorsunuz. Sistemi de iyi çalıştırıyor hem

Bu ara geceleri sürekli ağlıyor ve susturamıyoruz oğlumu. Atak haftası da bitti, 27. haftadayız. Çok fazla sancı çekiyor gibi davranıyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Dün ekstra kötüydü, elma yedirmiştik, acaba o mu gaz yaptı diyorum ama ne yedireceğim ben bu çocuğa onu da bilmiyorum. Havuç yedirsem olduğu gibi çıkıyor. Yoğurt zaten mukus yaptı. Bir tatlı patates sorunsuz herhalde. Of of :KK43:
Elma verdim dün benim kı de ekstradan çığlık çığlığa uyandı eskiden de kalıyordu ama dün belliydi gaz yaptı sanırım :(

sofrada sizinle beraberken vermeyi dene canım bir de daha akar gıda olan yoğurtla başlayınca sanki daha kolay alışıyorlar gibi yoğurt yedi mi sevmiş miydi ? Alışır zamanla sevdikleri şeyleri tespit edersin.. zaten hiç zorlamayın diyorlar da bizlerin analık duyguları hiç öyle demiyor aman yesin yesin şeklindeyiz.

Başta öyle yapıyorlar canim kedi gibi diliyle almaya çalışıyor ama sonra sonra alisiyorlar denemeye devam....benimki bazen yine yapıyor 3.cocuk ama resmen unutmusum bu hallerini benimki bir haftadir canima okuyo valla gençken tahammül ediliyor bayağı ama 35 yaşımdayım vücut ve kafa gidik 40tan sonra doğum yapanların önünde saygıyla eğiliyorum
Hehe ben de senin önünde saygıyla eğiliyorum :) genç olsaydım Ben de 2-3 isterdim ama şimdi kolay değil bir çocukta zorlanıyoruz. Daha kaba tabiri varda demiyim şimdi :))
havuç zamanla düzeliyor yedirmeye devam et canım ama alerjik bir durum varsa bilemiyorum. Bir de tatlı patates içinde yedir madem onu yiyebiliyor..

Back