2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi ya ne fena bi ruh hali sen anlarsin ozaman :KK43: suan bi bardak cay ictim midem kayniyor resmen
Bende 52,5 53 tum 55 olmusum
sen daha iyisin kilo konusunda şanslısın :super: herşey herşey bi meyve yedim hep midem yanıo boğazımda duruo acı acı napalım tatlı şikayetler bunlar dayancaz canım :)
 
Merhaba güzel anneler:anneadayı: bende temmuz annesi olacağım nasip olursa :dua:
30 yaşındayım 18 aylık bı oğlum var ..
Bende bugün bebeğimin kalp atışıni dinledim. İlki kadar heycanlanmam diyodum ama gözlerim doldu aglamamak için zor tuttum kendimi:cry: inşallah herbirimiz güzel bi hamilelik geçirip sağlıkli bı şekilde alırız meleklerimizi kucaklarimiza :dua::KK200:
 
EyjOlZ.jpg


Bu da minik yelegimiz teyzeleri:KK200:
 
Kızlar bugün kontrole gittim.10+2 yim. Haftaya ense kalınlığına bakacakmis.ikili testi duymuştum ama bunu ilk kez duydum.size birşey dedi mi doktor?
 
Kızlar bugün kontrole gittim.10+2 yim. Haftaya ense kalınlığına bakacakmis.ikili testi duymuştum ama bunu ilk kez duydum.size birşey dedi mi doktor?
Canim ense kalingi ve burun sekline bakarak dr lar down sendromu olup olmadigini az bucuk tahmin edebilirler .Downlularin tipik ozelligi ense kalinligi ve burun seklidir .Mesela arkadasima dr u ense kalingili normal istersen ikili test yaptirma karar senin demisti .Yani ön arastirma gibi düşün
Maşallah hiç boş duruyorsun çok güzel rengi

Canim esim cok gec geliyor isten ben de telefonla kafayi bozdum bebegime zarar boyle bir çözüm buldum 3 aya biter insallah:KK76:
 
Harika görünüyor :) Ben de ipleri elime aldım model arıyorum :) beyaz renk hırka yapacağım bende ..
sana da kolay gelsin 3 aya kalmaz biter bence 1 haftada :))
Ben modeli isini cok anlamadığım icin boyle ipler tercih ediyorum her gun orebilecegimi sanmiyorum isten 5 bucukta geliyorum sonra bir agirlik çöküyor uyuyorum:)) örünce fotosunu at bakalim canim
 
Kızlar bende de Burun tıkanıklığı ve peçeteye sildiğimde gelen Burun kanamalarım var :KK43: alerjik bi yapım var zaten.burun etlerimin aşırı büyümesi sonucu hep tıkanıyordum. Geçen sene ameliyatla yakıp küçülttüler etleri. Ama bugün araştırdım hamilelik nezlesi oluyormuş. 2.ayda başlayıp Doğuma kadar gidermiş.östrojen hormonun salgısından dolayı burunda değişiklik oluyormuş. Böyle giderse Doğuma kadar başarım bilmiyorum. Fısfıslarla iğneyle rahat nefes alıp uyuyordum şimdi onlar da olmayacak. Rabbim yardımcımız olsun. Nefes alamamak iğrenç bişey. Gece eşim uyurken kalkıp ağladığımı bilirim yaaa..gram uyku uyuyamazdım..
Ne kadar doğru bilmiyorum ama ceyda düvencinin hafta hafta hamilelik videoları var youtube da Ender Saraç burun tıkanıklığı için susam yapı sürmesini önermiş. 8. Ya da 9. Hafta da geçiyordu. Bir bak kendi doktoruna da danış istersen. Belki faydası dokunur.
 
Ben modeli isini cok anlamadığım icin boyle ipler tercih ediyorum her gun orebilecegimi sanmiyorum isten 5 bucukta geliyorum sonra bir agirlik çöküyor uyuyorum:)) örünce fotosunu at bakalim canim

Haklısınız ben artık bir süredir çalışmayınca, kimse çalışmıyor sanıyorum :)
Allah güle güle giymelerini nasip etsin. Ben de yıllarca istedim bu ay bir anda sürpriz oldu bize, Allah'ım dualarımızı kabul etti. Herhalde sayfanın çok yaş almışlarından biri de benimdir.
:)
 
Slm kızlar bu sabah randevum vardı gittik. Her şey yolundaydı ikili testte yaptırdık. 11+4 dedi kıpırdıyordu da. Erken sevindik. Eve geldim 1 saat sonra oturduğum yerde her yer kan oldu. Ağrım sızım yok. Dr u aradım hemen gel dedi. Üstümü değiştirene kadar yine kanlar akıyor ama öyle böyle değil. Adet kanı ne ki. Hemen gittim hastaneyi her yeri batırdım. Ömrümde bu kadar kan görmedim. Ultrasonla baktı kese ve bebek şimdilik iyi gözüküyor ama bu kadar kan normal değil. Kesin bişey diyemem dedi. İğne vurdu yatış verdi. Birden bire neden böyle oldu hiç bilmiyorum. Dua edin lütfen. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın.
 
X