- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #75.761
Bugün ben kahvaltı yaparken verdim sadece canım 1 çay kaşığı kadar. Yumurta falan yese kahvaltı gibi olur aslında. Süttende lor oluyormuş onuda deniycem bakalımDün kabak çorbası yaptım içine peynir altı suyuda ekledim yemedi. Ama kabağı ezip verince yiyor pırasa denedim onuda yiyor. Bende dolapta yoğurt var birde öyle deneyeyim. Sabahları kahvaltı olarak mi veriyorsun peyniri cnm.
Hayır canım vermiyorum henüz. Çok yavasim yaBugün labne yapicam birde öyle deneyeyim. Çorba veriyor musun cnm ?
Sütten yaptım cnm onu yemedi birde yoğurttan deneyeyim kaynatıyorum şuan. Sütten yapılanın tarifini söyleyeyim sana cnm, sütü kaynatınca 1 tane limon sıkıyorsun 20 saniyede lor oluyor ama bir defa karıştır. Peynir altı suyuda elde etmiş oluyorsun.Bugün ben kahvaltı yaparken verdim sadece canım 1 çay kaşığı kadar. Yumurta falan yese kahvaltı gibi olur aslında. Süttende lor oluyormuş onuda deniycem bakalım
Tamam canım süt alınca deniyim bakalımSütten yaptım cnm onu yemedi birde yoğurttan deneyeyim kaynatıyorum şuan. Sütten yapılanın tarifini söyleyeyim sana cnm, sütü kaynatınca 1 tane limon sıkıyorsun 20 saniyede lor oluyor ama bir defa karıştır. Peynir altı suyuda elde etmiş oluyorsun.
Bana dr çorba yapıp ver demisti öğlen sadece bal kabağı içti, diğer kabak çorbasını içmedi sanirim seçici olacak ki ıns olmazHayır canım vermiyorum henüz. Çok yavasim ya
Bende dedigin gibi yoğurttan yaptım süzücem şimdi onuTamam canım süt alınca deniyim bakalım
Alarm mı kuruyorsun?Ben de kızıma gece on bir veya on iki de içiriyorsm bir sonraki saat dört - dört bucukta uyandırmadan içiriyorum ama bazen ağlayıp uyandığı da oluyor o zaman bir saat sürüyor yeniden uyutmak
Biyolojik alarmım var:)Alarm mı kuruyorsun?
canim uzulme, oyle saati saatine olmasi cok guzel oldugu anlamina gelmez bence. Bizim yemek saatimiz banyo saatimiz mi var mesela. Hayatin akisinda ilerlemek lazim. O anda bebek neye ihtiyac duyuyorsa anlayip ihtiyacini karsilamak yeterli. Dun gece 12de uyudu 2, 3, 4,4.30, 6.30, 8.30da uyandi. Ben de tek bakiyorum, esim bu olaylar olurken baska odada uyuyor... Delirmeden buyutursem sukredicem kendi adimaO kadar üzülüyorum ki daha yeni youtube'a baktim. Bebegin her seyini saatle ayarlamislar. Yok oyun saati yok beslenme. Gece düzeni, gündüz düzeni. Ben bunların hepsini nasıl yapicam? Bebeğe herkes gibi tek bakmaya çalışıyorum. Eş insaninin asla bir gıdım katkisi yok. Çocuğa farkli seyler yapamıyorum. Uykusuzluk, sahte gülüşler. Oturdum agladim gerçekten. Dert paylasacak kimse yok. Allah'a cok şükür evlat sahibi olmak bir nimet. Ama çocuğa katkida bulunamiyorum ki. Eğitici bir sey yapma falanbilmiyorum degisik
bizim de yatak, koltuklar garc gurc dedigin gibi canim, cocuk olunca anladik ki eskimislerGünaydın kızlar berbat bir geceydi. 12 de yattık oğlum 2 de kalktı ve sürekli uykusunda mıkırdansı durdu. 4 te kaka yaptı ki mukusluydu ondan karnı burmuş mıkırdanmış sanırım. Bezini değitirdim 5.45 e kadar uyutmaya çalıştım başaramadım. Yanımıza yatırıyorum babasının suratını mıncıklıyor. En sonunda babası aldı o uyutup koymuş yatağına ben sızmışım. Ama yine de 8.30 a dopru kalktı. Allahtan dün babasına veedim gündüz 11.30 dan 3 e kadar uyumuşum.birde lanet bazamız acaip gıcırdıyor robota döndük çocuk uyancak diye kıpırdayamıyoruz. O kadar ki yeni baza aldık gıcırtıdan.
Çok kısa takıyorum canım bacak duruşu da güzel duruyor.Sırta takmak için ay sınırı vardı sanki daha küçükler
Aynen dediklerinde çok haklısın çocuk bu robot değil kı kurulu saat gıbı işlesin illa ki Bı duzen oluyor ama birebir bazı şeyleri uygulaması çok zor hava guzel bugun bıraz yıkadım oğlanı soğuk olsa yıkamazdım mesela yeter ki sağlıklı olsunlar hepsi Bı şekilde yerine geliyocanim uzulme, oyle saati saatine olmasi cok guzel oldugu anlamina gelmez bence. Bizim yemek saatimiz banyo saatimiz mi var mesela. Hayatin akisinda ilerlemek lazim. O anda bebek neye ihtiyac duyuyorsa anlayip ihtiyacini karsilamak yeterli. Dun gece 12de uyudu 2, 3, 4,4.30, 6.30, 8.30da uyandi. Ben de tek bakiyorum, esim bu olaylar olurken baska odada uyuyor... Delirmeden buyutursem sukredicem kendi adima
bizim de yatak, koltuklar garc gurc dedigin gibi canim, cocuk olunca anladik ki eskimisler
aynen canim, biz bir hasta olduk mesela 1 aydir duzen muzen bozuldu hala toparlayamadik. Uyku desen ilk gunden beri beter durumdaAynen dediklerinde çok haklısın çocuk bu robot değil kı kurulu saat gıbı işlesin illa ki Bı duzen oluyor ama birebir bazı şeyleri uygulaması çok zor hava guzel bugun bıraz yıkadım oğlanı soğuk olsa yıkamazdım mesela yeter ki sağlıklı olsunlar hepsi Bı şekilde yerine geliyo
Bizim de maalesef anaokuluna giden kızım var o adeta bir mıknatıs gibi tüm mikropları çekip getiriyor cuma kontrolünde hafif hırıltısı vardı yarın tekrar bakacak bakalım ne diyecek Rabbim esirgesin herkesin evladınıaynen canim, biz bir hasta olduk mesela 1 aydir duzen muzen bozuldu hala toparlayamadik. Uyku desen ilk gunden beri beter durumda
geçmiş olsun canım. Çok zormuş ya hele tek başına bakmak, sen yine tecrübelisin =)Bizim de maalesef anaokuluna giden kızım var o adeta bir mıknatıs gibi tüm mikropları çekip getiriyor cuma kontrolünde hafif hırıltısı vardı yarın tekrar bakacak bakalım ne diyecek Rabbim esirgesin herkesin evladını
Canım sokak sütü aldıysan kaynat ılıt. Pastörize aldoysan o sacaklığa ısıtman yeterliKızlar büyüyo maya aldım sütü aktifleştrmek için yarım çay bardağı süt kaynamış ılınmışmı olcak yoksa odasıcaklığında mı 45drce olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?