• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bir zamanlar buralarda bir kronik falan vardı iyi kızdı falan dersiniz, bu tempoyla bir yerlerde düşüp kalmam yakındır. Hiçbir şey okuyamıyorum yazamıyorum. Gece gündüz uyuyamıyorum. Gözlerimin altında 10 kiloluk çuvallar oluştu. Hiç torba diyip küçümseyemem :KK53:hadi gel haftasonu belki yarım saat uyurum:deli:

22-26 hafta atağına giriş yaptık. Bakalım neler bekliyor bizi?
Açmayayım ağzımı başına geleceklerin farkında olma, ağzıma tükürdü atak haftası en basit bu sekilde ifade edebilirim. Neyse hastalar varsa şifa, iştahsız bebeklere bol istah uykusuz annelere uyku diliyorum. El birliğiyle sizde uyku dileyin bana doğru bi uğrasın lütfen

Açmayayım ağzımı başına geleceklerin farkında olma, ağzıma tükürdü atak haftası en basit bu sekilde ifade edebilirim. Neyse hastalar varsa şifa, iştahsız bebeklere bol istah uykusuz annelere uyku diliyorum. El birliğiyle sizde uyku dileyin bana doğru bi uğrasın lütfen
Ben alerjinin etkisinden daha kurtulamadan atak geldi, oturup ağlayayım o zaman ben ya. 10 güne aşı da olur. Ben şimdiden başlayayım ağlamaya en iyisi. Sana, bana ve demlicaykeyfi demlicaykeyfi için duam bol bol sağlık ve uyku.

Bende bugun kilo alımı için Asm ye gittim.1.5 cm uzamis ve 300 Gr almış.
Bize 20 gün kadar önce süt alerjisi şüphesi ile dr ek gıdaya geçiş yaptırdi.cok düzenli degil ama 2-3 yem.kasigi kadar sebze veya meyve püresi yedirdim ama 1 haftadır çok mızmız burnu tikali keyifsiz hasta gibi hatta dün ve bugün.
Kilo benimde canımı sıktı yarın dr randevusu var soracağım bunu
Cnm bende anlamadım dr bana resmen 1 elmayı rendele ver dedi resmen. Yahu 1 elmayı yetişkinler ara öğün yapıyor. Ins hasta olmaz. Dr kiloyu sorarsan banada bilgi verirmisin cnm?

Annemin cici bebeyi sütle ıslatıp ver önerisi kaç puan??? :KK47:
Benim annem de aynı şeyi dedi cicibebenin içinde anormal şeker ve katkı maddesi olduğunu söyleyip kendisini youtuba yönlendirdim evde bebe bisküvisi tarifleri için seyretti şimdi onlara sardı irmik al pekmez al bebe bisküvisi yapıcam her sabah bi tane diye neyse buna şükür :olamaz: kadınların şu ek gıda merakını da anlamadım geçen gelen temizlikçi de bebeğe acılı domates çorbası vermem yönünde bildiğin baskı yaptı bağırsakları gelişirmiş doktorlar bize verme diyormuş ama kendileri çocuklarına herşeyi yediriyormuş annem de destek veriyor doktorlar ne bilir kaç çocuk büyütmüş diye :oha: gerçi temizlikçi kadın birey her fırsatta bana deneyimsizsin diyip duruyor ona işini iyi yaptığı ve ayda bi gördüğüm için anneme de annelik kontenjanından şimdilik he diyorum ama umarım bi gün bebeğe yemek ver diyen bir alakasız birine patlamam :KK47: Zaten her doğuran über deneyimli bebek konusunda ama bir biz deneyimsiziz

Canım çok geçmiş olsub allah şifa versin. Bizde dua edelim bol bol tüm hasta bebeklere.
Allah razı olsun canım

Nasıl oldu bebeğin? Merak ettim. Eğer kaldığınız hastane yeterli değilse bence de hastane değiştirin.
Yok canım çocuk hastanesi ishalin nedenini bilmiyolar.
Rota virüsü mu değil mi diye baktılar değilmiş.
Ama buraya gelenlerin hepsinde ateş kusma ishal var..
Bizim ishal ve ateş devam ediyor....
3 gün sonra etkisi gosteirmis kendisini
Inşallah iyileseceğiz

Benim annem de aynı şeyi dedi cicibebenin içinde anormal şeker ve katkı maddesi olduğunu söyleyip kendisini youtuba yönlendirdim evde bebe bisküvisi tarifleri için seyretti şimdi onlara sardı irmik al pekmez al bebe bisküvisi yapıcam her sabah bi tane diye neyse buna şükür :olamaz: kadınların şu ek gıda merakını da anlamadım geçen gelen temizlikçi de bebeğe acılı domates çorbası vermem yönünde bildiğin baskı yaptı bağırsakları gelişirmiş doktorlar bize verme diyormuş ama kendileri çocuklarına herşeyi yediriyormuş annem de destek veriyor doktorlar ne bilir kaç çocuk büyütmüş diye :oha: gerçi temizlikçi kadın birey her fırsatta bana deneyimsizsin diyip duruyor ona işini iyi yaptığı ve ayda bi gördüğüm için anneme de annelik kontenjanından şimdilik he diyorum ama umarım bi gün bebeğe yemek ver diyen bir alakasız birine patlamam :KK47: Zaten her doğuran über deneyimli bebek konusunda ama bir biz deneyimsiziz
Valla ben de bıktım artık. Bir rahat bırakmıyorlar ama çocuğa bakmaya gelince kaçıp gidiyorlar.

Bende vermiyorum dedim.
Esimin teyzesi ben 3 aylıkken balık verdim bisey olmasıolmadi dedi
Kız obez olma yolunda ergen.

Bende herkesin bünyesi aynı değil hem daha ne olcak dedim kilo problemi var.

Herkes çocuk büyütür ama yetiştiremez mesele yetiştirmekte.
Ben şu kadar çocuk büyüttüm diyenlere ekstra dinlemiyorum
Önemli olan iyi yetiştirmek.
Zaten biyolojik büyümesi gerçekleşiyor
Süre durmadıkça

Allah razı olsun canım

Yok canım çocuk hastanesi ishalin nedenini bilmiyolar.
Rota virüsü mu değil mi diye baktılar değilmiş.
Ama buraya gelenlerin hepsinde ateş kusma ishal var..
Bizim ishal ve ateş devam ediyor....
3 gün sonra etkisi gosteirmis kendisini
Inşallah iyileseceğiz
Çok geçmiş olsun, inşallah biran önce iyileşir minik.

Haklısınız bunu da düşündüm ama kış günü zor yani gözüm kesmiyo valla. Yakın Arkadasım var onunda eşi gidecek beraber kalırız diyor oda hamile bebeğe baktırıyorum zaten :)

Keşke eşimle hiç tartışmasaydım daha gitmeden oturdu içime valla...

Amin kızlar Allah razı olsun♡
Arkadasin varsa guzel olur, birbirinize yoldas olursunuz canim. Ayni yerde olsaydik biz de destek olurduk, gorusurduk.

Annemin cici bebeyi sütle ıslatıp ver önerisi kaç puan??? :KK47:
100 puan :-) hem de inek sutu mu

Ben alerjinin etkisinden daha kurtulamadan atak geldi, oturup ağlayayım o zaman ben ya. 10 güne aşı da olur. Ben şimdiden başlayayım ağlamaya en iyisi. Sana, bana ve demlicaykeyfi demlicaykeyfi için duam bol bol sağlık ve uyku.
Allah razi olsun canim. Dr bu kadar uyumamak normal degil dedi. Birkac onerisi var 3 gun uygulayip duzelmezse tahlile cagirdi. yani huzursuzluk olarak yorumladi bu 15 dk.da bir uyanma huyunu

Aynen şu doktorlar da ne bilirmiş lafı beni benden alıyor artık. Adam/kadın 6senee okumuş bilmiyor ama filanca komşu teyze biliyor. Çünkü o cici bebe vermiş,40ı çıkınca yemeklerin suyundan tattırmış,bilmem kaç aylıkken her yemekten yeneye başlamış,hiç yemek ayırmazmış, mideleri büyümüş bebeklerin artık anne sütü ile doymazmış? (Mama da veriyorum zaten. Ama yetmezmiş yine de!) valla millet Prof olmuş çıkmış başımıza bi biz tecrübesiziz??
Acılı domates çorbasını ver demek de büyük akıllılık gerçekten???

100 puan :-) hem de inek sutu mu

Allah razi olsun canim. Dr bu kadar uyumamak normal degil dedi. Birkac onerisi var 3 gun uygulayip duzelmezse tahlile cagirdi. yani huzursuzluk olarak yorumladi bu 15 dk.da bir uyanma huyunu

Mesajı görünce şok etkisi yarattı ben de ayrıca inek sütü mü diye sormadım ama öyledir canım. Çünkü malumunuz annem asla sütümün olmadığını ve yetmediğini milyar kere söyleyen ve çocuğun doymadığını düşünen biri. Kendi sütünden ver diye asla düşünmez !?? Bi kaç ay sonra hangi tarifleri duycaz acaba çok merak ediyorum...ek gıdadan önce süt ve mama muhabbeti olur,ek gıda başlayınca da yemek muhabbeti...onu ver bunu yedir??

Aynen şu doktorlar da ne bilirmiş lafı beni benden alıyor artık. Adam/kadın 6senee okumuş bilmiyor ama filanca komşu teyze biliyor. Çünkü o cici bebe vermiş,40ı çıkınca yemeklerin suyundan tattırmış,bilmem kaç aylıkken her yemekten yeneye başlamış,hiç yemek ayırmazmış, mideleri büyümüş bebeklerin artık anne sütü ile doymazmış? (Mama da veriyorum zaten. Ama yetmezmiş yine de!) valla millet Prof olmuş çıkmış başımıza bi biz tecrübesiziz??
Acılı domates çorbasını ver demek de büyük akıllılık gerçekten???

Mesajı görünce şok etkisi yarattı ben de ayrıca inek sütü mü diye sormadım ama öyledir canım. Çünkü malumunuz annem asla sütümün olmadığını ve yetmediğini milyar kere söyleyen ve çocuğun doymadığını düşünen biri. Kendi sütünden ver diye asla düşünmez !?? Bi kaç ay sonra hangi tarifleri duycaz acaba çok merak ediyorum...ek gıdadan önce süt ve mama muhabbeti olur,ek gıda başlayınca da yemek muhabbeti...onu ver bunu yedir??
benim kv de doktor ne bilir'cilerden. Akil almiyor gercekten, hergun yillarca bir suru bebek/cocuk tedavi ediyorlar. İsini hakkiyla yapanlara sonsuz saygi duyuyorum.

Net tepki vermek lazim yani kirilirlarsa kirilsinlar. Biz her seyi kafaya takip uzulene kadar... Karisma diyeceksin, ben kendi aileme cok net diyorum karismayin diye

Off çok fenayım. Kızlardan biri geçen hafta hastalandı soğuk algınlığı. Bir kaç kere carpol verdim ama iyileşti derkennn diğeri hastalndı derkennnn ben hastalandım. Ateşim çıktı, yutkunamıyorum, ev sıcak ama donuyorum. Şimdi sütümü sağıyorum ama içeride avaz avaz ağlama sesleri oyyy bu gece nasıl geçer bana şans dileyin.

Back