- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #75.421
Canim gecmis olsun cok zor ya. Dr bana sirkeyle veya karbonatla gargara yap demisti. Maske de tak dedi bebise gecmesin diye. En kisa surede gecer insallahOff çok fenayım. Kızlardan biri geçen hafta hastalandı soğuk algınlığı. Bir kaç kere carpol verdim ama iyileşti derkennn diğeri hastalndı derkennnn ben hastalandım. Ateşim çıktı, yutkunamıyorum, ev sıcak ama donuyorum. Şimdi sütümü sağıyorum ama içeride avaz avaz ağlama sesleri oyyy bu gece nasıl geçer bana şans dileyin.
Saol cnm bebeklerle birbirimize geçirip duruyoruz galiba. Taa annem en baştan geldi hasta hasta öptü öff o antibiyotik içti tabi iyileşti hemen. Karbonatlı suyu deneyeyim iyi fikirCanim gecmis olsun cok zor ya. Dr bana sirkeyle veya karbonatla gargara yap demisti. Maske de tak dedi bebise gecmesin diye. En kisa surede gecer insallah
Bizde oyle makarna pilav salata hayal oldu zaten :))aynen canim, malum, uyku da yok ki o uyurken 2 işimi yapayim. Bir yemegi 3 gun yiyoruz. O da duduklu yemekleri, pratik seyler yapiyorum.
İnşallah önemli bir şey çıkmaz. Haberdar edersin beni olur mu3100 puanhem de inek sutu mu
Allah razi olsun canim. Dr bu kadar uyumamak normal degil dedi. Birkac onerisi var 3 gun uygulayip duzelmezse tahlile cagirdi. yani huzursuzluk olarak yorumladi bu 15 dk.da bir uyanma huyunu
100 puanhem de inek sutu mu
Allah razi olsun canim. Dr bu kadar uyumamak normal degil dedi. Birkac onerisi var 3 gun uygulayip duzelmezse tahlile cagirdi. yani huzursuzluk olarak yorumladi bu 15 dk.da bir uyanma huyunu
Çok geçmiş olsun, cnm tez zamanda iyileşin:)Off çok fenayım. Kızlardan biri geçen hafta hastalandı soğuk algınlığı. Bir kaç kere carpol verdim ama iyileşti derkennn diğeri hastalndı derkennnn ben hastalandım. Ateşim çıktı, yutkunamıyorum, ev sıcak ama donuyorum. Şimdi sütümü sağıyorum ama içeride avaz avaz ağlama sesleri oyyy bu gece nasıl geçer bana şans dileyin.
Off çok fenayım. Kızlardan biri geçen hafta hastalandı soğuk algınlığı. Bir kaç kere carpol verdim ama iyileşti derkennn diğeri hastalndı derkennnn ben hastalandım. Ateşim çıktı, yutkunamıyorum, ev sıcak ama donuyorum. Şimdi sütümü sağıyorum ama içeride avaz avaz ağlama sesleri oyyy bu gece nasıl geçer bana şans dileyin.
Geçmiş olsun, inşallah kolay atlatırsın.Off çok fenayım. Kızlardan biri geçen hafta hastalandı soğuk algınlığı. Bir kaç kere carpol verdim ama iyileşti derkennn diğeri hastalndı derkennnn ben hastalandım. Ateşim çıktı, yutkunamıyorum, ev sıcak ama donuyorum. Şimdi sütümü sağıyorum ama içeride avaz avaz ağlama sesleri oyyy bu gece nasıl geçer bana şans dileyin.
Canım imkanın varsa mümkünse özel hastaneye gidip serum taktır bebeklerini söyle . Devlette takmayabiliyorlar ben geçen ishal ve kusmadan ölürken bile acil dr u su iç diye akıl verdi özelde 4 serum yaptılar hemen kendime geldimOff çok fenayım. Kızlardan biri geçen hafta hastalandı soğuk algınlığı. Bir kaç kere carpol verdim ama iyileşti derkennn diğeri hastalndı derkennnn ben hastalandım. Ateşim çıktı, yutkunamıyorum, ev sıcak ama donuyorum. Şimdi sütümü sağıyorum ama içeride avaz avaz ağlama sesleri oyyy bu gece nasıl geçer bana şans dileyin.
Hep aynı şeyleri düşünüyorum çok değil 8 saat aralıksız unutabileceğim günler ne zaman olur diye Doğuma gittiğim günden beri kesintisiz en fazla 4 aaat uyumuşumdur öyle olunca 12 saati yatakta da geçirsen dinlenmiş olamıyorum. İzleyenler hatırlar lost diye bi yabancı dizide adamın biri saat başı mı 2 saatte bi mi ne kalkıp bi kod giriyordu bi kaç yıl boyunca hep böyle olmuş uykularını da dolayısıyla 2 saatlik mi ne uyuyordu o zamanlar Benim aklım almamıştı nasıl uykusunu alıyor diye şimdi resmen biz de o şekil olduk bölük pörçük uykular ama asla tam dinlememe bilenler söylesin en erken ne zaman en azından 8 saat uyur bu bebelerKendimi yatağa atıp hiçbir şey düşünmeden uyumak istiyorum. Hava o kadar soğuk ki, yorganın altında sıcacık yatakta kıvrılıp yatmak. Çok büyük bir hayal değil mi?kaç kış böyle geçer ki?
Aralıksız 2 saat bile uyuyamıyorumHep aynı şeyleri düşünüyorum çok değil 8 saat aralıksız unutabileceğim günler ne zaman olur diye Doğuma gittiğim günden beri kesintisiz en fazla 4 aaat uyumuşumdur öyle olunca 12 saati yatakta da geçirsen dinlenmiş olamıyorum. İzleyenler hatırlar lost diye bi yabancı dizide adamın biri saat başı mı 2 saatte bi mi ne kalkıp bi kod giriyordu bi kaç yıl boyunca hep böyle olmuş uykularını da dolayısıyla 2 saatlik mi ne uyuyordu o zamanlar Benim aklım almamıştı nasıl uykusunu alıyor diye şimdi resmen biz de o şekil olduk bölük pörçük uykular ama asla tam dinlememe bilenler söylesin en erken ne zaman en azından 8 saat uyur bu bebeler
Çok geçmiş olsun canım, bebekle hastalık çok zorSaol cnm bebeklerle birbirimize geçirip duruyoruz galiba. Taa annem en baştan geldi hasta hasta öptü öff o antibiyotik içti tabi iyileşti hemen. Karbonatlı suyu deneyeyim iyi fikir
Günaydın canım o kadar emmekten çok gaz olacağını zannetmiyorum Ama elma gaz yapar fakat çabuk çıkarırGunaydin kizlar .Benim bebe gece gazdan uyuyamadi .Aksam elma tatmasina izin vermistim .Ondan mi oldu acaba .Elma gaz yapar mi ?
Pure filan değil sadece diliyle tadina bakti .Ama kemirmeye çalışıyordu suyundan bir hayli aldığını düşünüyorum .
Ben de uyuyamadım, çok huzursuz. Başım çatlıyor artık.Günaydın kızlar uykusuz anneler kervanında bende varım bugün. Milyon kere uyandı emdi uyudu sanıp yatağına aldm 10 dk sonra yine başladı.. böyle böyle sabah oldu.. azöncede babası hazırlanrken yanıma aldım biraz kestreym dedim. Babasına gülücükler saçıyor.. başım çatlıyor şuan adam işe gitti aklında kalan manzara annesi uyukluyor bebesi oynuyor..yoruldum lafını pek dikkate almıyor artık.. bazen işe başlasamydm diyorum ama bu kafayla işe gitmek işyerindekiler için tehlikeli... Allah çalışan annelere güç ve sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?