- 15 Aralık 2017
- 578
- 982
- 23
- 41
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #75.261
Ewet işte bu akışına birak ve kasma gerçekten de olması gereken bu çünkü biz bu konuda israr ettikçe strese girip bebeği de strese sokuyouz 3 gündür ısrar etti 40 dk dk da uyandı bugün de nasilsa öyle diye düşünüyordum sabah ilk uyku 1.5 saat uyudu Mesela.@shealemon sana katiliyorum ayrıca. Evet bir duzen olsa super olur .Ama bu duzen icin olan psikolojiyi de heba etmeye gerek yok .Arkadaşımla konustum .O Irlandali anneden kismi uyku egitimi gibi bisey almis .Ilk basta ise yarıyordu ama artik yaramiyor aldığım bilgiler diyor .Cunku bebegi emeklemeye baslamis ve kaçıyormuş. Bunun gibi her ay gelişim özelliğine gore yeni problemler cikacak .
Artik onemli olanın her seye ragmen anın tadini cikarmak olduğunu düşünüyorum. Uykuya kafa patlatmaktan kaliteli zaman geciremiyoruz .
Canım geçmiş olsun ben de 2hündür çok fena grip tim. Sürekli boğazımı sirke ile gargara yaptım, yatarken ayaklarımın altına viks sürüp çorap giyip yattım ve 2güne toparladım şükür. Doktor olarak sağlık sigortanız varsa Wm medicalpark berat Yücel, yoksa Wm medicalpark ali eynallı,muayenehane istersen Suat gürkan(Bi çok kişinin aksine ben beğenmedim)Kuzlar ya biz oğlumla gribiz. Onun burnunu temizliyorum düzenli akıyor ama tabi sümküremiyor. Ben de fenayım sinüsler dolu antibiyotik lazım ama onu da içmek istemiyorum. Kekik adaçayı çorba hibisküs biraz daha iyiyim ama oğluşuma kıyamıyorum. Burnu sümük dolu akıyor. Çok az da öksürük var. Geniz akıntısı da vr sanırım.doktora gitcem ama doktorumu değiştirmek istiyorum kime götüreyim bilemedim. Kocaelide doktor bilen var mı?
Allah sifa versin canim. Cok yorgunsun anliyorum ama kendini toplamaya calis. Bebegine konsantre ol, baska seyleri kafana takma simdilik.Kızlar biz pzt gecesi acile gitt8k.
Yuksek ateş ve ishal belirtisiyle yatış yapıldı.
Dünden beri sürekli kaka ateş huysuzluk çok zor...
Uyku ev duygusal iliski deseniz problem .
Umarım en kısa zamanda iyilesiriz
Kendimi çok soyutlanmış hissediyorum ya.
Insanlarla sohbet etmek yüzlerine gülmek bile istemiyorum.
Ziyarete geliyolar mesela.
Niye yüzüm asikmis esimle sorunum mu varmış. Diye eşime sormuşlar.
Olamaz moralim bozuk. Oğlum hasta huzursuz huysuz
Ben uykusuz enerjisiz yemeksiz.
Dudaklarim bile yarildi kupkuru oldu.
Acaba depresyona mı giriyorum diye şüpheleniyorum..
Sanırım ilki 2015 doğumlu senin de, hangi ay?Ayy tahmin ederim :) Benimki kreşe de gitmiyor. Siz tahmin edin bizdeki şenliği :) Gece kalkmayan çocuk 3 kere uyanır oldu. Ufaklığı emziriyor muyum diye kontrol ediyor. Emzirmeye kalktığımda dua ediyorum diğeri uyanmasın diye. Uyanırsa ağlama krizi. Bırak onu emzirme:) Bu sefer diğer minik de başlıyor ağlamaya:) O zaman tadından yenmiyor işte. Çalıştığım için gün içerisinde sorun yok. Sağdığım sütü ısıtıp veriyorlar. Biberonla sütünü içtiğini görmeye alışkın. Ama bebeği memede görünce fena:) Huni takmak üzereyim. Az kaldı çok az :) Ama korkmayın 2. yi isteyen anneler... Eğer ekonomik durumunuz elveriyorsa, sağlığınızda bir sorun yoksa bence 2. şart :) Tek hunili ben kalmamalıyım
Evett :)Kızlar sizin de bebeğiniz ne bulursa ağzına götürüyor mu
Kızlar sizin de bebeğiniz ne bulursa ağzına götürüyor mu
Evet elinden alınca da agliyorKızlar sizin de bebeğiniz ne bulursa ağzına götürüyor mu
En zevk aldığı şey şuan. Kocaman kocaman şeyleri bile ağzına götürmeye uğraşıyor.Kızlar sizin de bebeğiniz ne bulursa ağzına götürüyor mu
gecmis olsun canim ya. İnsallah ilerlemeden atlatirsiniz.
Gebze de Seydi Battal Gölgeli var canım. Tavsiye ederim
Geçmiş olsun arkadaşım, umarım iyileşirsiniz hemencecik :)
Medikalde necla yüce, fatma sibel falan da iyi dediler ama gereksiz pahalı bir hastane. Suat beyi de duydum onun yeri de merkezde trafiğe girmek gerekecek. Akademide erdal pazar var ona 1 kere gitmiştik tekrar gidebilirim belki. Vallahi şaşırdım ya.Canım geçmiş olsun ben de 2hündür çok fena grip tim. Sürekli boğazımı sirke ile gargara yaptım, yatarken ayaklarımın altına viks sürüp çorap giyip yattım ve 2güne toparladım şükür. Doktor olarak sağlık sigortanız varsa Wm medicalpark berat Yücel, yoksa Wm medicalpark ali eynallı,muayenehane istersen Suat gürkan(Bi çok kişinin aksine ben beğenmedim)
Teşekkür ederim kızlar. Öksürükte başladı hafif oğluşda bugün ama doktor 7 gün sonra ateş ılursa götürürsün dedi. Bakalım inş geçer.
Götürmez mi herşeyii.. ve hatta ben bişeyler yerken takip ediyor geçen ağzına elma değdirdm nasıl mutlu oluyor anlatamam yalayıp yalayıp gülüyor. Bence ek gıda zamanları geldi ama doktor bekleyin diyorKızlar sizin de bebeğiniz ne bulursa ağzına götürüyor mu
Hamak demirini ağzına sokmasına izin vermedim diye yarım saar ağladıKızlar sizin de bebeğiniz ne bulursa ağzına götürüyor mu
Bakıcı dedin yarama tuz bastın canım, bakıcı bulabilirsem neden yapmasın benim kurallarıma uyar tabi ama ben o alışverişle baş edemem en azından köftesini ve bazı sebzelerini hazır etmem lazım.Evet zor bir süreç ama bakıcı hazırlamaz mı taze mevsiminde aldıklarını.
Ölüyorumkronik_unutkan nasıl gidiyo iş biraz alışabildin mi
Geçmiş olsun ateş falan olmasında sen yine dikkat et canım iyi bir dr. bulursun inşallah.Kuzlar ya biz oğlumla gribiz. Onun burnunu temizliyorum düzenli akıyor ama tabi sümküremiyor. Ben de fenayım sinüsler dolu antibiyotik lazım ama onu da içmek istemiyorum. Kekik adaçayı çorba hibisküs biraz daha iyiyim ama oğluşuma kıyamıyorum. Burnu sümük dolu akıyor. Çok az da öksürük var. Geniz akıntısı da vr sanırım.doktora gitcem ama doktorumu değiştirmek istiyorum kime götüreyim bilemedim. Kocaelide doktor bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?