2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam.
Bugün bende oğlanı genel kontrole götürdüm. Sürekli götürdüğüm doktorum başka bir hastaneye geçmiş üzüldüm iyi bir doktor, şimdi biraz uzaklaştı. Ben de yakındaki başka bir doktora götürdüm, biz de ek gıdalara başladık bugün elma püresi ile. Daha sonra sebze püresi muhallebi ve yoğurt ile devam edeceğim.

Bugün uykularını farklı uyudu bakalım gecemiz nasıl geçecek

Screenshot_2018-12-12-20-56-45.png

Kızlar bu havuc fazla mı pütürlü olmus? Oğlan yedi. öğürdu ama yuttu. Korktum biraz öğürünce

Eki Görüntüle 2214920
Kızlar bu havuc fazla mı pütürlü olmus? Oğlan yedi. öğürdu ama yuttu. Korktum biraz öğürünce
Kaşık bogazina fazla gitmistir. Ondan öyle yapmistir. Çünkü ucu da biraz sivri gibi zaten. Yoksa bana göre Pütürlü falan değil. Hatta diğer yiyeceklere alışması için biraz da böyle olmasi gerekiyor.

Eki Görüntüle 2214920
Gecen bir blogger paylasmis .Hic blender kullanmadim .Boylelikle yutma refleksi harika gelisti hem de puturlu gidalari reddetme olmadi diye .
Ama sen bilirsin bebenin durumuna gore değişir.

Yarin da doktorda kontrol var. Sağlık ocagindan hiçbir farki yok. Anca kilosuna, boyuna bakiyor. Taramali gibi konusuyor. Normal kontrolde doktorlar çocuğun her seyini soruyor mu acaba?
En sevmedigim dr modeli. Valla ben kendi dr umuzu cok seviyorum .Once genel kontrol yapip söyleyeceklerini soyluyor Onune eski muayene notlarini aciyor .Su tarihte soyle bir sikayet belirtmissiniz simdi nasil diye soruyor .Sonra ben not aldigim sorulari soruyorum .Uzun uzun konuşuyoruz. Genelde sakin oluyor. Bazen yarim saat sürüyor konuşmamız.

Ölüyorum:KK43: iş çok yoğun yarım günde ancak katlanarak birikiyor. Bugün saat 11 de 9 dan beri tuvaletimi tuttuğumu farkettim kızdan idmanlıyım :KK70: yerime bakan arkadaş benimle devam ediyordu benden sonrada bakıyordu. Yoruldum izne ayrılacağım dedi haftaya gidiyor 2 hafta yok. Kız gece uyumuyor sürekli ağlıyor annemlerde ben eve geldikten sonra bakmıyor çocuğa çok yoruluyorum. Alışamadım birde sanki hergün daha bi gitme der gibi bakıyor

İşin yoğunsa daha zor olur tabi. Yarım günde kız ne yapıyo annenlere de sen gelince bakmıyolar merak ettim :deli: . İnşallah kız biran önce düzene girer de senin için daha kolay olur canım

En sevmedigim dr modeli. Valla ben kendi dr umuzu cok seviyorum .Once genel kontrol yapip söyleyeceklerini soyluyor Onune eski muayene notlarini aciyor .Su tarihte soyle bir sikayet belirtmissiniz simdi nasil diye soruyor .Sonra ben not aldigim sorulari soruyorum .Uzun uzun konuşuyoruz. Genelde sakin oluyor. Bazen yarim saat sürüyor konuşmamız.
Ne güzelmis valla bizim girdiğimizle ciktigimiz bir oluyor nerdeyse

Medikalde necla yüce, fatma sibel falan da iyi dediler ama gereksiz pahalı bir hastane. Suat beyi de duydum onun yeri de merkezde trafiğe girmek gerekecek. Akademide erdal pazar var ona 1 kere gitmiştik tekrar gidebilirim belki. Vallahi şaşırdım ya.

Teşekkür ederim kızlar. Öksürükte başladı hafif oğluşda bugün ama doktor 7 gün sonra ateş ılursa götürürsün dedi. Bakalım inş geçer.
Canim oksuruk sıklasirsa, inatci atesi olursa veya gogsunden hirilti duyarsan hemen goturursun. Bizimki balgamli balgamli oksuruyordu. Aslinda bitkisel oksuruk surubu verdi doktor ama oglana dokundu, belki de o iyi gelecekti...

Kızlar ben kızıma yoğurt veriyorum her gün düzenli olarak. 5.ayı dolduğunda başladım tam 12 gün olmuş. Aile hekimindeki ebe 3 gün kuralı uygula yavaş yavaş artır dedi. En fazla ne kadar yiyebilir dedim 1 çay bardağı kadar yeter ona dedi. Mesela bugün 1 çay bardağı verdim ama bitti diye ağlıyor daha istiyor. Mama verdikten 1 saat sonra vermeme rağmen. Siz ne kadar veriyorsunuz?

Back