- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #75.061
Maşallah canım. Uyku eğitimindendir muhtemelen. Benim kızımda eğitimden sonra uykuları düzene girdi ama ben uyumaya alışamadım hala :)
Ben sandalye yöntemini yaptım canım. 3 gün beşiğin kenarında oturdum sonrs 3 gün kapıya yakın oturdum sonra 1 günde kapının dışında seslendim sadece. İlk gün çok zorlandı ondan sonrası daha kolaydı. Şimdi yatağına bırakıp çıkıyorum çok ağlarsa yanına gidip pışpış diyorum kapıdan.Canım sen nasıl yaptın uyku eğitimini? Bu aralar bunu taktım kafaya iyice ya. Yatır kaldır yapayım diyorum ama elleri kolları ayakları hiç durmuyor yatakta. Artık küçük de değiller kundak yapamıyoruz. Öyle deli gibi kıpraşıp dururken nasıl sakinleyip gözlerini kapatacak ki? Zaten memede de uyuyor bazen,bazen de dizimde mindere koyup şş pat yapıyorum
Yaa senin eşinde çok alem :) benim kızımda eriği sevmedi onun dışındakileri baya sevdi gibi geldi bana :)Gunaydin kizlar .Resmen tum geceyi ikinarak gecirdi oglum
Zeytinyagiyla masaj yaptim biraz da icirdim .Az once rahatladı şükür .
Biz yemek yerken agzini acip yalaniyor .Ben de elma ,muz ,armut değdirdim diline .En cok muzu sevdi .uzaklastirinca heyecanla almaya calisiyor .
Eşime ek gidadan bahsediyorum .Elma puresi vercez babasi biraz daha sabrederse diyorum .Ooo super fikrim var diyor .Kati meyve sikacaginda elma suyu yapcan .Suyunu ben icecegim .Puresini oglan yiyecek diyor
Pure dedigi sey posasi oluyor
Bu arada Tam Pirinç Unu ile mama yapan var mı ya? Allah affetsin tadı çok kötübu çocuk aç kitabındaki elmalı gece muhalebisini yaptım. Ruseym +8 olduğu için pirinç unu kullandım. Ogurdum resmen. Ve tahmin ettiğim gibi çocuk 2 çay kaşığı sonrası ağzını kitleyip iiiiiiiih yapmaya basladi
Bu arada Tam Pirinç Unu ile mama yapan var mı ya? Allah affetsin tadı çok kötübu çocuk aç kitabındaki elmalı gece muhalebisini yaptım. Ruseym +8 olduğu için pirinç unu kullandım. Ogurdum resmen. Ve tahmin ettiğim gibi çocuk 2 çay kaşığı sonrası ağzını kitleyip iiiiiiiih yapmaya basladi
Ben de korkudan dışarı bakamadım. Bişeyler devrildi sanırım .neydi o ya
Kızlar oto koltuğu araştırmaya başlayan var mı ? Bu 0-13 kg olanlar vaktinden önce miadını dolduracak bence. Aralık'ta, Şubat'ta indirimler oluyor ama araştırmak zor geliyor şimdibilenlerden destek alalım lütfen
Bu arada hangi formül tutuyor bilmiyorum ama dün yürüyüşe çıkardık bizimkini, yatmadan önce tabiki emdi. Sonra altını aldık ve normalde çok tıkanık değil diye yapmam ama burnunu açtık .melek gibi uyudu bu gece. Belki sadece şanstır ama burun açma yaradı gibi geldi bana. 19. Hafta sonundayız ondan da olabilir .
Tamam güzel tarif :) önce patates tadımı yaptırayımNasilYarDiyeyim canım bir havuç bir patates rendenin küçük gözünde rendele. 1 yemek kaşığı irmik bunu güzelce 2 bardak suda pişir. Pişince de biraz zeytinyağı Benim minik seviyor bu çorbayı
Nasıl yani, bebekler daha altı aylık :)2. Çocuğu düşünen var mı? Biri beni kendime getirsin
Bence toplum baskisindan o da olur. "kardesi olmayacak mi bu çocuğun", "tek başına gariban mı büyüsün", "bak ilerde pisman olursun yapmadim diye" vs2. Çocuğu düşünen var mı? Biri beni kendime getirsin
Eşime kalsa hemen. :) ama şu an okula da döndüm zor olur. Tabi eşim beni kandırmak için girişimde ikinci çocukta iki yıl ücretsiz kullanacakmışım:)2. Çocuğu düşünen var mı? Biri beni kendime getirsin
Ben sandalye yöntemini yaptım canım. 3 gün beşiğin kenarında oturdum sonrs 3 gün kapıya yakın oturdum sonra 1 günde kapının dışında seslendim sadece. İlk gün çok zorlandı ondan sonrası daha kolaydı. Şimdi yatağına bırakıp çıkıyorum çok ağlarsa yanına gidip pışpış diyorum kapıdan.
Bende durmaz zannediyordum ama duruyor canım ilk gün 40 dk ağladı sonra yavaş yavaş azaldı süre. 11.gün bugün maşallah diyimde alışmaya başladı hala bazen almam için zorlasada.
2. Çocuğu düşünen var mı? Biri beni kendime getirsin
Öyle ama geçen 6 ayı bile özlüyorum. Bu sipanin bebekliği bitti artık her şeyi anlıyor çocuk olduNasıl yani, bebekler daha altı aylık :)
Beni de öyle kandırıyor borcumuz bitmiş olur doğuma kadar. 2 yıl ücretsiz. Hem de aynı anda büyümüş olurlar.Eşime kalsa hemen. :) ama şu an okula da döndüm zor olur. Tabi eşim beni kandırmak için girişimde ikinci çocukta iki yıl ücretsiz kullanacakmışım:)
Evet eşim çok istiyor ben de istiyorum hatta korunmuyoruz ama biraz da nasılsa tedavisiz olmuyor düşüncesi varCiddi misin sen? Tövbeler tövbesi..
Adet dönemi stresini yaşıyomusun sende ? Bu dönemde gelmesi kötü olmuş ilk adetin sanırım. Anasonu dene istersen bir zararı yok bebeğe. 22atakta mısınız daha yeni çıkmadınız mı ayyy bizde bugun 19haftalık olduk atağı savuşturuyoruz inşallahataga erken girdi bence canim. Baska sebep bulamiyorum. Anason denemedim. Galiba adet de oluyorum sökülemedi de. Bir o eksikti zaten hic sevmem
Karanlıkta bakmalarına hastayım bu bebelerin maşallah hepsine ♡♡♡ Allah kolaylık versin canım. Uyku eğitimini atak bitince verym diyorum bende ama 2 3 hafta uğraşacağm yine atak gelecek tepe taklak olacağım diye korkuyorum bende.Kızlar atak bizi de çok fena vurdu. Çocuk kucağımdan inmiyor yine. Beşiğinde güzelce uyuyan çocuğu kucağımda uyutabildim sadece. Zifiri karanlıkta aşkla bakıyor bana kafasını omzuma dayamis arada öpme amaçlı yalıyor öyle uyuyor. Yatağına bırakınca gözyaşlarına boğuluyor sanırsın etini koparmışim. Gündüz de 2 saat uyudu sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?