2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sanırım biz atağa erken girdik. Zaten bundan önceki ataklarada hep erken girip erken çıkmıştık. Hayır her atakta yeni bir çığlık yöntemi keşfediyor olması anormal değil mi

Maşallah canım. Uyku eğitimindendir muhtemelen. Benim kızımda eğitimden sonra uykuları düzene girdi ama ben uyumaya alışamadım hala :)

Canım sen nasıl yaptın uyku eğitimini? Bu aralar bunu taktım kafaya iyice ya. Yatır kaldır yapayım diyorum ama elleri kolları ayakları hiç durmuyor yatakta. Artık küçük de değiller kundak yapamıyoruz. Öyle deli gibi kıpraşıp dururken nasıl sakinleyip gözlerini kapatacak ki? Zaten memede de uyuyor bazen,bazen de dizimde mindere koyup şş pat yapıyorum

Gunaydin kizlar .Resmen tum geceyi ikinarak gecirdi oglum
Zeytinyagiyla masaj yaptim biraz da icirdim .Az once rahatladı şükür .
Biz yemek yerken agzini acip yalaniyor .Ben de elma ,muz ,armut değdirdim diline .En cok muzu sevdi .uzaklastirinca heyecanla almaya calisiyor .
Eşime ek gidadan bahsediyorum .Elma puresi vercez babasi biraz daha sabrederse diyorum .Ooo super fikrim var diyor .Kati meyve sikacaginda elma suyu yapcan .Suyunu ben icecegim .Puresini oglan yiyecek diyor
Pure dedigi sey posasi oluyor

Ben sandalye yöntemini yaptım canım. 3 gün beşiğin kenarında oturdum sonrs 3 gün kapıya yakın oturdum sonra 1 günde kapının dışında seslendim sadece. İlk gün çok zorlandı ondan sonrası daha kolaydı. Şimdi yatağına bırakıp çıkıyorum çok ağlarsa yanına gidip pışpış diyorum kapıdan.
Bende durmaz zannediyordum ama duruyor canım ilk gün 40 dk ağladı sonra yavaş yavaş azaldı süre. 11.gün bugün maşallah diyimde alışmaya başladı hala bazen almam için zorlasada.

Yaa senin eşinde çok alem :) benim kızımda eriği sevmedi onun dışındakileri baya sevdi gibi geldi bana :)

Biraz süt biraz su biraz pirinç unu annem yapıyo 2-3 kere falan verdik henüz ama bayıla bayıla yiyo bi kere daha sulu yapıp biberona da koyduk içti. Bende baktım fena değildi tadı. Ama ben normal marketten pirinç unu aldım. Tam pirinç unuyla tad farkı varmıdır ki bilemedim.

NasilYarDiyeyim canım benimki de pirinç unu ile yaptığım çorbayı hiç sevmedi. Ben pirinç ile yapıyorum.

Canım ben römer trifix ı size aldım. Henüz kullanmadık ama araştırmalarımızda adac testinden geçen ve oturma kısmı konforlu olarak bu geldi.

2. Çocuğu düşünen var mı? Biri beni kendime getirsin
Bence toplum baskisindan o da olur. "kardesi olmayacak mi bu çocuğun", "tek başına gariban mı büyüsün", "bak ilerde pisman olursun yapmadim diye" vs zaten birinciyi de toplum baskisi yaptiriyor ki çoğunlukla. Sanki kendileri bakacak
Haa unutmuşum yapmak istemezsen de "olmuyor mu ki" derler bir de

Ayyy resmen umut oldun bana canım ya :) hep uyku sayfalarında görüyorum millet yazıyor bebeğim kendi kendine uyudu filan diye. Nasıl oluyor aklım almıyor hiç?? Demek oluyormus:)

Canım peki uyku öncesi rutinlerde ne yapıyorsun? İlk Zaman bunları yapıp sonra mı eğitime başlasam diyorum? Aslında bi rutin oluyor bizde de. Yatak odasına geçiş mama içme emme alt değiştirme dandiniyi dinleme iyi geceler öpücüğü. Daha napıyım :)
beşiğe koydun elleri kolları nasıl durdu canım? Benimki kurtlu hiç durmuyor ki. Uyuturken dizimde battaniyenin kenarına sıkıştırıyorum kollarını. Beşikte bunu yapamam açar hemen kollarını.
Böyle hareket edip dururken sonra sakinleşip gözleri kapandı mı yani? Allahım hayali bile ne kadar güzel :)

Nasıl yani, bebekler daha altı aylık :)
Öyle ama geçen 6 ayı bile özlüyorum. Bu sipanin bebekliği bitti artık her şeyi anlıyor çocuk oldu
Eşime kalsa hemen. :) ama şu an okula da döndüm zor olur. Tabi eşim beni kandırmak için girişimde ikinci çocukta iki yıl ücretsiz kullanacakmışım:)
Beni de öyle kandırıyor borcumuz bitmiş olur doğuma kadar. 2 yıl ücretsiz. Hem de aynı anda büyümüş olurlar.
Ciddi misin sen? Tövbeler tövbesi..
Evet eşim çok istiyor ben de istiyorum hatta korunmuyoruz ama biraz da nasılsa tedavisiz olmuyor düşüncesi var

ataga erken girdi bence canim. Baska sebep bulamiyorum. Anason denemedim. Galiba adet de oluyorum sökülemedi de. Bir o eksikti zaten hic sevmem
Adet dönemi stresini yaşıyomusun sende ? Bu dönemde gelmesi kötü olmuş ilk adetin sanırım. Anasonu dene istersen bir zararı yok bebeğe. 22atakta mısınız daha yeni çıkmadınız mı ayyy bizde bugun 19haftalık olduk atağı savuşturuyoruz inşallah

Karanlıkta bakmalarına hastayım bu bebelerin maşallah hepsine ♡♡♡ Allah kolaylık versin canım. Uyku eğitimini atak bitince verym diyorum bende ama 2 3 hafta uğraşacağm yine atak gelecek tepe taklak olacağım diye korkuyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…