- 20 Ocak 2013
- 4.044
- 9.169
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #75.021
Aynen çok soğuk uyumayan cocuklar da niye uyumuyor çözemiyorumANkarada kıyamet kopuyor, yağmur kar fırtına. Ev o kadar gürültülü ki teraslı ev kiralayan kafama tüküreyim. Çocuk saat başı uyanıyor uğultudan
Offf uyumayan çocuk çok zormuş yaaaaaa((
Canım son 2 aydıır falan benim de kızımın kakası cıvık ve her yaptığında her tarafı kaka oluyor kıyafetleri batıyor ama 2-3 güne bir yapıyor o yüzden topluca çıkıyor ve yaptığı günde de bazen 2 bazen de 3 kez yapıyor. Fakat ben bunu bir sorun olarak görmüyorum bize bir sıkıntı vermiyor çok şükür. Seninkisi nasıl her gün mü yapıyor öyle cıvık ve fazla kaka?Hayır canm ek gıda da başlamadm demirde vermiyorum. Zaten yaklaşık 1 aydr böyle yok üşüttük yok geçer diye diye bu zaman oldu. Çoçuğun her kakası taşıyor çünkü su gibi cıvık.. kafayı yemek üzereyim zaten bide milletin önerileri delirtcekler gerçekten
yalniz degilsin canim.Sanırım tükeniyorum artık ya her gece aynı şeyi yaşamaktan yoruldum. Uyumuyor ya uyumuyor
ah bir bilsek sebebini. Ben ölüyorum uykusuzluktan arkadas bunlar nasil "bebek" ya. Anne sutu devam sutu boyle enerji veriyorsa bence biz de icelim yoksa bas edemeyecegiz bunlarlaAynen çok soğuk uyumayan cocuklar da niye uyumuyor çözemiyorum
benim de. Resmen devami gelmesin diye dua ediyorumDimi normal zaman olsa olur da bebekle gözüm iyice korktu açıkçası
Aynen çok soğuk uyumayan cocuklar da niye uyumuyor çözemiyorum
Ya ataktan mı bu, benimki de benden başkasında durmuyor. Bir çığlık kıyamet. Babasına veriyorum az nefes alayım diye, ağlıyor. Bana gelince susuyor. Kv veriyorum gündüz, en fazla yarım saat duruyor. Ağlıyor bu çocuk diye geri geliyor. Oyuncakla durmuyor. Normalde yatağına oyuncak koyardım, öyle oynardı. Şimdi onu da yapmıyor. Ben yokken direkt ağlıyor, lavaboya bile gitmeme izin vermiyor. En sonunda kv verip, 5 dk bak nolur lavaboya gideceğim dedim. Lavaboya gitmek bile çok büyük lüks ya. Uyutuyorum, yarım saate uyanıyor zaten, iyice sinirim bozuluyor. Eskiden yatağına koyunca uyumaya devam ederdi, şimdi direkt uyanıp ağlamaya başlıyor. Nolur ataktan olsun, kalıcı olmasın bunlarKızlar atak bizi de çok fena vurdu. Çocuk kucağımdan inmiyor yine. Beşiğinde güzelce uyuyan çocuğu kucağımda uyutabildim sadece. Zifiri karanlıkta aşkla bakıyor bana kafasını omzuma dayamis arada öpme amaçlı yalıyor öyle uyuyor. Yatağına bırakınca gözyaşlarına boğuluyor sanırsın etini koparmışim. Gündüz de 2 saat uyudu sadece
cok yuz veriyoruz astarini istiyorlarSopa istiyorlar galiba :))
yalniz degilsin canim.
Ben de sendenim bugün 2. Gün bide o çıktı başımabenim de. Resmen devami gelmesin diye dua ediyorumzaten lohusalik da tam 40 gun surmustu gunu gunune
kalici olacagini sanmiyorum, cok sık huy degistiriyorlar daha coook degisirler gibime geliyor. Suan cok hizli buyudukleri icin onlar da zorlaniyor biz deYa ataktan mı bu, benimki de benden başkasında durmuyor. Bir çığlık kıyamet. Babasına veriyorum az nefes alayım diye, ağlıyor. Bana gelince susuyor. Kv veriyorum gündüz, en fazla yarım saat duruyor. Ağlıyor bu çocuk diye geri geliyor. Oyuncakla durmuyor. Normalde yatağına oyuncak koyardım, öyle oynardı. Şimdi onu da yapmıyor. Ben yokken direkt ağlıyor, lavaboya bile gitmeme izin vermiyor. En sonunda kv verip, 5 dk bak nolur lavaboya gideceğim dedim. Lavaboya gitmek bile çok büyük lüks ya. Uyutuyorum, yarım saate uyanıyor zaten, iyice sinirim bozuluyor. Eskiden yatağına koyunca uyumaya devam ederdi, şimdi direkt uyanıp ağlamaya başlıyor. Nolur ataktan olsun, kalıcı olmasın bunlar
her gece her gece boyle. Kafayi yicem artik benBiliyorum canım ve sevinemiyorum :)
Az önce kendi kendime söylendim, yanındayım diyip sevip okşayıp uyutmaya çalışıyordum sözde uyku eğitimindeyiz diye. Yanındayım görüyorsun işte bişi söylemiycem koyucam yatağına uyu diye kızdım yatağına koydum biraz ağladı yoruldu da şimdi daldı yarım saate de uyanır mama saati geldi...
Analar uykusuzluktan kırılsın analar , babalar fosur fosur uyusun
Ay sesli güldüm gece gece ya ben bizimkinin gazı rahat çıksın kakasını yapsın diye öyle tutuyorum bazen o geldi aklıma :)))Belki uyku da böyle bişeydir
Ben de bi kaç kez denedim yok yatmıyor ki yastığa sallansın uyusun :)) hemen o popo ikide bir kalkıveriyo yukarı yukarıher gece her gece boyle. Kafayi yicem artik benayakta sallamak da cok yorucuymus hemen biraktim
ben de.. ben de çok yaptım iki aylıkken :)))))Ay sesli güldüm gece gece ya ben bizimkinin gazı rahat çıksın kakasını yapsın diye öyle tutuyorum bazen o geldi aklıma :)))
Ya bu ara bir de şunu çok yapıyor. Emiyor, bir yandan da parmağını sokuyor ağzına. Hem meme hem parmak. Parmağı çıkarıyorum. Sonra emiyor, meme bırakıp elini ağzına götürüyor.kalici olacagini sanmiyorum, cok sık huy degistiriyorlar daha coook degisirler gibime geliyor. Suan cok hizli buyudukleri icin onlar da zorlaniyor biz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?