2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım son 2 aydıır falan benim de kızımın kakası cıvık ve her yaptığında her tarafı kaka oluyor kıyafetleri batıyor ama 2-3 güne bir yapıyor o yüzden topluca çıkıyor ve yaptığı günde de bazen 2 bazen de 3 kez yapıyor. Fakat ben bunu bir sorun olarak görmüyorum bize bir sıkıntı vermiyor çok şükür. Seninkisi nasıl her gün mü yapıyor öyle cıvık ve fazla kaka?

Ben şu an sadece sebze veriyorum. Ilk basta sebzeleri tanısın, alışsın diye. Corba falan hiç yapmadım. Muhallebi yapmadim. Bu cocuga verilecek şeyleri vermiyor muyum bilmiyorum. Bu çorbalar, muhallebiler hangi saat aralığında ne zaman, hangi dönem verilir ki? :/

Aynen çok soğuk uyumayan cocuklar da niye uyumuyor çözemiyorum
ah bir bilsek sebebini. Ben ölüyorum uykusuzluktan arkadas bunlar nasil "bebek" ya. Anne sutu devam sutu boyle enerji veriyorsa bence biz de icelim yoksa bas edemeyecegiz bunlarla

bebeler= duracell
Biz= diger piller

Ya ataktan mı bu, benimki de benden başkasında durmuyor. Bir çığlık kıyamet. Babasına veriyorum az nefes alayım diye, ağlıyor. Bana gelince susuyor. Kv veriyorum gündüz, en fazla yarım saat duruyor. Ağlıyor bu çocuk diye geri geliyor. Oyuncakla durmuyor. Normalde yatağına oyuncak koyardım, öyle oynardı. Şimdi onu da yapmıyor. Ben yokken direkt ağlıyor, lavaboya bile gitmeme izin vermiyor. En sonunda kv verip, 5 dk bak nolur lavaboya gideceğim dedim. Lavaboya gitmek bile çok büyük lüks ya. Uyutuyorum, yarım saate uyanıyor zaten, iyice sinirim bozuluyor. Eskiden yatağına koyunca uyumaya devam ederdi, şimdi direkt uyanıp ağlamaya başlıyor. Nolur ataktan olsun, kalıcı olmasın bunlar

yalniz degilsin canim.

Biliyorum canım ve sevinemiyorum :)

Az önce kendi kendime söylendim, yanındayım diyip sevip okşayıp uyutmaya çalışıyordum sözde uyku eğitimindeyiz diye. Yanındayım görüyorsun işte bişi söylemiycem koyucam yatağına uyu diye kızdım yatağına koydum biraz ağladı yoruldu da şimdi daldı yarım saate de uyanır mama saati geldi...

Analar uykusuzluktan kırılsın analar , babalar fosur fosur uyusun

kalici olacagini sanmiyorum, cok sık huy degistiriyorlar daha coook degisirler gibime geliyor. Suan cok hizli buyudukleri icin onlar da zorlaniyor biz de

her gece her gece boyle. Kafayi yicem artik ben ayakta sallamak da cok yorucuymus hemen biraktim

her gece her gece boyle. Kafayi yicem artik ben ayakta sallamak da cok yorucuymus hemen biraktim
Ben de bi kaç kez denedim yok yatmıyor ki yastığa sallansın uyusun :)) hemen o popo ikide bir kalkıveriyo yukarı yukarı
Ay sesli güldüm gece gece ya ben bizimkinin gazı rahat çıksın kakasını yapsın diye öyle tutuyorum bazen o geldi aklıma :)))
ben de.. ben de çok yaptım iki aylıkken :)))))

kalici olacagini sanmiyorum, cok sık huy degistiriyorlar daha coook degisirler gibime geliyor. Suan cok hizli buyudukleri icin onlar da zorlaniyor biz de
Ya bu ara bir de şunu çok yapıyor. Emiyor, bir yandan da parmağını sokuyor ağzına. Hem meme hem parmak. Parmağı çıkarıyorum. Sonra emiyor, meme bırakıp elini ağzına götürüyor.

Bu ara bebeğim şunu yapıyor çok sık. Emiyor, bir yandan da parmağını sokuyor ağzına. Hem meme hem parmak. Parmağı çıkarıyorum. Emerken meme bırakıp elini ağzına götürüyor. Sonra tekrar memeye, tekrar ele şeklinde devam ediyor. Ne oluyor, diş mi geliyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…