- 15 Aralık 2017
- 578
- 982
- 23
- 41
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #75.001
Deneme yanılma yoluyla dedi Dr ben diyet yapmıyorum gerek yok dedi.Bizde yeşil mukuslu kaka vardı ben istedim tahlil gizli kan a bakılıyor gaita da zayif pozitif cikinca kesin var diyemem ama şüpheli yaklaşıyoruz dedi 2 ayda alt sınıra yakın kilo alımı olduğu için ek gıdaya geçiş yaptık ilerleyen zamanlarda deneme yaparak bakacağız bakalım umarım yardımcı oldum canımCanım sizin alerji şüphesi belirtilerinz nedir? Tanı için nasıl bir yol izleyecksnz? Birde sen nasıl besleniyorsun yardmcı olurmusn.. bende şüpheleniyorum
bebek ek gıda konusuna uyum sağlayınca insan düzenli daha motive ve yaratıcı oluyor umarım ben de böyle bir sistem oturabilirim, önerilerin için teşekkür ederim denerim ben deNasilYarDiyeyim L lady8 hadess
Kızlar ben bu hafta, sabah ile öğle arası çeyrekten az avokadoyu bir tatlı kaşığı pekmez ile ezip içine elma suyu ekledim ve onu verdim öğlenden sonra sebze çorbası ve yoğurt verdim genelde doyumluk olmasada yediler. Sebze çorbasına bazen bir çaykaşığı irmik bazende tarhana ekliyorum. Eger bakıcı işini halledebilirsem öğünleri daha düzenli hale getirebilirim. Hatta bugün sabah lor peynirini avokado ile ezdim içine mama ekledim onu verdim.
Bu çocuk aç kitabını aldım ama niyeyse kafama göre takılıyorum ben.
Pekmez eklesen belki olur bizimki pekmez ile eh yedi sayılır 4.5 kasikcikYok kuzum yok olacak şey değil. Tariftekinin iki katı elma koydum gene çok kötü. Tam pirinç unundan kaynaklı. Normalde tarif irmik ile
deneyeyim dedim ama gerçekten zormuş normal uyutmaya çalışsam çoktan uyumuştu bakalım gece nasıl geçecekUyku eğitimi zor ya hele daha diş çıkarmamışken .. Ben artık eğitim değil de rutin sakinlik vs ile çözmeye çalışıyorum. Olmuyor çünkü çılgın gibi ağlıyor benimkisi. Uyanınca da uyuyamıyor gece yarısına kadar sorunumuz o.
Biberonla hiç vermeyin diyorlar canım bı de ben elmayı posasiyla veriyorum direkBiraz irmik eklenebilir mi belki tadı yumuşar ben de hftays başlıcam bunlara şu an yoğurt elma suyunu pek yemiyor onlarda da zorlanıcam, az önce elma suyu denedim geri çıkarttı ben de biberona koyup verdim içti hepsini ama kaşığa alışması lazım
Saol cnm cevabın için çıkmaz bir sokak bu alerji durumu.. peki senin bebiş emmiyor mu sen diyet yapmıyorsun?? Kaka hala aynı mı düzeltebldnz mi? Ne çok soru soruyorum:)Deneme yanılma yoluyla dedi Dr ben diyet yapmıyorum gerek yok dedi.Bizde yeşil mukuslu kaka vardı ben istedim tahlil gizli kan a bakılıyor gaita da zayif pozitif cikinca kesin var diyemem ama şüpheli yaklaşıyoruz dedi 2 ayda alt sınıra yakın kilo alımı olduğu için ek gıdaya geçiş yaptık ilerleyen zamanlarda deneme yaparak bakacağız bakalım umarım yardımcı oldum canım
Yok canım kitapta su ile yazıyordu öyle yaptım. Ben ne bileyim pirinç ununun tadı tatsız tuzsuz pirinç gibi. Farklı biseydir diye düşünmüştüm. Tam buğday unu ile de olabilirmiş bı dahakine öyle deneyeyim diyorum sende kitap var miBen de yalnız bakıyorum.
Üstelik eşimde haftanın en az 3 gecesi çalışıyor
Allah hepimize kolaylık versin
Resmi olarak atağa girdik o zaman Allah kolaylık versin bizlere.
NasilYarDiyeyim canım ben de tam pirinç unu aldım asudan organik ürünlerden . hiç yapmadım daha. Aynı yerden irmik de aldım. Bakalım yapınca tadarım bende meyve püresi ile gece vermeyi düşünüyordum. Bu arada formül mama ilave ettin mi?
Ruseymli irmik mı kullanıyorsun? Hangi pekmez bir de söylemiştin sanırım unuttum şimdi. Elmanın suyunu nasıl cikariyosunuz bir de? L lady8NasilYarDiyeyim L lady8 hadess
Kızlar ben bu hafta, sabah ile öğle arası çeyrekten az avokadoyu bir tatlı kaşığı pekmez ile ezip içine elma suyu ekledim ve onu verdim öğlenden sonra sebze çorbası ve yoğurt verdim genelde doyumluk olmasada yediler. Sebze çorbasına bazen bir çaykaşığı irmik bazende tarhana ekliyorum. Eger bakıcı işini halledebilirsem öğünleri daha düzenli hale getirebilirim. Hatta bugün sabah lor peynirini avokado ile ezdim içine mama ekledim onu verdim.
Hangi pekmezi kullandın? 3 gün denedin mi o pekmezi? Aslında aklıma geldi ama gece uykusuna geçeceği için alerjik reaksiyon verir bişey olur da duymam diye korktum. Dut pekmezi var bendePekmez eklesen belki olur bizimki pekmez ile eh yedi sayılır 4.5 kasikcik
Yok canım ben de kitap yok da bir yerde görmüştüm su yerine formül süt kullanıyordu daha doğrusu önce su ile hazırlıyordu muhallebiyi sonra ölçüsü kadarda piştikten sonra mamayı toz halinde ekliyordu ve karıştırıyordu iyiceYok canım kitapta su ile yazıyordu öyle yaptım. Ben ne bileyim pirinç ununun tadı tatsız tuzsuz pirinç gibi. Farklı biseydir diye düşünmüştüm. Tam buğday unu ile de olabilirmiş bı dahakine öyle deneyeyim diyorum sende kitap var mi
ohoo sen baya aşmışsın ben haşlanmış havuçtan öteye gidemedim daha. armut vericem yarın ilk defa. bu ayda sadece tadım olarak gidicez.NasilYarDiyeyim L lady8 hadess
ataga erken girdi bence canim. Baska sebep bulamiyorum. Anason denemedim. Galiba adet de oluyorum sökülemedi de. Bir o eksikti zaten hic sevmemGazdan dolayı mı uyumuyor canım derdi ne ki sancılı gaz döneminiz bitmedi mi daha ? Hastalıktan yeni kurtuldu inşallah uykusuda düzelir canım ikinizinde uykuya ihtiyacı var çünkü. Anason falan denedin mi ?
Keçi boynuzu unu alacaktım ama 1 yaş sonrası yazıyordu. O yüzden vazgectimYok canım ben de kitap yok da bir yerde görmüştüm su yerine formül süt kullanıyordu daha doğrusu önce su ile hazırlıyordu muhallebiyi sonra ölçüsü kadarda piştikten sonra mamayı toz halinde ekliyordu ve karıştırıyordu iyice
Ya da uygunsa Keçiboynuzu unu da olabilir bir çay kaşığı falan ekleniyor ayına uygunsa Eğer
Ben de adet olacak gibiyim ara ara kasık ağrım oluyor, benim çok ağrılı geçer bu yüzden korku ile bekliyorumataga erken girdi bence canim. Baska sebep bulamiyorum. Anason denemedim. Galiba adet de oluyorum sökülemedi de. Bir o eksikti zaten hic sevmem
benim de agrili+yogun oluyordu canim. Oncesi de gergin ve stresli olur. Off hic zamani degil suan zaten uyumadan yasiyorumBen de adet olacak gibiyim ara ara kasık ağrım oluyor, benim çok ağrılı geçer bu yüzden korku ile bekliyorum
Ay canım gerçekten çoo anlayışsızmış okurken ben üzüldüm ve sinir oldum. Allah sana sabır güç kuvvet versin valla. Benimki böyle değil şükür hiç tutturmaz gidelim diye hatta brn derim bazen gidelim diue. Genelde de haftada bir kayınvalidemler gelşr. Zaten hava sopuk çocuğu ordan oraya sürüklemenin bi anlamı yok sürekli. Bunu kendi kafasını çalıştırıp düşünememesi acı geeçekten. Bencil insan. Sen de canım koy tavrını gitmiyorum de.. Bugün duş alıcam kendime vakit ayırcam de ver çoxuğu kucağına gir banyoya çıkma 1 saat keyif yap kapıyı da kilitle. Bu ne ya insanız biz dr köle değil . Bi de şu çocuk uyurken biz malız dikkat ediyoruz uyanmasın diye. Tövbe yaa nasıl bir düşüncesizlşktir yarabbim. Geçrn hafta kayınvalidemler geldi kızım da uyuyordu. Telefonda da söyledim uyuyor diye. Şanslarına da hep uyuyor oluyor ilk geldikleri zamanda. Neyse geldiler kayınpederim girip girip ofaya bakıyor napıyo diye. Bi ara ben girdim odaya o da geldi şuna bak maşallah nasıl uyuyor diue bi bağırarakk konuştu. Şşşt dedim sessiz ol, allaaah uyamcsk şimdi eyvah dedi Allahtan uyanmadı. Ama resmen uyansın diye yaptı o an hissettim. Sonra da konuşurken bana diyo ki yok yok bırak uyanmasın çocuk. Dddim zaten niye uyandırayım uyuyan çocuğu .. Yani uyandırmamı istiyo aslında.. Fazla şey yapamıyorlar ama benden çekiniyorlar ama öyle olması da iyi durmaları gereken yeri bilip düşğnüyorlar çoğu zamanKabus gibi bir gündü. Bir pazarım var banyo yapmak evi süpürmek tırnak kesmek hatta rahat rahat tuvalete gidebilmek için... ama ne yazık ki hiçbirini ğzar günleri yapamıyorum. Kocam sağolsun ana baba delisi bir insan ve ben artık bu durumu kaldıramıyorumhafta içi akşam yemeğe gidiyoruz yetmiyor beyimize bir de pazar gününü onlarla geçiriyoruz. Kendime ayıracak vaktim olmadığını anlatıyorum ama nafile ben onun ailesini istemiyormuşum olayına bağlıyor. Çocuk yokken haftada 3-4 giderdik ama çocuk olunca gerçekten istemiyorum. Uykusu geliyor çocuğun ne çabuk uykusu geldi derler, acıkınca ne çabuk acıktı ne çabuk mama istiyor. Sanki çocuğu kaçırıyorum gibi muamele. Bugün mesela çoçuğum memede uyuyor tam dalacak görümcem geldi Yok yok bunun uyumaya niyeti yok dedi Yüksek sesle çocuk açtı gözlerini geldi bir de konuşup duruyor. Her seferinde diyorum ki benim çocuğum seste uyumuyor. Sürekli gürül gürül odaya dalıp konuşmalar. Ben onlara fısıltıyla cevap veriyorum onlar bağırarak. Yemin ediyorum şaka gibi ya! Artık bu anlayışsızlıklara dayanacak gücüm kalmadı. Bir de kalktık akraba ziyareti yaptık koca gün.
Bunun karşılığında bana markete gitme ödülü verecekti bir de. Dedim ne marketi ya dışarı çıkabildiğm bir pazar günü var onun da içine ettin. Bir de salı günü bana gelecekler sülalecek. Dedim eşime git hazır birşeyler al evi de sen süpür. Umrumda değil evim pismiş yiyecek yokmuş falan. Yaparsa yapar yapmazsa da umrumda değil valla. Kusura bakmayın uzun yazdım ama gerçekten psikolojikman çökmüş durumdayım. Kaş bıyığı geçtim bacak macak fena haldeyim banyo yapamamaktan kokar hale geliyorum. Adamın umrunda değil ya!
Dimi normal zaman olsa olur da bebekle gözüm iyice korktu açıkçasıbenim de agrili+yogun oluyordu canim. Oncesi de gergin ve stresli olur. Off hic zamani degil suan zaten uyumadan yasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?