2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sizin alerji şüphesi belirtilerinz nedir? Tanı için nasıl bir yol izleyecksnz? Birde sen nasıl besleniyorsun yardmcı olurmusn.. bende şüpheleniyorum
Deneme yanılma yoluyla dedi Dr ben diyet yapmıyorum gerek yok dedi.Bizde yeşil mukuslu kaka vardı ben istedim tahlil gizli kan a bakılıyor gaita da zayif pozitif cikinca kesin var diyemem ama şüpheli yaklaşıyoruz dedi 2 ayda alt sınıra yakın kilo alımı olduğu için ek gıdaya geçiş yaptık ilerleyen zamanlarda deneme yaparak bakacağız bakalım umarım yardımcı oldum canım

bebek ek gıda konusuna uyum sağlayınca insan düzenli daha motive ve yaratıcı oluyor umarım ben de böyle bir sistem oturabilirim, önerilerin için teşekkür ederim denerim ben de

deneyeyim dedim ama gerçekten zormuş normal uyutmaya çalışsam çoktan uyumuştu bakalım gece nasıl geçecek

Biberonla hiç vermeyin diyorlar canım bı de ben elmayı posasiyla veriyorum direk

Saol cnm cevabın için çıkmaz bir sokak bu alerji durumu.. peki senin bebiş emmiyor mu sen diyet yapmıyorsun?? Kaka hala aynı mı düzeltebldnz mi? Ne çok soru soruyorum:)

Yok canım kitapta su ile yazıyordu öyle yaptım. Ben ne bileyim pirinç ununun tadı tatsız tuzsuz pirinç gibi. Farklı biseydir diye düşünmüştüm. Tam buğday unu ile de olabilirmiş bı dahakine öyle deneyeyim diyorum sende kitap var mi

Ruseymli irmik mı kullanıyorsun? Hangi pekmez bir de söylemiştin sanırım unuttum şimdi. Elmanın suyunu nasıl cikariyosunuz bir de? L lady8

NasilYarDiyeyim doktor elma suyu ve yoğurt ile başla dediği için şimdilik öyle ama haftaya kontrol var o zaman farkli olur mama tarzı püre tarzı şeylere başlarız,evet normalde elma suyunu kaşıkla veriyorum ama bugun artık geri çıkarmalarına ve püskürtmelerine tahammül edemeyince biberona koydum.elmayı Cam rendeds rendeliyorum sonra süzgeçten geçiriyorum suyu çıkıyor

Yok canım ben de kitap yok da bir yerde görmüştüm su yerine formül süt kullanıyordu daha doğrusu önce su ile hazırlıyordu muhallebiyi sonra ölçüsü kadarda piştikten sonra mamayı toz halinde ekliyordu ve karıştırıyordu iyice

Ya da uygunsa Keçiboynuzu unu da olabilir bir çay kaşığı falan ekleniyor ayına uygunsa Eğer

ohoo sen baya aşmışsın ben haşlanmış havuçtan öteye gidemedim daha. armut vericem yarın ilk defa. bu ayda sadece tadım olarak gidicez.

Gazdan dolayı mı uyumuyor canım derdi ne ki sancılı gaz döneminiz bitmedi mi daha ? Hastalıktan yeni kurtuldu inşallah uykusuda düzelir canım ikinizinde uykuya ihtiyacı var çünkü. Anason falan denedin mi ?
ataga erken girdi bence canim. Baska sebep bulamiyorum. Anason denemedim. Galiba adet de oluyorum sökülemedi de. Bir o eksikti zaten hic sevmem

Keçi boynuzu unu alacaktım ama 1 yaş sonrası yazıyordu. O yüzden vazgectim

Ben de adet olacak gibiyim ara ara kasık ağrım oluyor, benim çok ağrılı geçer bu yüzden korku ile bekliyorum
benim de agrili+yogun oluyordu canim. Oncesi de gergin ve stresli olur. Off hic zamani degil suan zaten uyumadan yasiyorum

Ay canım gerçekten çoo anlayışsızmış okurken ben üzüldüm ve sinir oldum. Allah sana sabır güç kuvvet versin valla. Benimki böyle değil şükür hiç tutturmaz gidelim diye hatta brn derim bazen gidelim diue. Genelde de haftada bir kayınvalidemler gelşr. Zaten hava sopuk çocuğu ordan oraya sürüklemenin bi anlamı yok sürekli. Bunu kendi kafasını çalıştırıp düşünememesi acı geeçekten. Bencil insan. Sen de canım koy tavrını gitmiyorum de.. Bugün duş alıcam kendime vakit ayırcam de ver çoxuğu kucağına gir banyoya çıkma 1 saat keyif yap kapıyı da kilitle. Bu ne ya insanız biz dr köle değil . Bi de şu çocuk uyurken biz malız dikkat ediyoruz uyanmasın diye. Tövbe yaa nasıl bir düşüncesizlşktir yarabbim. Geçrn hafta kayınvalidemler geldi kızım da uyuyordu. Telefonda da söyledim uyuyor diye. Şanslarına da hep uyuyor oluyor ilk geldikleri zamanda. Neyse geldiler kayınpederim girip girip ofaya bakıyor napıyo diye. Bi ara ben girdim odaya o da geldi şuna bak maşallah nasıl uyuyor diue bi bağırarakk konuştu. Şşşt dedim sessiz ol, allaaah uyamcsk şimdi eyvah dedi Allahtan uyanmadı. Ama resmen uyansın diye yaptı o an hissettim. Sonra da konuşurken bana diyo ki yok yok bırak uyanmasın çocuk. Dddim zaten niye uyandırayım uyuyan çocuğu .. Yani uyandırmamı istiyo aslında.. Fazla şey yapamıyorlar ama benden çekiniyorlar ama öyle olması da iyi durmaları gereken yeri bilip düşğnüyorlar çoğu zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…