- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.935
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #74.881
Geldiğimden beri 100 kez susun sessiz olun dedim. Geleli yarım saat kız uyuyalı 15 dk oluyor. Bu iş yürümeyecek gibi geliyor bana
Kabus gibi bir gündü. Bir pazarım var banyo yapmak evi süpürmek tırnak kesmek hatta rahat rahat tuvalete gidebilmek için... ama ne yazık ki hiçbirini ğzar günleri yapamıyorum. Kocam sağolsun ana baba delisi bir insan ve ben artık bu durumu kaldıramıyorumhafta içi akşam yemeğe gidiyoruz yetmiyor beyimize bir de pazar gününü onlarla geçiriyoruz. Kendime ayıracak vaktim olmadığını anlatıyorum ama nafile ben onun ailesini istemiyormuşum olayına bağlıyor. Çocuk yokken haftada 3-4 giderdik ama çocuk olunca gerçekten istemiyorum. Uykusu geliyor çocuğun ne çabuk uykusu geldi derler, acıkınca ne çabuk acıktı ne çabuk mama istiyor. Sanki çocuğu kaçırıyorum gibi muamele. Bugün mesela çoçuğum memede uyuyor tam dalacak görümcem geldi Yok yok bunun uyumaya niyeti yok dedi Yüksek sesle çocuk açtı gözlerini geldi bir de konuşup duruyor. Her seferinde diyorum ki benim çocuğum seste uyumuyor. Sürekli gürül gürül odaya dalıp konuşmalar. Ben onlara fısıltıyla cevap veriyorum onlar bağırarak. Yemin ediyorum şaka gibi ya! Artık bu anlayışsızlıklara dayanacak gücüm kalmadı. Bir de kalktık akraba ziyareti yaptık koca gün.
Bunun karşılığında bana markete gitme ödülü verecekti bir de. Dedim ne marketi ya dışarı çıkabildiğm bir pazar günü var onun da içine ettin. Bir de salı günü bana gelecekler sülalecek. Dedim eşime git hazır birşeyler al evi de sen süpür. Umrumda değil evim pismiş yiyecek yokmuş falan. Yaparsa yapar yapmazsa da umrumda değil valla. Kusura bakmayın uzun yazdım ama gerçekten psikolojikman çökmüş durumdayım. Kaş bıyığı geçtim bacak macak fena haldeyim banyo yapamamaktan kokar hale geliyorum. Adamın umrunda değil ya!
Ne desen haklısın. Çocuk uyurken uyandırana deli oluyorum. Git ötede konuş diyesim geliyor. Kişisel bakımı yapamamak çok kötü gerçekten, ben de çok sıkıntı çekiyorum bu konuda. Tuvalete gidememekten sindirim sistemim bozuldu. Eskiden kv verip 1 2 saat onlara oyalanır, ben yemek yer, ortalığı toplar, banyo falan yapardım. Diyet bozulalı durmuyor kimsede. Gerçi atak haftası da geliyor ondan mı diye de düşünüyorum ama çok bunaldım. Kimsede durmuyor çocuk, hep beni istiyor. Ben de azıcık yalnız kalmak istiyorum ya.Kabus gibi bir gündü. Bir pazarım var banyo yapmak evi süpürmek tırnak kesmek hatta rahat rahat tuvalete gidebilmek için... ama ne yazık ki hiçbirini ğzar günleri yapamıyorum. Kocam sağolsun ana baba delisi bir insan ve ben artık bu durumu kaldıramıyorumhafta içi akşam yemeğe gidiyoruz yetmiyor beyimize bir de pazar gününü onlarla geçiriyoruz. Kendime ayıracak vaktim olmadığını anlatıyorum ama nafile ben onun ailesini istemiyormuşum olayına bağlıyor. Çocuk yokken haftada 3-4 giderdik ama çocuk olunca gerçekten istemiyorum. Uykusu geliyor çocuğun ne çabuk uykusu geldi derler, acıkınca ne çabuk acıktı ne çabuk mama istiyor. Sanki çocuğu kaçırıyorum gibi muamele. Bugün mesela çoçuğum memede uyuyor tam dalacak görümcem geldi Yok yok bunun uyumaya niyeti yok dedi Yüksek sesle çocuk açtı gözlerini geldi bir de konuşup duruyor. Her seferinde diyorum ki benim çocuğum seste uyumuyor. Sürekli gürül gürül odaya dalıp konuşmalar. Ben onlara fısıltıyla cevap veriyorum onlar bağırarak. Yemin ediyorum şaka gibi ya! Artık bu anlayışsızlıklara dayanacak gücüm kalmadı. Bir de kalktık akraba ziyareti yaptık koca gün.
Bunun karşılığında bana markete gitme ödülü verecekti bir de. Dedim ne marketi ya dışarı çıkabildiğm bir pazar günü var onun da içine ettin. Bir de salı günü bana gelecekler sülalecek. Dedim eşime git hazır birşeyler al evi de sen süpür. Umrumda değil evim pismiş yiyecek yokmuş falan. Yaparsa yapar yapmazsa da umrumda değil valla. Kusura bakmayın uzun yazdım ama gerçekten psikolojikman çökmüş durumdayım. Kaş bıyığı geçtim bacak macak fena haldeyim banyo yapamamaktan kokar hale geliyorum. Adamın umrunda değil ya!
Kizlar saglik bakanlığınin "aşı zamanı" diye bir app uygulamasi var. Play storeden indiriliyor. Çocuğun dogum tarihini giriyorsunuz. Ne zaman ne aşısı olacak gosteriyor. Ben rastgele gezerken kesfettim. Onceden indirsem iyi olurdu. Indirmek isteyen olursa baksın. Zaten saglik ocağı çağırıyor. Sizde az cok biliyorsunuz. Ama bu da kendisi gösteriyor. Ne zaman ne aşısı olacak diye. . Aşı zamanı diye yazinca uygulama çıkıyor. Indirebilirsiniz
Misafir mi geldi :/Geldiğimden beri 100 kez susun sessiz olun dedim. Geleli yarım saat kız uyuyalı 15 dk oluyor. Bu iş yürümeyecek gibi geliyor bana
Gelseler ayrı gelmeseler ayrı dert. Şöyle iyi niyetle gelip olgun ve medeni davransalar , mahrem yerler, zamanlar ve konularda hassas ve bilinçli olsalar , sadece torun sevmeye, oğul pışpışlamaya değil gelini fe kızı gibi görüp , lafta değil gerçekte bir iki işin ucundan tutsalar, sürekli akıl verme, iğneleme halinde olmasalar ( herkes hata yapar ama kvlere göre akla bi gelinin ihtiyacı var) , bizler de özleriz ... Bizimki iyi insan, burada anlatılanlara göre nispeten de daha medeni ama şu yazdıklarımın hepsinden muzdaribim yine de. Yine de içime atıp gık demiyorum , kendi aileme saydırıyordum ona bişey demediğim için eşim kendi ailesini mükemmel görüyordusizi çoook iyi anlıyorum Allah kolaylık versin. Benim de KV aynı aptmanda...2 gün görmese 3. Gün sesiniz çıkmadı der gelir; gece sabah fark etmez. Allah eksikliklerini göstermesin ama biraz da bizi bize bıraksalar da biz de onları özlesek !
Ek gıda veya demir veriyor musun? Onlar da yeşil yapar. Evet aynen etrafın ağzından dolayı dışarı çıkasi gelmiyor insanın yani annelere neden hiçbir şey bilmiyor muamelesi yapılıyor bu toplum da delirticekler bı gunBu çocuklar neden kızarıyor?? Şimdi okudumda bi kaç arkadaş daha yaşamış bu durumu. Benm oğlumunda yüzünde geçmeyen kızarklığı var zaman zaman sönen zaman zaman alevlenen.. gören sürekli öpmeyin çocuğu diyip duruyor anlatamıyorum titizliğimizi oyüzden dışarı çıkarasm bile gelmiyor çoçuğu.. en basiti babanesi hergün arayıp geçti mi yüzü şunu sür bunu yap şunun çoçuğu olmuş bunun çoçuğu geçirmş sinir ediyor beni.. biz krem olarak mustele stelatopia kullanıyorz deterjanınıda değiştrdm ama tam olarak geçmiyor. Ve malesef ki kakası da değişti mukuslu ve yeşile döndü rengi. İyice alerjiden şüpelenip süt diyetine başladım. İmminolojiden randevu aldım önümzdeki haftaya.. hiçbir değişklk olmadı diyetle.. @susammmmm sen diyet yaptığn zaman ne kadar süre sonra değişyor kakası.. yani ne zaman düzeliyor.. sizn alerji değildi bliyrm ama diyet yaptğnı hatrlyrm.. çocuğun kızarıklık ve kaka dışında bir huzursuzluk veya sıkıntısı yok
Karışanlar genelde kadin. Hepsine bir tane daha doğurun siz hevesinizi almamissiniz diyesim var...Ek gıda veya demir veriyor musun? Onlar da yeşil yapar. Evet aynen etrafın ağzından dolayı dışarı çıkasi gelmiyor insanın yani annelere neden hiçbir şey bilmiyor muamelesi yapılıyor bu toplum da delirticekler bı gun
Evet kupkuru ve sert maalesef. Arkadaşa söylediğim şeyi söylicem sana da. Demir damlası kullandın ya o kakayi yesertir. Şampuan olarak ben Dalin kullanıyorum ilk başta araştırmadan almıştım kocaman kutu. Şimdi gel de eşime anlat. Onu biseylere ikna etmekteb o kadar yoruldum ki. Tutturdu önce kuruluk giderici krem alalım gecmezse öyle değiştiririz şampuanı. Nereden tutsam elimde kalıyor. Bişey almak için niye onu ikna etmek zorundayım onu da bilmiyorum...Canım aynı evet.kupkuru sert demi dokununca?? Bizim de kollar sırtta filan böyle. Şimdi mesajını okuyunca düşündüm de ben de Eskişehir’e gelmiştim 3hafta kaldım memleketim orası. Oranın suyu çok kireçli ondan olabilir dedim ben de. Hem banyo yaptırdık hem kıyafetlerini yıkadık. Deterjandan olsa şimdiye kadar olurdu yani. Şampuan ne kullanıyosun sen? Sebamed kullanıyorum ben ama o da kuruluk yapıyor diyorlar değiştireyim diyorum.
Gövdesindeki kızarıklıklar böyle değil ama isilik gibi nokta nokta ve kuru değil. Bu gün azalmış biraz. Bi de az önce kakası yeşiliydi biraz. Alerjiden olabilir mi diye iyice şüphe ettim şimdi?? Sarı renkte olurdu hep. Şimdi koyu renk ve yeşilli olunca şaşırdım. Yarın aile sağlığına gidicem tahlil yapsınlar Demir’i kaçmış. Ona göre kullanayım diyorum.
Benim amcam da babam da karışır. Kp de karıştı. Karısan karisana.Karışanlar genelde kadin. Hepsine bir tane daha doğurun siz hevesinizi almamissiniz diyesim var...
Tombik ninni seçiyorGünaydın kizlar
Benim oğlanın yeni huyu emerken istedigi ninniyi ,şarkıyı söylemeyince ağlayıp uyumuyor .Hayir birini cok sevse hep onu cok soyleyecegim .Dandini ...ingaaa degistir fis fis kayikci ingaaa değiştir ari viz viz heh tamam oldu modundayiz .Ve bunu tam uykuya gecis esnasında yapiyor .Gecende kirmizi baligi istiyormuş mesela 10.da anladim .Artik ne kadar slowa cevirebilirsem sakin sakin söylüyorum
Kız gece hiç uyumadı gözlerim davul modunda. Sabah mamasını ben yedirdim çıktım arkamdan bakıyordu çipil çipil çok ağladımkronik_unutkan başladı mı mesai ne durumdasın?
Ağlama canım ya. Bizimkinin hiç umrunda değil giderken arkamdan bile bakmıyor öpüp çıkıyorum. Normallesecek bu durum. En azından yabancıya değil annene birakiyorsunKız gece hiç uyumadı gözlerim davul modunda. Sabah mamasını ben yedirdim çıktım arkamdan bakıyordu çipil çipil çok ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?