- 27 Ekim 2016
- 761
- 951
- 40
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.421
Kızlar bişey merak ettim bana doktor bebek daha iyi tutunsun diye coraspin verdi.herkese progestan verilmiş sanırım.hic var mı benim gibi coraspin verilen??
Bana hem coraspin hem progestan verdi. Galiba 12. haftaya kadar kullanacagimKızlar bişey merak ettim bana doktor bebek daha iyi tutunsun diye coraspin verdi.herkese progestan verilmiş sanırım.hic var mı benim gibi coraspin verilen??
Canoim doktorun verdigi ilac zararsiz bi ilac kan sulandirici bebek tytunurken kan pihtilaşmasi olmasin diye verirler ben 4 aylik hamileyim hala gunde bi tane kullaniyorumKızlar bişey merak ettim bana doktor bebek daha iyi tutunsun diye coraspin verdi.herkese progestan verilmiş sanırım.hic var mı benim gibi coraspin verilen??
Bana hem coraspin hem progestan verdi. Galiba 12. haftaya kadar kullanacagim
Düşük yapmadığım için iğne kullanmayacağım sanırım bizimki sadece öylesine bir önlem. 12 hafta kısmını ben uydurdum bir düşük tehlikesi yoksa niye 9 ay progestan kullanalım ki yani ben öyle düşünüyorum. Bir daha ki görüşmede 12 haftalık olacağım sorucam kullanmaya devam mı diye.Progestan 12. Haftaya kadarmıymış?? Peki sizde karından iğne ihtimali var mı?? Keseyi görünce iğneye başlayacakmışız
Evet cnm karından bakti alttan bakmadiHayırlısı olsun nerden baktı karındanmı bnmde karından görünmedi
Amin cnm sağolMerhaba canım inşallah bebişin bu sefer tutunur seninle
O yuzden vajinal alCanim az once attim ve su an ciddi bas donmesi basladi normal mi 10 dk oncesine kadar.yacas yavas evimi topluyorum bir anda basim dondu yatiyorum simdi
Canim inis cikislar olacak dua et tesbih cek hep iyi dusun Rabbim herseyin iyisini bilirKızlar morelım inanılmaz bozuk ortada bir sebepte yok ama o kadar üzgünüm ki hiç böyle olmamıştımne yapsam ne etsem bit insanın canı ancak bu kadar sıkkın olur nefes alamıyorum sanki
Bende kullanıyorul ilk gebelikte düşük oldu 11 haftada kürtaj . İnşş bu sefer hapimiz bebeklerimizi kucağımıza alırızCok tesekkur ederim tum bebisler saglikla gelsin insallah.Evet fazlaca panigim insallah saliya kadar her sey daha guzel olur sizin yorumlarınıza guvenerek ilk progestani attim hayirli olsun :)
Desteginiz icin cok tesekkur ederim
Coraspirin de zararli degil canim olsaydi bnde alacaktimKızlar bişey merak ettim bana doktor bebek daha iyi tutunsun diye coraspin verdi.herkese progestan verilmiş sanırım.hic var mı benim gibi coraspin verilen??
Zaten 12. haftaya kadar kullaniliyo ondan sonra gerek yokDüşük yapmadığım için iğne kullanmayacağım sanırım bizimki sadece öylesine bir önlem. 12 hafta kısmını ben uydurdum bir düşük tehlikesi yoksa niye 9 ay progestan kullanalım ki yani ben öyle düşünüyorum. Bir daha ki görüşmede 12 haftalık olacağım sorucam kullanmaya devam mı diye.
Bana bir kere demişti ama doktor sizinki kaç mg benimki 100 mg acaba bende mi iki sefer kullansam düşüğüm vardı bi tane öncedenCanim progestani kullan. Bende kullanıyorum düşük tehlikem yok çok şükür ama önlem amaçlı bide bebek daha iyi yerleşiyomuş. Kullan zarari değil faydasi olur ama günde iki defa kullan ben öyle kullanıyorum 3 fazla gelebilir
Kaçıncı haftada beşledınız içmeye iki ilacıda ?Bana hem coraspin hem progestan verdi. Galiba 12. haftaya kadar kullanacagim
Canım benim de düşüğüm oldu önceden.O yüzden progestan 100 mg kullanıyorum. Günde 3 kez verdi bana.1 tane de coraspin içiyorumBana bir kere demişti ama doktor sizinki kaç mg benimki 100 mg acaba bende mi iki sefer kullansam düşüğüm vardı bi tane önceden
Ben çatlatma iğnesini olduğum gün başladım progestan ve coraspin içmeyeKaçıncı haftada beşledınız içmeye iki ilacıda ?
Sabah aksam kullan ikisini birden almaKizlar 3 doz fazla gelecek galiba 2 doz yatarken alabilir miyim bas donmesinden kurtulmak icin prospektuste 1 sabah 2 yatarken seklinde de kullanılabilir diyor ama
Gözün aydın canım. Hamilelik takviminde hata var o zaman?Merhaba kızlar bende 6+4 günlük hamileyim bugün keseyi ve kalp atışını duyduk çok şükür Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah