- 12 Mart 2016
- 1.466
- 1.928
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.441
Evet Canım gec döllenme olmuşGözün aydın canım. Hamilelik takviminde hata var o zaman?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet Canım gec döllenme olmuşGözün aydın canım. Hamilelik takviminde hata var o zaman?
Öyle canım farkındayım ama elımde degılCanim inis cikislar olacak dua et tesbih cek hep iyi dusun Rabbim herseyin iyisini bilir
DüzelttimGözün aydın canım. Hamilelik takviminde hata var o zaman?
Çok güzel olduDüzelttim
Hosgeldin gozun aydin cmmMerhaba kızlar bende 6+4 günlük hamileyim bugün keseyi ve kalp atışını duyduk çok şükür Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Ben yumurtlama döneminde içmeye başladım. Aşılama olduğu için hamile kalma olasiligimi biliyorduk. Yani 3. Hafta diyeyimKaçıncı haftada beşledınız içmeye iki ilacıda ?
Allaha şükürler olsun şuan hiç bulantım yok inş olmaz doğuma kadarKızlar bulantılarınızla nasıl baş ediyorsunuz? Benim hiç geçmeyen bulantılarım var. Doktorum gynosea adında zencefilli bitkisel bir ilaç verdi. Etki etmezse de metpamid al dedi. İkisi de hiç bir şeye yaramıyor. Hiç birşey yiyemiyorum gün boyu
Sat 9 ekim cnmCanım sat 15 ekim benim
Bana bir kere demişti ama doktor sizinki kaç mg benimki 100 mg acaba bende mi iki sefer kullansam düşüğüm vardı bi tane önceden
Kızlar drlar sanrm mg göre veriyorlar benm progestan 200mg 2 defa sizin 100mg 3defa demişler ne derlerse onu yapıverin gariKizlar 3 doz fazla gelecek galiba 2 doz yatarken alabilir miyim bas donmesinden kurtulmak icin prospektuste 1 sabah 2 yatarken seklinde de kullanılabilir diyor ama
Saol canım hoş buldumHosgeldin gozun aydin cmm
Canım bnece yemezsen daha çok bulanıyor.az ve sık ye.zorla yani kendini.o zaman bastırıyor mideni.benim 4 gün önce bulantim oldu 2 gün sürdü.hep öyle yaptım.simdi iki gündür çok şükür bulantim yok.Kızlar bulantılarınızla nasıl baş ediyorsunuz? Benim hiç geçmeyen bulantılarım var. Doktorum gynosea adında zencefilli bitkisel bir ilaç verdi. Etki etmezse de metpamid al dedi. İkisi de hiç bir şeye yaramıyor. Hiç birşey yiyemiyorum gün boyu
Gözun aydin cnmSlm kızlar çok şükür bu gün kesemizi gördük sıra kalp atışında 15 sonra dr gel dedi 4+4 günlük hamileymisim
Tsk ederim cnm inş şu kalp atışında hayırlısıyla duyarizGözun aydin cnm
Progestanin yan etkisinde o var canim bende de öyle oluyodu ayakta zor duruyodum sersem gibi oluyodum ama şimdi o kadar kalmadı vücut alıştı galibaCanim az once attim ve su an ciddi bas donmesi basladi normal mi 10 dk oncesine kadar.yacas yavas evimi topluyorum bir anda basim dondu yatiyorum simdi
Tabi canim al bende başkasından almıştım telimde yok. Burdan al :)Bu arada profil fotona bayildim benimle paylaşabilir misin :)
Benim ki 200 mg canim seninki azmis benimkine göre sana günde 3 defami kullan dediBana bir kere demişti ama doktor sizinki kaç mg benimki 100 mg acaba bende mi iki sefer kullansam düşüğüm vardı bi tane önceden