Valla sabır diliyorum kendime tükenmiş durumdayım insallah duzelir temennim o yönde iyi ki çalışmıyorum suan
Çalışırken böyle olursa ne yaparım hic düşünemiyorum hayal bile edemiyorum
O nasıl oliyor herkes mi farklı dille konuşacak anlamadim yine ben
Valla kuzum siz bile getirmiş esiniz bile getirmiş olabilir dedi doktor yanı biriyle tokalaşır el yıkasa bile geçmeyip ipekin ağzına dokunmuş olabilirsiniz ya da dokunduğunuz yere İpek dokunup ağzına götürmüş olabilir dedi surekli elini yıkıyordum artık ikiye katladım bebenin elleri dökülecek yakında yıkamaktan
Ay valla bende hatırlamak bile istemiyorum
Ek gıda saatleri sorduydun kuzum bizim saatli hic degil bazdn kalkıyoruz emiyor ben yapmasıyla uyuyor sonra bi is cikiyor hop dışarı kahvaltı o bu kalıyor ben kafaya göre takılıyorum bazen gun boyu yemediği bile oliyor ama evdeysek
Sabah kahvaltı uyanır uyanmaz yapıp yedirmeyi denedim yapana kadar cok agladi
Emzirip yedirmeye kalkınca tok oliyor ve uykudan yemiyor en iyisi uyuduktan sonra yediriyorum iki gündür pankek deniyorum Ek gıda serüveni diye bir hesap var instagram da ordsn aldim tarifi
Yarım muz esip macun kıvamına getiriyoruz bir yemek kaşığı zeytinyağını yağıni ekliyoruz çırpıyoruz sonra yumurta sarısı ekleyip çırpıyoruz
Sonra yarım cay bardagi su katıp çırpıyoruz en son 4 yemek kaşık tam buğday unu ama baya cikiyor böylede valla 4 gun yer yanı ben bugun 3 kaşık yaptım ben yedim
yanmaz tavada tavayı ısıtarak kaşık yardımıyla döküp arkalı önlü pişirip servis ediyoruz
İki gündür şehriye çorbası
Bildiğimiz tavuk suyuna şehriye çorbası yaptım özel şehriye alacağım evdekiler büyük ve beysz unlu içine soğan sarımsak koyup blenderdan geçirdim az koyu olsun istedim biraz yedi
Armut veriyorum eline iki ısırıyor Hastanede ishalden kıvranırken şeftali yesin diye yırtındım yemedi geçen 2 gun yarım dilim yedi bugun denedim yemedi dün armut yedi bugun yemedi
Sonra bahcivanin böyle yıldız kalp şeklinde peyniri var beyaz top peynir gibi tuzu acayip az tuzsuz bile denir ondan aldim suda bekletiyorum mincik mıncık elimle bölerek veriyorum mercimek tanesi kadar
Kasar veriyorum eline
İki gündür zeytin denedim bir biberli yeşil zeytini biberini çıkarıp su da beklettim ağzına aldı emdi issieamado minicik bölüp ağzına verdim mercimek kadar onu yuttu başka yutmadı atti ağzından verdikxe siyah denedim ayni şekilde
Salatalık emiyor bende minicik ağzına veriyorum yarısını yutuyorsa yarisi dışarı
Bir de havuç bize alerji yaptığı icin patates kabak haşlayıp rendeledim onu da yumurta sarısıyla onlet yaptım cok yumuşak olduğu icin tutamadı unla mücver gibi yapacağım
Sebze çorbası yaptım pirinç attım bir cay kaşığı yemedi blenderdan geçirdim yemedi
Köfte kemirdi verdim yemedi
Minicik et verdim yuttu tekrar verdim yutmadı
Doktor tavuk güvenli degil dedi ama ben yönete minicik verdim sevmedi tükürdü tiksindi 3 defa denedim üçünde de
Bizim şimdilik bu şekilden kuzum
Tarhana denedim 2 minik kaşık sonrası Yok erketesi gun hele hic içmedi
Babası kılıklı ayni yemeği ertesi gün yemiyor haspam yayla yaptım icmedj tavuk ya da et suyuyla deneyeceğim bakalim