2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ya benim oğlum da sürekli solu emmek istiyordu sagu zorla emziriyorum..şimdi dikkat ediyoru da sanki sağda süt yok yada çok çok az ben farketmiyorum. Böyle bişey olabilir mi

Benimki zorla emmeyi falan çoktan gecti. Kendini parcaliyor verirsem ısrarla. Bir de sinir yapıyor uğraşıyorum ama boşa.

Tek taraflı süt azalması olabiliyor dönem dönem. Ama benimki artık kesildi sayılır sol taraf. Ondan minicik kaldı zaten benim göğüsler küçüktü. Oteki inek memesi gibi oluyor. Fark beni benden alıyor valla.

Geçmiş olsun canım

Kızlar ayrı ayrı teşekkür edemedim. Biz eve gidiyoruz. Doktor böbreğin aşağıda olması için bir şey yapamayız dedi. Taşı da takip edeceğiz. Bizim çocuk doktoru anne sütğ alıyorsa suya gerek yok demişti. Ama burda mutlaka su ver dediler. Emme sorunumuz devam ediyor. Enjektörle agzına sıkıyorum ama yarısını çıkarıyor yutmuyır. Emme sorunu için biley yapamayız bu dönemde olur dediker. Haberler böyle

Çok geçmiş olsun. Baya geriden geliyorum ben. Zaman yetmiyor Nasıl oldun

Coook gecmis olsun canim acil şifalar...

Kızlar oğlum süt kustu baya iki kere arka arkaya çok süt vermiş olabilir miyim . Göğsümde egzamà ciktigindan beri sağip veriyorum arada da mama yapiyorum . Açıkmistir diye süt verdim biberonla biraz zorla içti hatta dibinde 15 ml kadar birakti hiç bırakmazdi. Ya doyduğundan bıraktı yada midesi kötü oldu ondan bıraktı bilemedim . Ardından iki kez süt kustu . usutmemistir insalah sadece çok gelmiştir.

Çok gelmiştir canım. Bir de sıcaklardan bunalıyor bebekler

Kızlar bugün bir haber okudum. Bir araştırmaya göre ilk 3 aydan sonra ek mamaya başlayan bebekler ilk 6 ay sadece anne sütü alan bebeklere göre daha mutlu oluyorlarmış ve daha iyi uyuyorlarmış. Üstelik gece daha az kalkıyorlarmış. Vee 6.ay aradaki bu fark zirve yapıyormuş. Bence doğru benimki sadece anne sütü alıyor.kilosu normal ama gece uykuya geçişimiz zor ve gece ara ara uyanıp emer. Bence şuan doymuyor kızım. Buna eminim ama doktorum 181.güne kadar süt yeterli dediği için duruyorum.

Biz hep mama süt gittik hala da öyle. 2.5 ay gece 2 lerde 4 lerde uyudu. 1.5 aydır 10 gibi bazen 12 gibi uyuyo. Uykuya çok mızmızlanarak geçiyo hatta kolay uyuduysa diyorum gece uykusu değil bu diye gercekten de uyanıyo. Ama gece uyuyunca kalkmıyo 5 6 saat uyuduğu oluyo çok uyanmıyo yani bilemedim şimdi bu tezi :)

Ah malesef aynı problemi yaşıyoruz gece uyanıp meme arıyo deliksiz uyduğu belki haftada 1 gecedir artık evde meme açık gezer oldum
Yemeğe oturduğumuzda kesinlikle rahat vermiyo herşeyi yemek istiyo
Çok sık emdiği için çabuk acıkıyo uykular yarım yamalak
Valla ek gıdaya geçsem mi diye düşündüm biraz rahatlarım belki en azından gece uykusuna geçmeden mama yedirsem rahat uyur memeden az da olsa uzaklaşır doktora danışacağım 11 gün sonra 5 aylık olacağız inşallah

Geçen gün benimki de çok kustu hatta 2 gün sürdü. Sıcaklardan ya da klimadan diye düşündüm. Sonra düzeldi seninki de iyi olacak merak etme

Kizlar bizim kiz grip oldu tam gecti oksuruge cevirdi simdi hiriltisi var doktora gitmedim yarin gidecegim. Hep bu dugun salonlarindan yawrum hastalandi

5 aylık kontrolde ekstra bişey söyleyen doktor var mı kızlar? Ben bu ay annemlerin yanında olduğum için kontrole gitmedim. Sadece aile hekimliğinde rota yaptırdım. Ek gıda konusunda konustu ebe sadece.

İpek’te ayni şekilde canim kesinlikle dış bence

Emme sorunu icin ne demek bsy yapamayız sacmalmislar ebeler yardım edebilirdi
Bu donemde böyle oluyor demeleri de saçma tamam meme reddi olabilir bu donemde ama kalıcı olabilir
Cozum üretmemişler
Kesinlikle kum veya tas varsa suya devam et canım
Çocuk doktorunu dinleme zaten artık ek gıda zamanı geldi mecburen su içmeleri gerek
Tekrar geçmiş olsun
Şırıngayla ağzından çıkarıyorsa biberon ver csnim kaşık biberonda olabilir
Çünkü beslenmedikce sut almadıkça da böbrekleri dolar

Yanlış tez bebekten bebeğe değişir
Arkadasım bebeğini 40 güllüğe kadar 3 saate bir sarılık olmasın diye kaldırdı emzirdi
40 günlükten sonra 8:30 da bi yatırdı sabah 8 e kadar tek kalktı enmeye çocuk ve hala öyle
Ki doktorda artık gece uykuları uzar 1 veya 2 kalkar dedi bana Anne şutu alanlar icin bu şekilde dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…