- 28 Haziran 2017
- 442
- 512
- 23
- 39
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #60.501
Ya benim oğlum da sürekli solu emmek istiyordu sagu zorla emziriyorum..şimdi dikkat ediyoru da sanki sağda süt yok yada çok çok az ben farketmiyorum. Böyle bişey olabilir mi
Merhaba kızlar erzuruma geldik doktora hatırlarsanız bebeğim bşr haftadır emmiyordu ve bezinde pembelik vardı. Ultason çektirdik böbrekte küçük taş var bi de sağ böbrek karın boşlugundaymış yerinde değilmiş aşağıdaymış o yüzden de bşraz küçükmüştahlillerini yaptık t3 değeri bşraz yüksel ama tsh ve t4 notmal. Yarın sonıcı dokotra götürcez. Bizden haberler böyle
Çok geçmiş olsun. Baya geriden geliyorum ben. Zaman yetmiyorKizlaar oluyoom( ishal kusma ayy ne bicim hasta olmusum geceden beri tuvalette gecti zaman. Kv lara geldim onlar bakti aksama kadar ne emzirdigimdrn bisey anladim nede kizimdan kolum kalkmiyodu zaten. Anam ne zormus hasta olmak anneler hasta olmasin yaaa yazik bizim bebelere. Hastaneye geldim serum yiyorum simdi biraz toparlarim belki
Coook gecmis olsun canim acil şifalar...Merhaba kızlar erzuruma geldik doktora hatırlarsanız bebeğim bşr haftadır emmiyordu ve bezinde pembelik vardı. Ultason çektirdik böbrekte küçük taş var bi de sağ böbrek karın boşlugundaymış yerinde değilmiş aşağıdaymış o yüzden de bşraz küçükmüştahlillerini yaptık t3 değeri bşraz yüksel ama tsh ve t4 notmal. Yarın sonıcı dokotra götürcez. Bizden haberler böyle
Amin aminÇok güzel bir haber canım..darısı diğer bebelere...
Çok gelmiştir canım. Bir de sıcaklardan bunalıyor bebeklerKızlar oğlum süt kustu baya iki kere arka arkaya çok süt vermiş olabilir miyim . Göğsümde egzamà ciktigindan beri sağip veriyorum arada da mama yapiyorum . Açıkmistir diye süt verdim biberonla biraz zorla içti hatta dibinde 15 ml kadar birakti hiç bırakmazdi. Ya doyduğundan bıraktı yada midesi kötü oldu ondan bıraktı bilemedim . Ardından iki kez süt kustu . usutmemistir insalah sadece çok gelmiştir.
İnşallah öyledir canım ya .Çok gelmiştir canım. Bir de sıcaklardan bunalıyor bebekler
Biz hep mama süt gittik hala da öyle. 2.5 ay gece 2 lerde 4 lerde uyudu. 1.5 aydır 10 gibi bazen 12 gibi uyuyo. Uykuya çok mızmızlanarak geçiyo hatta kolay uyuduysa diyorum gece uykusu değil bu diye gercekten de uyanıyo. Ama gece uyuyunca kalkmıyo 5 6 saat uyuduğu oluyo çok uyanmıyo yani bilemedim şimdi bu tezi :)Kızlar bugün bir haber okudum. Bir araştırmaya göre ilk 3 aydan sonra ek mamaya başlayan bebekler ilk 6 ay sadece anne sütü alan bebeklere göre daha mutlu oluyorlarmış ve daha iyi uyuyorlarmış. Üstelik gece daha az kalkıyorlarmış. Vee 6.ay aradaki bu fark zirve yapıyormuş. Bence doğru benimki sadece anne sütü alıyor.kilosu normal ama gece uykuya geçişimiz zor ve gece ara ara uyanıp emer. Bence şuan doymuyor kızım. Buna eminim ama doktorum 181.güne kadar süt yeterli dediği için duruyorum.
Ah malesef aynı problemi yaşıyoruz gece uyanıp meme arıyo deliksiz uyduğu belki haftada 1 gecedir artık evde meme açık gezer oldumKızlar bugün bir haber okudum. Bir araştırmaya göre ilk 3 aydan sonra ek mamaya başlayan bebekler ilk 6 ay sadece anne sütü alan bebeklere göre daha mutlu oluyorlarmış ve daha iyi uyuyorlarmış. Üstelik gece daha az kalkıyorlarmış. Vee 6.ay aradaki bu fark zirve yapıyormuş. Bence doğru benimki sadece anne sütü alıyor.kilosu normal ama gece uykuya geçişimiz zor ve gece ara ara uyanıp emer. Bence şuan doymuyor kızım. Buna eminim ama doktorum 181.güne kadar süt yeterli dediği için duruyorum.
Geçen gün benimki de çok kustu hatta 2 gün sürdü. Sıcaklardan ya da klimadan diye düşündüm. Sonra düzeldi seninki de iyi olacak merak etmeKızlar oğlum süt kustu baya iki kere arka arkaya çok süt vermiş olabilir miyim . Göğsümde egzamà ciktigindan beri sağip veriyorum arada da mama yapiyorum . Açıkmistir diye süt verdim biberonla biraz zorla içti hatta dibinde 15 ml kadar birakti hiç bırakmazdi. Ya doyduğundan bıraktı yada midesi kötü oldu ondan bıraktı bilemedim . Ardından iki kez süt kustu . usutmemistir insalah sadece çok gelmiştir.
İpek’te ayni şekilde canim kesinlikle dış bencePek girmek istemiyorum bu aralar buraya.canim sikkin.
Benim oglum huysuz devamli agliyo diyodum en son.tam gaz devam ediyoruz.bi yerde durdugu yok.kucagima alirim evin icinde gezeriz yine susmaz.gun icinde uykulari yarim saat.uykusunu alamadigi icin bir kisir dongu halindeyiz.3haftadir annemlerin yanina geldim.hem ev d.bkir sicak hem de buyuk oglum icin.cocukla ilgilenemiyodum artik.annem diyo sen 4aydir bu bebekle ev islerini nasil hallediyosun.buraya gelmeden once kan tah.idrar kultr yapildi temiz cikti.eller agizda salya akiyo.dis desem hic mi dinmez bu dis agrisi.ne yapacagimi sasirdim iyice.kocami ozluyorum.dun supriz yapti yanimiza geldi.bugun geri dondu.
Emme sorunu icin ne demek bsy yapamayız sacmalmislar ebeler yardım edebilirdiKızlar ayrı ayrı teşekkür edemedim. Biz eve gidiyoruz. Doktor böbreğin aşağıda olması için bir şey yapamayız dedi. Taşı da takip edeceğiz. Bizim çocuk doktoru anne sütğ alıyorsa suya gerek yok demişti. Ama burda mutlaka su ver dediler. Emme sorunumuz devam ediyor. Enjektörle agzına sıkıyorum ama yarısını çıkarıyor yutmuyır. Emme sorunu için biley yapamayız bu dönemde olur dediker. Haberler böyle
Yanlış tez bebekten bebeğe değişirKızlar bugün bir haber okudum. Bir araştırmaya göre ilk 3 aydan sonra ek mamaya başlayan bebekler ilk 6 ay sadece anne sütü alan bebeklere göre daha mutlu oluyorlarmış ve daha iyi uyuyorlarmış. Üstelik gece daha az kalkıyorlarmış. Vee 6.ay aradaki bu fark zirve yapıyormuş. Bence doğru benimki sadece anne sütü alıyor.kilosu normal ama gece uykuya geçişimiz zor ve gece ara ara uyanıp emer. Bence şuan doymuyor kızım. Buna eminim ama doktorum 181.güne kadar süt yeterli dediği için duruyorum.
Geçmiş olsunKizlar bizim kiz grip oldu tam gecti oksuruge cevirdi simdi hiriltisi var doktora gitmedim yarin gidecegim. Hep bu dugun salonlarindan yawrum hastalandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?