• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende lansinoh veya avent almayi düşünüyorum.kac aydır kullaniyorsun canim lansinohu?her gun kullaniyosun cekim gücü vs nasil iyi cekiyo mu memnun musun?
3 aydır her gün kullanıyorum bi kaç saatte bir.ilk günler daha iyiydi sanki cekim gücü ama yine de hala fena değil yanlız pille iyi çekmiyor elektrikle kullanıyorum. İlk çocuğum da Lansinoh kullanmıştım. Aventi bilmiyorum zaten ikisi iyi diyorlar genelde. İnşallah her gün kullanmazsin çekim gücü de düşmez sağlıkla al kucagina ...

3 aydır her gün kullanıyorum bi kaç saatte bir.ilk günler daha iyiydi sanki cekim gücü ama yine de hala fena değil yanlız pille iyi çekmiyor elektrikle kullanıyorum. İlk çocuğum da Lansinoh kullanmıştım. Aventi bilmiyorum zaten ikisi iyi diyorlar genelde. İnşallah her gün kullanmazsin çekim gücü de düşmez sağlıkla al kucagina ...
Cok tesekkur ederim canim Allah razi olsun

Evet canim hippi dr önerdi. Hippin tüm kaşık mamaları muhallebi kıvamında oluyo bahsettigim hipp mamasından diyelimki prinçliyi aldın. Formul mama ( yani devam sütünü) princli kaşık mamayla karıştırıyorsun çok guzel muhallebi oluyo canım ayrıca bu kaşık mamayı illa devam sutuyle muhallebi kivamina getirmek zorunda degilsin anne sütu yada suylada muhallebi kivamına getirebilirsin canım. Ve yoldayken tatildeykende kavonoz meyve pürelerini hippin kullanabilirsin dedi dr normalde meyveyi evde yapiyorum ama dısardayken hemen bi markete girip alip veriyorum oğluşa uzun oldu ama anlatabildim umarım canım
bende aptamilin kaşık mamalarını kullanıyorum oğlumda severek yiyor zaten devam sütüde aptamil veriyorum bağışıklık açısındanda güçlendiriyor diye hipp hiç denemedim

Merhaba
Kendi adıma konuşayım
Gördükçe bilgim dahilinde herkese yazıyorum :)
Kaşığa alışmaz bildiğim kadarıyla ama birazından asitrmaya alışmış olabilir
Bu aylar tam meme reddi donemi
Bol bol ten tene temas et
Eğer çok terliyorsa cis az çıkıyor İstanbul’a gittiğimizden akşam 8 sabah 8 e cis yapmadi ama emmesi iyiydi su verdim bol bol
Daha fazla emmezse cis olmazsa bi doktora danış istersen idrsr tahlili yapsın
Dişden de olabilir
Baktın olmiyor kaşık biberonlar var ondan al
Canım

Dünde ben ayni durumdaydım bugünde çok sık uyandı
Dün çok terledi sıcaktan dedim
2/3/4/5 6:30 olmak üzere dün 1 saate bir kalktı sonra 7:30 da uyudu 9:30 a kadar aksama soğur uykusu geldi uyutmasam helak olacak uyudu 7 de kalktı bu sever gece uykusuna geç geçti sonra gündüz uyuduğu icin gece yine uyandı durdu
Dişden diyorum artık bilemiyorum yoksa yeni yaptırdık idrsr tahlilini de
Allah yardımcımız olsun valla ne yapacağız böyle oturmaz insallah sabahtan beri uyuyor kucağımda yerine koyuyorum uyanıyor 8 defa denedim 1 satır
Cevabın için teşekkürler canım. İdrarında pembelik oluyor azcık yapınca da. Su verdim 10 çay kaşıgı kadar.

Kasiga alismaz diye biliyorum bende. Meme reddime girmistir belki. Bu aylarda olabiliyor. Atak haftasinda olabilirsiniz. Ama ciste olmamasi kotu cisi takip et cok az cikmaya devam ederse mutlaka doktora danis. Susuzluk bobreklere kalici hasar birakmasin
Bence de alışmaz. Aramızda bir gün var. Mervede bir haftadır garipleşti. Emmiyor. Günde 300 ml içmiyor bile. Sütüm 10-15 gündür azaldı. Dönemsel bence. Havalar birden ısındı atağı yatağı derken geçer diyorum ben
İnşallah dönemseldir canım

Kızlar iki yaştan önce uyku düzeni beklemeyin. Bi bakarsınız bütün gece uyanmaz bi bakarsınız saat başı uyanır. Hep mi böyle olacak diye ümitsizliğe de kapılmayın. Çok değişiyor düzen. Gazı olabiliyor diş sıkıntısı başlamış olabiliyor. Bi derdi oluyor ki bebelerin işte annelerinde arıyorlar çareyi. He düzenli uyuyan yok mu var tabi belki 10 çocuktan 2 sinin çok düzenlidir uykusu:)
Uykusuzluk çok zor biliyorum ama o noktada eşlerden vs yardım almak gerekiyor 1 saat oyalasa gündüz o kadar uyku bile yetebiliyor çok kötü durumdayken
Eşim yok bu hafta pazar gelecek o olunca gece emzirip veriyordum gündüz de o uyutuyordu sabah uyanınca 1 saat çocukla ilgileniyor bende uyuyorum sağolsun çok yardımcı oluyor olmayınca böyle tökezledim işte uykusu bu zamana kadar düzenliydi. İlk çocuk olunca insan ne yapacağını şaşırıyor bazen iyiki sizin gibi tecrübeli anneler var aramızda

Günaydın gece mahvoldum 2 saate bir kalktı yenidoğan dönemine geri döndük uzun süredir uyku düzeni bozulmuştu bu gece iyice sapıttı 19. Haftadayız atak deyip sakinleşmeye çalışıyorum haftaya da böyle geçerse çıldırırım heralde eşim eğitime gitti annem burda sabah yorgunluktan o kadar başım dönüyordu ki emziremeden anneme verdim. Perişanım geçmezse napcam ben?
Benim oğlum da normalde gece bi iki kere kalkardı en fazla ama dün gece her saat kalktı atak mi yoksa sıcak mı acaba 4gecedir böyleyiz.. uyaniyo beni emmeden kucaktan ağlayıp sızlayıp yatiyo tabi yatması yarim saat sürüyor Canım inşllah bu gece de öyle olmaz

Hanımlar geçen gün anneme giderken pompayi unutmuşum..almadım da 24 saat sutumu sagmadim..o günden sonra sutum cok azaldi hemen bu kadar etki eder mi acaba ya çok pişman oldum.adet tarihime de daha var ams acaba dönemsel bisey mi

Kızlar bizdede emmesine rağmen çiş çok azaldı.4 gün sonra 5 ay bitecek buaralar kaç çişli bez değiştirmemiz lazım acaba?

BEn Mersin'den geldim
Bebem isilik oldu, ne yazık ki
Klima 22-23 derece olması lazım
Bebenin olduğu yere, sandalye koy önüne gelmesin üfürü yeter ki
Çok sıcak da çalıştırma klimayı o zaman fark etmez.
Bizimde öyle ya gözünün orda bile çıktı. Klima hep çalışıyo yıkarı aldı. 27 de çalıştırıyorum bende 23 de eli kolu buz gibi oluyo

Kızlar acil bi sorum var. Dizimde inanılmaz bi ağrı vardı doktora geldim rontgen çektiler cuma da mr a giricem. Süt veriyorum sorun olur mu dedim yo bişi olmaz dedi salladı gibi geldi güvenemedim bi fikri olan var mı

bende aptamilin kaşık mamalarını kullanıyorum oğlumda severek yiyor zaten devam sütüde aptamil veriyorum bağışıklık açısındanda güçlendiriyor diye hipp hiç denemedim
Canım benim dr umda piyasadakilerden bi aptamili birde hippi öneriyor zaten bebisin bünyesi ona alıştıysa onunla devam et canım meyve pürelerinde denersin belki hippi kuzuların alışkanliklarıni degıstirmemek lazım sağlıkla büyüsünler

Hanımlar geçen gün anneme giderken pompayi unutmuşum..almadım da 24 saat sutumu sagmadim..o günden sonra sutum cok azaldi hemen bu kadar etki eder mi acaba ya çok pişman oldum.adet tarihime de daha var ams acaba dönemsel bisey mi
Çoğalır canım geri çok sağınca merak etme hiç olmadı power pumo yöntemi var gerçekten işe yarıyo test ettim onayladım dene istersen sende

Kızlar acil bi sorum var. Dizimde inanılmaz bi ağrı vardı doktora geldim rontgen çektiler cuma da mr a giricem. Süt veriyorum sorun olur mu dedim yo bişi olmaz dedi salladı gibi geldi güvenemedim bi fikri olan var mı
Valla tam bilmiyorum ama deneyimimi soyleyeyim. Ben dis tedavisi olurken dis hekimi rontgenden sonra 1 saat bekle sonra sag at verme bebege dedi. Dis icin boyleyse mr i dusunemiyorum. Bence riske girme.

Bende lansinoh veya avent almayi düşünüyorum.kac aydır kullaniyorsun canim lansinohu?her gun kullaniyosun cekim gücü vs nasil iyi cekiyo mu memnun musun?
Ben avent kullaniyorum cok memnunum hala gayet iyo cekiyor
Hemen azalmaz ama etkilendiyse bile daha cok sagarak artirabilirsin hemen

Kızlar bizdede emmesine rağmen çiş çok azaldı.4 gün sonra 5 ay bitecek buaralar kaç çişli bez değiştirmemiz lazım acaba?
Cnm bizimde oyle kafayi bozdum cisli beze. Ama okadar cik terliyorki verdigim su bile yetmiyor anladigim fazlada su icmek istemiyor gerci. Kusma olayimizda var ondan da oluyordur da havalar sicak degilken boyle bisey gormemistim

kız biz iki aydır öyleyiz. geçen gecesi pirinç unu yaptım süte koydum verdim gene aynı kalktı durdu. o kadar ümitliydim ama yok. gene aynı gene emdi. sabah işe geliyorum bide. ilk çocuk olsa tecrübesizik diyeceğim o da yok
Ay sen işe basladin mi ben kacirmisim onu :KK57: Allah yardimciniz olsun zor vallaha. Biz hala yataktayiz oglusumla giyinip dışarı çıkacağız. Emzik almiyor mu seninki de benimki gece mizirdaninca bakiyorum emzigi düşmüş agzina veriyorum uykuya geciyor tekrar

Cnm mr ve rontgenin emzirmeye etkisi olmadigini okudum. Eger icin rahat etmeyecekse de sagim yap sonra gir daha sonra sadigini dokersin

Ben avent kullaniyorum cok memnunum hala gayet iyo cekiyor

Hemen azalmaz ama etkilendiyse bile daha cok sagarak artirabilirsin hemen

Cnm bizimde oyle kafayi bozdum cisli beze. Ama okadar cik terliyorki verdigim su bile yetmiyor anladigim fazlada su icmek istemiyor gerci. Kusma olayimizda var ondan da oluyordur da havalar sicak degilken boyle bisey gormemistim
Memnunsun degil mi canim.avent yada mamajoo arasinda kalmis vaziyetteyim.surekli kullaniyo musun emis gücü hic dusmedi diymi? Calismiyorum tekli mi alsam ciftli mi

Ay sen işe basladin mi ben kacirmisim onu :KK57: Allah yardimciniz olsun zor vallaha. Biz hala yataktayiz oglusumla giyinip dışarı çıkacağız. Emzik almiyor mu seninki de benimki gece mizirdaninca bakiyorum emzigi düşmüş agzina veriyorum uykuya geciyor tekrar
Tam iki ay oldu kz. Emzik alıyo ama gece uyandığında kabul etmiyo. Anamın memesinin yerini hiç bişi tutmaz diyo zilli. Yakın ama ya ben camdan atlıyacam yada onu camdan atacam

Tam iki ay oldu kz. Emzik alıyo ama gece uyandığında kabul etmiyo. Anamın memesinin yerini hiç bişi tutmaz diyo zilli. Yakın ama ya ben camdan atlıyacam yada onu camdan atacam
Ahaha anasinin memesinim kokusu yok tabi O plastiklerde:)) sen sakin ol yine illa bi yerden atlayacaksan kanepeden falan atla fazla yüksek zararli :))

Back