• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim de dokulutlyor çok fazla evin her yeri saç doktora gittim normal zamanla azalcak ddedi kan degerlerim de iyi çıktı dr takviye vermedi sadece d vitamini verdi demir ilacina istersen devam edebilirsin dedi de kullanmiyorum onu

Alerji diye biliyorum canim süt alerjisi fln.var miydi boyle bisey
D vitamini alayım bende düşüktü doğumdan önce bakmıştım doktor. İnşallah en kısa zamanda eski halimize döneriz canım

Ben B12 kullanıyorum ama onun haricinde bir vitamin var mı kullanayım bari
özel bişey bilmiyorum da hamilelikte kullandigim bir multivitamin vardı doktorum devam et demişti ben sıkılıp bırakmıştım.
int.te şöyle yazıyor
Çinko, biotin, B12 vitamini, folik asiteksikliği ve D vitamini eksikliği de saç dökülmesine neden olmaktadır. Sıkı diyetlere başladıktan yaklaşık 1-6 ay sonrasında saç dökülmesi oluşabilmektedir. Vücuttaki protein depolarının azalması, kıl hücrelerinde yetersiz protein üretimine ve kıl kaybına yol açmaktadır.

Anladım cnm. Büyük ihtimal dediğiniz gibi. Zaten yarın dr kontrolümüz var. Fotosunu gösteriyim. Adam 181.gün ek gıda demişti. Neyse ağzımıza bakıyodu yerken dayanamadık deyim bari :KK43:
Bizim doktorumuzda 181.gun dedi. Gerci ben arada tattiriyorum birseyler ama alerjik besinleri denemiyorum

Canım bak dediğim yöntemi yaptım ben cidden arttı sütüm dene sende. Biraz fazla oyalıyo ama napalım. Bizim en büyük sorunumuz biz sağarken bebeğe bakacak kimsenin olmaması biberonla 5 dk da içiyorlar. Oysa emseler hem vakit gecer oyalanırlar hemde uyuduklarında başka şeylere vaktimiz olur
Bugün 3 kez sagdim goguslerim doldu biraz daha. Synrn2 saatlerce sagiyorum 2 dakkada iciyor uyuz oluyorum:)) Allah bize sabır ve kolaylik versin de en azindan 6 ayı dolduralim.. Ki ben yine de devam etmek çok isterim

Eşim akıllısı verdi. Karpuz suyu verdi 3 gündür veriyordu :KK43: :KK43: ondan önce ben hiç vermedim.
Kız o karpuz kalıntısı olmasın kakasındaki. Kan zannetmiş olabilirsin. Ben merve nevama salatalık veriyorum eline kemirmesi için. Ama çekirdekli kısmını kesiyorum. Annem kesmeden vermiş dün. Kakasından 1-2 çekirdek çıktı.

Kızlar bebemin uyku düzeni bozuldu. Gece de 1 ya da 2 kere uyanan çocuk son 2 haftadır 4 5 kez uyanmaya başladı. Lütfen yalnız olmadığımı ve bunun düzeleceğini söyleyin :kızgın:

Kızlar bebemin uyku düzeni bozuldu. Gece de 1 ya da 2 kere uyanan çocuk son 2 haftadır 4 5 kez uyanmaya başladı. Lütfen yalnız olmadığımı ve bunun düzeleceğini söyleyin :kızgın:
Yalnız olmadığını söyleyebilirim ama hemen geçermi bişi diyemem. 9 da uyur en geç. 11 de emzirir yatarım. Sırayla 2-4-6 da kalkar ve 6:30-7:30 arası uyanır. Bu hafta fena hastalandım bu sıcakta dondum dün. Ateşlendim.
Keşke 9 da uyuyup sabah 5-7 civarına kadar uyanmadan uyusa. Zaten en geç 7 de saat çalıyo mecbur uyanıyorum. Oğlum gece 1-2 defa kalkardı normal zamanlarda. Kızım çalıştığımdan beri 2 aydır böyle :(

Yalnız olmadığını söyleyebilirim ama hemen geçermi bişi diyemem. 9 da uyur en geç. 11 de emzirir yatarım. Sırayla 2-4-6 da kalkar ve 6:30-7:30 arası uyanır. Bu hafta fena hastalandım bu sıcakta dondum dün. Ateşlendim.
Keşke 9 da uyuyup sabah 5-7 civarına kadar uyanmadan uyusa. Zaten en geç 7 de saat çalıyo mecbur uyanıyorum. Oğlum gece 1-2 defa kalkardı normal zamanlarda. Kızım çalıştığımdan beri 2 aydır böyle :KK43:
Uyku eğitimi verenleri okudum. Gece uyandığında hemen almayın tekrar uykuya kendi dalsın diyorlar. Onu da denedim. Bu sefer de uykusu iyice açıldı çok zor uyuttum. Çok zorlanıyorum.

Keşke 9 da uyuyup sabah 5-7 civarına kadar uyanmadan uyusa. Zaten en geç 7 de saat çalıyo mecbur uyanıyorum. Oğlum gece 1-2 defa kalkardı normal zamanlarda. Kızım çalıştığımdan beri 2 aydır böyle :KK43:
Bu arada geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine

Uyku eğitimi verenleri okudum. Gece uyandığında hemen almayın tekrar uykuya kendi dalsın diyorlar. Onu da denedim. Bu sefer de uykusu iyice açıldı çok zor uyuttum. Çok zorlanıyorum.
Yok zaten uyku sersemi hemen almıyorum kucağıma. Belki dalar geri diye emzik veriyorum uyku sersemi naptığımı hatırlamıyorum gerçi. En son emzirdiğimi hatırlıyorum :)

Kızlar çok kötü günler geçirdik geçiriyoruz. Özet geçeyim
Oğlumun idrarında kristal vardı. Peşine ateşlendi çişli bez yok denecek kadar azaldı. Ve kilo verdi resmen. Ateş yükselince dr verdiği calpol şurubu verdim. Oğlum çok kötü oldu ağlıyor susmuyor ki canı ciddi yanmazsa asla ağlamaz. Ben ne oldu derken şurubun içinde çilek varmış. Ve bizim çileğe alerjimiz var. Mahvoldu yavrum günlerdir gaz sancısından karın ağrısından.
Bugünde kristal olunca dr gittik. İdrar tahlili yapıldı. Ama dr henüz görmdi akşam son randevuyu aldığımız için çıkana kadar mesai bitti.
Sonuçta şu yazıyor

Yoğun amorf fosfat ve 4-6 kalsiyum oksalat kristalleri görüldü.

İnternette iyi şeyler yazmıyor. Bilen var mı Allah aşkına sabahı nasıl ederim bilmiyorum

Oğlumun idrarında kristal vardı. Peşine ateşlendi çişli bez yok denecek kadar azaldı. Ve kilo verdi resmen. Ateş yükselince dr verdiği calpol şurubu verdim. Oğlum çok kötü oldu ağlıyor susmuyor ki canı ciddi yanmazsa asla ağlamaz. Ben ne oldu derken şurubun içinde çilek varmış. Ve bizim çileğe alerjimiz var. Mahvoldu yavrum günlerdir gaz sancısından karın ağrısından.
Bugünde kristal olunca dr gittik. İdrar tahlili yapıldı. Ama dr henüz görmdi akşam son randevuyu aldığımız için çıkana kadar mesai bitti.
Sonuçta şu yazıyor

İnternette iyi şeyler yazmıyor. Bilen var mı Allah aşkına sabahı nasıl ederim bilmiyorum

Çok geçmiş olsun

Bilgim yok ama internetten ne okursan oku hastalıkla ilgili, direk depresyon sebebi. O yüzden sakin kalmaya çalış, internette yazanların en kötü ihtimaller olduğunu bil ;)

Sonuçta şu yazıyor

Geçmiş olsun cnm. Hiç duymadım. Ama internette olanlara çok takılma. İnşallah düzelir hemence

Çok geçmiş olsun

Bilgim yok ama internetten ne okursan oku hastalıkla ilgili, direk depresyon sebebi. O yüzden sakin kalmaya çalış, internette yazanların en kötü ihtimaller olduğunu bil :KK66:

Bende öyle düşünüyorum ama işte bişey yapmadan da duramıyorum. P. Tesiden beri hiç iyi değilim bugün üstüne tuz biber oldu. Çok çok üzgünüm

Yok zaten uyku sersemi hemen almıyorum kucağıma. Belki dalar geri diye emzik veriyorum uyku sersemi naptığımı hatırlamıyorum gerçi. En son emzirdiğimi hatırlıyorum :)
Benimki emzik de almıyor. Ağlatmak istemiyorum. Ne de olsa bir gün hiç emmeyecek gece emmesi çok faydalı bugünlerde geçecek diyorum. Ama son zamanlarda artık çok yoruyor

Back