• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bizde doktor kontrolunden ciktik kizlar :) 7.300 kg olmusuz boyumuz 72 cm gelisimimiz iyi. 500 gr almis bu ay gayet guzel dedi. Alerjik oldugu icin mustela onerdi gunes kremini. Ben badger alacaktim 30 faktor alma 50 al dedi. Sadece anne sütü aldigi icin ve gelisimi iyi oldugu icin Ek gida onermedi 181. Gun basla dedi. Oturma izni hine cikmadi. Bekleyin dedi. Hatta doktorun yaninds kendi oturuverdi bir an yattigi yerden kalkip bunlari yapmasinda sakinca yok o kendi dogal gelisimi siz oturtmayin dedi. Bizden haberler boyle.
Maşallah efsun hanıma :) 72 cm. İyi uzamış Sana çekecek demek ki boyu:super:

Yok canım utangaç testis (inmemiş testis) aynı şeymiş. Bursa'daki çocuk doktoru ameliyatla indirilir dedi. Şimdi annemlerin yanındayım başka bir çocuk doktoru gordu. Ne ameliyatı diyor. Beklenir kendiliğinden inmesi diyor. Hadi inmedi iğnesi varmış onu yaparız yine de inmezse ameliyat olur diyor. Yani biri hanya biri Konya deliricem.
Canım inmemiş testis mi ? Eşimde de çocukluğunda varmış. Sanırım 10 yaş civarı ameliyat olmuş. Ailesi farketmediği için. Bu yüzden bebeğimiz tedaviyle oldu. Yani sperm hareketliliği azdı. 1 yaşına kadar ameliyat olursa bu durumla karşılaşmazmış. Yani çok iyi araştır canım. Aman geç kalma. Uyarmak istedim...

Kasıntı kötü tabi canım bebis için yavrum Kıyamam sudocrem gecirdi bizimkini oyle surdum pisik gibi bisey olmus o zaman sanirim.size hangi kremleri verdi doktor canım

vallahi canım surdum sodocrem geçirdi. Ben mecbur kalmadikca sudocrem ve desitini kullanmıyordum poposuna bile bepanthol daha temiz geliyordu ama görünce korktum bepanthol gecirmeyince araştırmadan sÜrdüm gecirdi ama

Benim dd emzirdigim zamanlarda aksamuzeri azalıyordu sütüm.

önce doktor utangac dedin sandım. :halay:Duymamistim öyle bi sendrom o zaman en iyisi doktorun verdiği tarihi beklemek tabi aynı anda yapilir...erken sünnet rahat oluyor biz oğlumu 1 yaşında narkoz alarak sunnet ettirdik ameliyathaneye gidisi fln cok zor oldu.çabuk iyileşti ama yine de pişman olduk daha erken yaptirmadigimiza.ne kadar erken o kadar iyi...Bu arada yanlizken yaptırma canım esin de olsun operasyon sonuçta. .

Daha bana öyle diyen denk gelmedi türlü çeşitleri var bu etraf denen olgunun:rapci:
Bence bu etraf denen olgu, sırf yorum yapmak için konuşuyor. Yani refleks gibi olmuş sanki. İlla konuşulacak diye sinyal gidiyor beyne. Ciddi düşündüm bunu, kafa yordum bi komşum sayesinde. O da bazen alakasız yorum yapıyor Sırf konuşmak için konuşan insanlardan da hiç hazetmem:işsiz:

Bence bu etraf denen olgu, sırf yorum yapmak için konuşuyor. Yani refleks gibi olmuş sanki. İlla konuşulacak diye sinyal gidiyor beyne. Ciddi düşündüm bunu, kafa yordum bi komşum sayesinde. O da bazen alakasız yorum yapıyor Sırf konuşmak için konuşan insanlardan da hiç hazetmem:işsiz:
Çok sığlaştık cnm. Konuşacak bişi bulamıyoruz. Laf olsun diye konuşuyoruz çoğu zaman.

Canım inmemiş testis mi ? Eşimde de çocukluğunda varmış. Sanırım 10 yaş civarı ameliyat olmuş. Ailesi farketmediği için. Bu yüzden bebeğimiz tedaviyle oldu. Yani sperm hareketliliği azdı. 1 yaşına kadar ameliyat olursa bu durumla karşılaşmazmış. Yani çok iyi araştır canım. Aman geç kalma. Uyarmak istedim...
Biliyorum canım korkuyorum da açıkçası ama her doktor farklı konuşuyor ne yapacağımı şaşırdım. Ben de kendim farketmedim 4 ay kontrolünde doktor farketti.

Çol zor böyle önce gece 2 de uyuyo du öğlen 2 de uyanıyodu ikimizde uyuyoduk
Normal bebek böyle uyuyor canım buyime hormonu 7 de salgılanmaya başlıyor gece 2 de yatarsa o saate kadar stres hormonu salgılanıyor ileride dikkat eksikliği hiperaktivite olaylarına sebep olabiliyor
Herkes bu düzen için neler yapıyor kuzum bence şanslısın çocuğun için çok iyi bir şey bu

Benim oğlum da 9gibi yatıyor sabah 6da ayakta resmen mutluluklar gülücükler havada uçuşuyor ben de uyku sersemiyim o saatte ama o çok enerji ne yaparsan yapayım geri uyumuyo 8 9a kadar :anne::anne:
Aynı benimkide öyle. Bi mutlu aşırı da enerjik uyanıyo mecbur bende açıyorum uykuyu açıkcası 11 12 saat uyur diye bekliyodum ben

Aynen canım Allah sabır versin. Ben de günde iki kere sagiyorum. Yarin gücü bırakıp aksama kadar sık sık sagacagim bakalim faydasi olacak mi bir de tekrar incir kaynatacagim birazdan
Canım bak dediğim yöntemi yaptım ben cidden arttı sütüm dene sende. Biraz fazla oyalıyo ama napalım. Bizim en büyük sorunumuz biz sağarken bebeğe bakacak kimsenin olmaması biberonla 5 dk da içiyorlar. Oysa emseler hem vakit gecer oyalanırlar hemde uyuduklarında başka şeylere vaktimiz olur

Normal bebek böyle uyuyor canım buyime hormonu 7 de salgılanmaya başlıyor gece 2 de yatarsa o saate kadar stres hormonu salgılanıyor ileride dikkat eksikliği hiperaktivite olaylarına sebep olabiliyor
Herkes bu düzen için neler yapıyor kuzum bence şanslısın çocuğun için çok iyi bir şey bu
2 haftadır düzeldik bakalım malum önce gece 2 den önce asla uyutamıyodum hatta bazen 4 ü buluyodu oda çok zordu. Tek sağlıklı büyüsünde bikaç sene uykusuz kalırız

2 haftadır düzeldik bakalım malum önce gece 2 den önce asla uyutamıyodum hatta bazen 4 ü buluyodu oda çok zordu. Tek sağlıklı büyüsünde bikaç sene uykusuz kalırız
Canım benim bebek 2 2bucuk aylıktan beri öyle çok zor oluyor ama mecbur sağlıklı olsunlarda katlanacağız aslında sorun bizim geç uyuyamamız saat 10 gibi uyusak bu kadar zor olmaz ben şimdi yapamıyorum yaz günü ama kışın okul olduğunda yapmayı düşünüyorum zaten eşim geceye gittiğinde mutlka yaparım tek basıma oturup ne yapacağım

Canım benim bebek 2 2bucuk aylıktan beri öyle çok zor oluyor ama mecbur sağlıklı olsunlarda katlanacağız aslında sorun bizim geç uyuyamamız saat 10 gibi uyusak bu kadar zor olmaz ben şimdi yapamıyorum yaz günü ama kışın okul olduğunda yapmayı düşünüyorum zaten eşim geceye gittiğinde mutlka yaparım tek basıma oturup ne yapacağım
Aynen Aslında bizde onlarla uyusak sorun yok ama bebeği uyutuyorum evi toparla süt sağ eşinle vakit geçir 3 ü buluyo 3 saat sonra geri kalkıyorum

Back