How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bu el atmalar ne zaman başladı bizimki sadece yatarken tutuyorum oyuncağı o zaman oda tutuyo Ama sonra elinde unutuyo mesela. Ayakta gezdirirken felan hiç öyle çabası yok uzatıyorum almıyo bile çol irdelemiyorum derken fazla mı saldım ben acaba
Birseyleri tutma 1 1.5 aydir filan var.tabaga el atmada 2 3 haftadir var.

Benim ki de hic sevmiyor tatli. Anasina çekmemiş. Birkac gun once elini benim cacik tabagina daldirdi. Ay dur diyemeden agzina atti elini. Bir miktar bol sarimsakli cacik suyu yaladi yani. Nasil sapirdatarak yedi anlatamam. Bayildi bildigin. Ama sabah karpuz verdim 1 2 damla hemen tukurdu :) efsunu yemek yerken ozellimle kucagima aliyorum bu aralar. Merak ediyor zaten sofrayada alissin istiyorum.ama herseye el atip yemeye calisiyor.
bizimkide su içerken bardağa saldırıyor. suyu çok seviyor. sarımsağı merve çok sevdi. sana gösterdiğim varya. hep sapını geveliyor

Kızlar selam:anne:

Biraz okuyabildim geçmişi. İşe başladım artık vakit daha kısıtlı. Eve gidince de telefonu elime almıyorum kuzumla oynuyoruz. Çok özlüyorum ama bebem mutlu ananesiyle en azından.
cnm bıraktığınında içinin huzurlu olması okadar büyük nimetki anlatamam. hep böyle şanslı olsun küçük sıpa

bizimkide su içerken bardağa saldırıyor. suyu çok seviyor. sarımsağı merve çok sevdi. sana gösterdiğim varya. hep sapını geveliyor
Iyi iyi koku dertleri yok :D ileride universitede ac kalmazlar. Sogani kirar ekmek arasi yapar yerler :D gerci soganda ates pahasi oldu :D

Bu el atmalar ne zaman başladı bizimki sadece yatarken tutuyorum oyuncağı o zaman oda tutuyo Ama sonra elinde unutuyo mesela. Ayakta gezdirirken felan hiç öyle çabası yok uzatıyorum almıyo bile çol irdelemiyorum derken fazla mı saldım ben acaba
aramızda tam bir ay var. sen bizim dediklerimizi ona göre dikkate al cnm

Iyi iyi koku dertleri yok :KK70: ileride universitede ac kalmazlar. Sogani kirar ekmek arasi yapar yerler :KK70: gerci soganda ates pahasi oldu :KK70:
biz köyden getiriyos kendimizin. anaa ben niye köyden getirip pazarda satmıyom ki.elimdekileri satıp bitirene kadar ucuzlar zaten.ayyy bende stokçulardan mışım galiba :)

Benim ki de hic sevmiyor tatli. Anasina çekmemiş. Birkac gun once elini benim cacik tabagina daldirdi. Ay dur diyemeden agzina atti elini. Bir miktar bol sarimsakli cacik suyu yaladi yani. Nasil sapirdatarak yedi anlatamam. Bayildi bildigin. Ama sabah karpuz verdim 1 2 damla hemen tukurdu :) efsunu yemek yerken ozellimle kucagima aliyorum bu aralar. Merak ediyor zaten sofrayada alissin istiyorum.ama herseye el atip yemeye calisiyor.
Afiyet olsun iyi yapmış kuzu napsın zaten biz yemek yerken nasıl bakıyırlar içim gidiyor ben yemek yetken kucağımda oluyor bazen yazık elime saldırıyor sürekli şekerli sevmemesi iyi bence ek gıda da zorlanmazsın

gerçekten artırıyor mu?
denemediğim şey kalmadi
promalt 1 tane ictim tekrar almayı dusunuyorum
Benim arttı hala da ondan artmış şekilde mi bilmiyorum
Promaltin içindeki şeker zararlı diye okudum İnstagram gıda dedektifi sayfasında ve şutu çok şekerlendiriyormuş onu bırakınca bebekler emmiyormuş sütte ki şeker azalıyormuş falan diye yorumlar okumuştum

Bizimki az geç kalıyo herlde geç olsun güç olmasın bari :)
Yemek masasinda bizimkide el atmiyo cnm 3 subat dogumlu. Ki ben onun onunde yerim genelde hatta hmm hmm doye diye yiyorumki hosuna gidiyor ama banada ver gibi bir hamlesi yok. Gecen ablam kucagindayken yenek yiyordu yavrum bakakaldi :) onun disinda butun oyuncaklar agzimizda

Ben artık doktoruma karar verdim, sonunda :)
Gittik gösterdik alerji dedi, tam şundan dolayıdır diyemem , senin yediklerin, iklim değişikliği gibi etkenler söz konusu beklemek lazım dedi, 2 türlü krem verdi. , nemlendirici tarzda
Düşündüm acı yemiştim son günler Adana da

Kalça çıkıklğına baktı ki , onu yaptığında ödüm koptu. Neyseki uras hiç bir tepki vermedi
Kan ilacı yok, pekmez yicez dedi,kıyma ile de desteklicez dedi ek gıdalarla
D vitamini kullan, bıngıldak kapanmasın diye birşey yok, sadece orda mı kemik vR dedi. Bize önce kapanabilir kullanma demişlerdi.
Kolunda morluk gibi bir nokta vardı, Doğum lekesi olabilir dedi, korkulacak bir şey değilmiş
Geçen ay 700 gr dı bu ay da 800 gr almış
Bu ayki alımlar annem sayesinde , bütün meyveleri kaynatıp kaynatıp içirdi bana, karpuz kavun bile vardı , kırmızı meyveler çoğunlukla
Boyumuz da 4 cm uzamış.
Rota virüsümüz de tamamladık bu gün ,
2 ay sonra görüşürüz, diğer ay gelmenize gerek yok, diğer ay için konuşmamamız gerekenleri , diğer bilgileri bana ek gıda olayını falan telefonda görüşürüz dedi..

Ver bence canim ben pekmezin bile tadina baktirdim:) minnacik bir kabak parcasi yedirdim hatta saglik ocagindaki yaşlı hemşire cay kaşığı ile oglumun agzina şekersiz kahve sürdü. Ama ben yaptim sen yapma 9 aydan sonra bebegine kahve tattir dedi. 6 ay sadece doktorlarin baz aldiklari ortalama bir aydir 4 aydan sonra yemekleri tattir dedi
Canım sen kaşık mamasına başladım mı? Bende herobaby nin pirinçli muzlu mamasındanaldım 28 ine 4 aylık olcaz bi kaç güne başlayayım diyorum günde 1 kere yatmadan

Back