- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
- #58.201
Sagolasin kuzum keciboynuzu aklımdaGeçmiş olsun canım çabucak toparlar bizde hafif gecirdik nezle bolca su iyi geliyo bide bizim azcık balgam hırıltımız vardı serum fizyolojide çok iyi geldi bize ek gıda baslamadıginiz icin diger iyi gelen seyi yazsamda kullanamıycaksınız ama aklında bulunsun keçi boynuzu özü ama bu eczanelerde satılan vitamin takviyeli olanlardan degil arifoğlu organik keçi boynuzu özü (bildiğin keçi boynuzu kokuyo) çok iyi geliyo nezleye hafif öksürüğe de ben kullandım
Kız bizimki onu bayadir yapıyor imm ahh diyerek hem arkaya sürünüyor itiyor kendini hem ileriyeKızlar merve artık ciddi ciddi geri geri gidiyor. Bir süredir poposunu sırtını oynatıp yan yan yer değiştiriyordu ama dün bezini zor taktım. Bacaklarını kıvırıp göbeğini kaldırıyor, sonra ayaklarından güç alıp sırtını ileri ittiriyor. Kızdım bak fa-cede olsa video koyardım
Lambada gibi popoyu da sallıyor topuk koyup popo kaldırmaya da çalışıyor gem düz hem yandan
Bu geri geri sürünmek mi oluyor simdi
Hatta geçen pusette koyup mutfağa getirdi eşim kemeri bağlamamis kendini ayaklarını koyarak bi artırdı surtunme hışırtı sese bi baktım ki ayaklar bele kadar sarkmış pusette bi itse kendini pat yerde o yüzden iki dk bile olsa kemer bağlıyorum evde artık
Kuzum ark bebegi 6 aya girdi oda mesela hala dönmüyor doktor döner demis15 haziranda 4 aylik olucaz. Insan evham ediyor ister istemez
Sen uzanıp vuruyor diyorsun bizimkinde oda yok
Bizim ayaklar küvetli ayaklar dok hareketli ana eller kollar cok aktif degil