• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sagolasin kuzum keciboynuzu aklımda

Kız bizimki onu bayadir yapıyor imm ahh diyerek hem arkaya sürünüyor itiyor kendini hem ileriye
Lambada gibi popoyu da sallıyor topuk koyup popo kaldırmaya da çalışıyor gem düz hem yandan
Bu geri geri sürünmek mi oluyor simdi
Hatta geçen pusette koyup mutfağa getirdi eşim kemeri bağlamamis kendini ayaklarını koyarak bi artırdı surtunme hışırtı sese bi baktım ki ayaklar bele kadar sarkmış pusette bi itse kendini pat yerde o yüzden iki dk bile olsa kemer bağlıyorum evde artık

Kuzum ark bebegi 6 aya girdi oda mesela hala dönmüyor doktor döner demis
Sen uzanıp vuruyor diyorsun bizimkinde oda yok
Bizim ayaklar küvetli ayaklar dok hareketli ana eller kollar cok aktif degil

Merve ipeğin yolundan ilerliyo desene. Sadece bakarak inceliyor. Eline almayı daha akıl edemedi zilli
bu arada ımm ahh nedir ayol :-)
ben pusete koymuyorum artık. yere yatırıyorum mutfakta. benim yaptığım şeyleri izliyor. abi evde fıldır fıldır zaten. şaşkın şaşkın onu izliyor.
benim oğlan hiç öyle yapmazdı yaa. yüz üstü yatınca sıkıldığında kurbağılama emeklemeye çalışırdı. bu yüzüstü durmuyor. ağlıyor ellemeyince böyle stiller geliştirdi. sabah gide gide kalorifere kafasını dayamış ağlıyor daha gidemiyorum diye

Bu aralar internetten de baya seyler siparis ettim canim ama hepsinin bedeni ayni olmuyor 6-9 aylik aldim en fazla 1 ay giyebilir bazılarını. Secerek gorerek almak iyi de dedigin gibi her magaza yok olanlara da bakmaya zaman yok. Genelde ebebek ve hm bakıyorum. Ama ebebek de erkek bebeklere pek bisey çıkarmamış hayal kirikligina ugradim.
Hm nin kalıplar genelde tutuyor ve nette indirim oliyor o yUDen ben netten alıyorum

Selam cnm dün gündüz hiç uyumadi Gökçe tab bu bize akşama kabus olarak geri döndü saatlerce ağladı uyuyamadi yarım çay kaşığı calpol verdim Dr verebilirsin demişti onu içti daha kötü cirpinarak ağlamaya başladı çocuğa bişey yaptım herlade diye baya korktum sonra dayanamadı sızdı kaldi sabaha kadar uyumusuz hepimiz perişan olmuştuk ben de dayanamadım şimdi kalkti keyifli ama burun hala tıkalı hapsuruyor flaan öle inş daha iyi olur bugun
Bununla geçmiş olsun kuzum carpol biraz olsun rahatlatmıştır
bu arada ımm ahh nedir ayol :-)
ben pusete koymuyorum artık. yere yatırıyorum mutfakta. benim yaptığım şeyleri izliyor. abi evde fıldır fıldır zaten. şaşkın şaşkın onu izliyor.
benim oğlan hiç öyle yapmazdı yaa. yüz üstü yatınca sıkıldığında kurbağılama emeklemeye çalışırdı. bu yüzüstü durmuyor. ağlıyor ellemeyince böyle stiller geliştirdi. sabah gide gide kalorifere kafasını dayamış ağlıyor daha gidemiyorum diye
Ahahaha imm ahh diuor ittiri verouor kendini
Bizim ki de yüz üstünü sevmiyor halbuki ilk zamanlar yüz üstü yatmaya bayılırdı öyle koyardım yanındayken öyle çok daha deliksiz uyurdu simdi hem öyle yatmiyor istemiyor hemde durmuyor bile iki dk ancak duruyor hemen mizirdanip ağlama

Yine ben uzun kayıptan sonra geldim :) telefonu arada bir ig bakmak dışında kullanamıyorum valla. Sorum var size :D

Sophie diş kaşıyıcı alan yada alacak olan var mı

Ben alcam en kısa zamanda.
ca
Yine ben uzun kayıptan sonra geldim :) telefonu arada bir ig bakmak dışında kullanamıyorum valla. Sorum var size :KK70:

Sophie diş kaşıyıcı alan yada alacak olan var mı
canım oğlumun doktoru öyle şeyler alma hiç eline havuç ver gevelesin turp salatalı gibi sebzeleri tutabileceği şekilde kes ver eline demişti.

NASİl yapılıyor kuzim karıştırıp mu kullanılacak macun olarak mi hemen bi şukulasan da yapsam yarın merak ettim heyecan yaptım kurtulayım su terden :)

Al bakam :)

Bacım git git az kafa dinle dinlenmiş olursun korkma her sey güzel geçecek iyi düşün iyi olsun

Ay koptum cay olayina
Bizim ki sadece kavun yer yatar
İftar geç olduğundan acıkmiyor bizim ki susatmadigi icin kavun yiyor sadece
Ipek yine çok mutlu ;)

Kızlar ya Gökçe ateşlendi ablası hasta idi sanırım koruyamadik ya da üşüttuk bilmiyorum doktora gidicem mesainin başlamasını bekliyorum premature bebekler de ağır seyreder hastalıklar diyorlar Allah im önemli bişey olmaz insallah
Canim geçmiş olsun önemli bişey değildir inşllah anne sütü alıyordu zaten o iyi gelir ona.acil şifalar dilerim

Evet kızlar ben de takviye kullaniyor musunuz diye soracaktım benim depolar bitti sanırım acayip yorgunum ayaklarım tutmuyor saçlarım dökülüyor ve ön kotusu unutkanlık. .geçen tavaya zeytinyagi koyup banyoya girdim.annem uzanıyordu evi duman sarmış allah korudu...cezveye su koyup unutuyorum fln.bi dahiliyeciye gidip kan testi yaptırmam lazim siz kullanıyor musunuz vitamin
O Bend e de var canim ben demir hapı içiyorum dr a falan gitmedim gyno ferro sanol vermişti kadın dogumcum onu kullanıyorum bitince devam edicem çok kötü unutkanliklarim var benim hatta cüzdanı avm wc sinde unutmuştum.

Selam cnm dün gündüz hiç uyumadi Gökçe tab bu bize akşama kabus olarak geri döndü saatlerce ağladı uyuyamadi yarım çay kaşığı calpol verdim Dr verebilirsin demişti onu içti daha kötü cirpinarak ağlamaya başladı çocuğa bişey yaptım herlade diye baya korktum sonra dayanamadı sızdı kaldi sabaha kadar uyumusuz hepimiz perişan olmuştuk ben de dayanamadım şimdi kalkti keyifli ama burun hala tıkalı hapsuruyor flaan öle inş daha iyi olur bugun
Gecmis oosun canim Biz de grip atlatttk 1 aylikken dr bisey vermedi mutlaka burnunu açık tut dedi iyileşir inş bin önce

Eğer devamlı oluyorsa bunun nedenini araştırman gerek ! Bizim süt alarjisi belli oldu
Genelde izler tam kaybolmadan tekrar kızarıyor canim. Bebegin gazindan dolayi ilk aylar süt ürünleri tükenmedim ama şimdi her şey yiyordum belki süt ya da yumurtadirm insallah öyledir de baska bisey degildir ya bugünden itibaren yemicem bakalim bir fark olacak mı

Tamamdir deneyeyim :)

Len gacilarr bu lactamili madem hepiniz kullanıyordunuz ne diye soylemediniz :63:
Ben aslında bi sorulmuştu söylemiştim. Süt takıntılı olduğum için bi ara lactamil,humana still , kimyonlu rezene, milk tea maltana hepsini aynı gün içmişlim var bi süre :)

Back
X