Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi şükür Beni de 1 hafta sonra yine çağırdılar. BakalımCok sukur bebegim sagligi iyii kilo alimi duzenli oldu bende cok korkmustum 27 haftadan itibaren her hafta kontrole gidiyorum
Evet dikkatli al bi bak önce nasıl etkiliyor şekerini ona göre iç suyu arttırıyor ama doğru2 günde bir içeyim etkiliymiş suyla seyreltirim yada
Bennnn daha indirdiğim anda yanmaya başlıyor eşim psikolojik diyor bana muza karşı bı on yargim olduKızlar muz yiyince midesi yanan var mı benim gibi
Benim de aynı şekilde muz yiyince hemen yanıyor midem yediğime pişman oluyorumBennnn daha indirdiğim anda yanmaya başlıyor eşim psikolojik diyor bana muza karşı bı on yargim oldu
Gelir bence canım banada bazen oluyor boğazımda aci suyla uyandım.kac kereAy kızlar uyumuştum bir anda mide yanmasıyla uyandım ve kustum. Ben en son 12. Haftada falan kusmuştum çok iğrenç bir şeymiş bu şimdi rennie içsem iyi gelir mi sizce ?
Hadi inşallah bende de etki eder .Evet dikkatli al bi bak önce nasıl etkiliyor şekerini ona göre iç suyu arttırıyor ama doğru
Bebeğe kilo faydalı diye yemeye çalışıyorum Allah affetsin ama hemen bozuluyor genelde evde çok yiyemiyorum yaktığı icinBenim de aynı şekilde muz yiyince hemen yanıyor midem yediğime pişman oluyorum
Ben de okulda yiyordum sonra derse girince ders anlatırken kafam dağılıyor midemi unutuyorum diye . Ama işi bıraktım artık . Zaten doktor da fazla kilo almasın bebiş yeme dedi bana canım normali deneyelim dediBebeğe kilo faydalı diye yemeye çalışıyorum Allah affetsin ama hemen bozuluyor genelde evde çok yiyemiyorum yaktığı icin
Ah böyle bişey duymaya öyle çok ihtiyacım vardı kii çok sağol canım. Bende bazen bu uyuşuklukla elimdeki bişeyi düşürüyorum sıkı tutamıyorum bazen ağlayasım geliyo sanki hep böyle kalcakmışım gibi korktum. İnş ödem gittikçe gider odaElindeki uyuşukluk doğumdan sonraki ödemle bir tık artıyor ama ödem dağılınca geçiyor ben yemek zor yiyordum doğumdan önce sonra geçti Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Haklısın teşekkür ederim nasılsın biraz daha toparlayabildin mi?Yok yok hiç tedirgin olmanı gerektirecek bir durum yok anı yaşamaya bak bir daha o süreç gelmeyecek. Sen de sağ salim kucağına alırsın inşallah en yakın zamanda
Canım ablamın da gebeliğinde öyleydi doğumdan hemen sonra geçmedi ama zamanla geçti şimdi hiçbir şeyi yok inşallah senin de geçecekAh böyle bişey duymaya öyle çok ihtiyacım vardı kii çok sağol canım. Bende bazen bu uyuşuklukla elimdeki bişeyi düşürüyorum sıkı tutamıyorum bazen ağlayasım geliyo sanki hep böyle kalcakmışım gibi korktum. İnş ödem gittikçe gider oda
Yarın doğuma alacaklarmış
Bnde ya severdim de yani tatlı niyetine ama ne zman yesem daha inerken boğazımı yakmaya başlıyor demek ki psikolojik değilmişBebeğe kilo faydalı diye yemeye çalışıyorum Allah affetsin ama hemen bozuluyor genelde evde çok yiyemiyorum yaktığı icin
Bnde elimi parmaklarımı kapatamiyorum ödem den mıymış buAh böyle bişey duymaya öyle çok ihtiyacım vardı kii çok sağol canım. Bende bazen bu uyuşuklukla elimdeki bişeyi düşürüyorum sıkı tutamıyorum bazen ağlayasım geliyo sanki hep böyle kalcakmışım gibi korktum. İnş ödem gittikçe gider oda
Ay kuzum çok iyi anlıyorum seni benim kocamda öyle hep çamaşır çıkıyo nerdeyse hergün makine açıyorum ama yetişemiyorum bana kalsa bende bişey ellemicem ama bi komşum var kardeş gibiyiz bugün geldi mutfaktan başladı temizliğe sağolsun yarısı bitti mutfağın yarın kalanlarını yapıp mutfağı bitircek sonra sırasıyla diğer odalar basit haftasonuna ladar doğum temizliğimiz bitecek inşallah. Bende eşime cuma günü yatakları koltukları yıkatıcam makineyle. Halılarıda verdim mi yıkamaya bitiyor. Çantamıda tamamen kapatıp bagaja atarım bi daha doğumu beklemek kalır inş aksilik çıkmazsa. Ama bugün arkadaşım her ne kadar elletmesede onu bunu yaptım mahvoldum şuan çocuk çıkçak gibi hissediyorum vajinama baskı yapıyo oynadıkçaAy kizlar güne ilk kez guzel uyuyarak başladim ama bildiğiniz vajinam zonk zonk ediyor bugün nedense cok canim aciyor ya oğlani babannesine gönderdim totomu devirdim yatiyorum her yer iş dolu temizligi de persembe cumaya ertledim yarin eltim gelip perdelerimi falan sökcek yıkayacagiz yetişmiyor yoksa temizlik günü bugun canlansamda çamaşirlari bari bitirsem ay kocam hergün bir makina kiyafet cikariyor sinir oluyorum ya kurutmayla camasir makinasi her allahin günü çalışıyor
Çok güzel olmuş canım benimKızlar hastane için çikolata ve sprey kolonya yaptırdım. 60 çikolata 25 adet kolonya 1600 bide hoşgeldin yazılı mumluk yaptırdım ekstra
Eki Görüntüle 3525839
Maşallah canım benim gözünüz aydınKızlar selam, şükürler olsun bebeğimizle kavuştuk bgn. Benm tansiyonum ameliyathaneye girince 18/12 oldu ve maalesef spinal yapamadılar tansiyon nedeniyle ve genel anestezi oldum. İlk doğumum spinaldi ve hiç ağrı sancı hissetmemiştim ama bundan sancıyla uyandım. Ama ilaç verdiler geçti. Henüz yurutmediler iki saat sonra yürüyeceğim. Bebeğim ultrasonda cuma günü 2300 gr di. 3050 gr olarak doğdu. Ultrason ölçümlerine de çok güvenmeyin derim. Odaya yanımıza geldi şükürler olsun. Genel anestezi olmasına rağmen süt de geldi çok şükür. Ben de işte kendime gelmeye çalışıyorum bir yandan da 2,5 yaşımda kızım var. Allahım hepinize kolay sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
Canım benim normal sancım başlamadı suyum geldi hastaneye gittim suni sancı bağladılar. Başlarda regl sancısıyla eşdeğerdi sonraları öyle bi artıyoki anlamaman imkansız zaten. Bel ve kasığa vuruyor değişik şiddet bi sancı ayırt edebiliyorsun merak etme.Nasıl birşey bu doğum sancısı bi ağrı ile kıyaslama yapacak olursa normal doğum yapanlar ne olurdu ki mesela diş ağrısı gibi mi dayanılmaz birşey mi
Oyy geçmiş olsun canım bu aralar benimde midemde sürekli yanma ekşime var acı su geliyo ağzıma. İyi gelir tabi ister rennie ister gaviscon iç yatıştırsınAy kızlar uyumuştum bir anda mide yanmasıyla uyandım ve kustum. Ben en son 12. Haftada falan kusmuştum çok iğrenç bir şeymiş bu şimdi rennie içsem iyi gelir mi sizce ?
Doktorda öyle dedi doğumdan sonra bi tık artıyo 1 ay sonra falan azalarak kayboluyo dedi inşallah benimde öyle olur kuzum ya valla korkuyorumCanım ablamın da gebeliğinde öyleydi doğumdan hemen sonra geçmedi ama zamanla geçti şimdi hiçbir şeyi yok inşallah senin de geçecek
Kız çok fena valla sol elim bi nebze zorla kapatıyorumda sağ elimi hiç kapatamıyorum halbuki kızımda hiç böyle şeyler yaşamamıştımBnde elimi parmaklarımı kapatamiyorum ödem den mıymış bu
Bnde sağ elim özellikle geceleri çok oluyor tuvalete kalkınca peçeteyi tutamıyorum ilk gebeliğimde bnde de olmadi hiç. Magnezyum eksikliği olduğunu düşünüyordumKız çok fena valla sol elim bi nebze zorla kapatıyorumda sağ elimi hiç kapatamıyorum halbuki kızımda hiç böyle şeyler yaşamamıştım