Maşallah ocak anneleri toplanmaya başlamış. Bizede nasip olur umarım (umutsuz vaka)Çok sukur bende ocak annesiyim inşallah
Maşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇok sukur bende ocak annesiyim inşallah
İlkk cocuk kac yasındagünaydınlar herkese..yeni haftada yeni umutlar taşıyalım inşallah sağlıkla mutlulukla.Hamile olan arkadaşlarımı tebrik ederim allah tamamına erdirsin sağ sağlim kucaklarına almayı nasip etsin.Darısı bizlere olsun inşallah.normal şartlar altında önümüzdeki p.tesi kırmızıları görmem gerekiyor.Eşimin işleri sebebiyle verimli günleri es geçtik ama öncesi ve sonrasında rabbim nasip ederse neden olmasın.Rabbim kabul etsin dün oruçludum.iftara yakın midem bulandı.sonrasında da gece ağzıma acı su geldi yakti kavurdu beni beş on dakika uyanık kaldıktan sonra bir parça ekmek yedim uyudum.Eşim de senin miden bulanmazdı hamile misin diyor.Gerçekten ömrümde mide bulantısı yanma şikayetleri yaşamadım ilk hamileliğimde çok rahat geçmişti şükür.Sabah işe gelirken sürdüğüm parfümde rahatsız etti.Şu an bogazımda bir doluluk hissi var :) Umutlanmak istemiyorum çünkü bu ay ilk denemem.Uzun süre ara verince insana hemen olmayacakmiş gibi geliyor.Gerçi tamamen eşim korundu ilk çocuktan sonra ben ilaç bile kullanmadım.Herşeyin hayırlısı hepimiz için rabbim dualarımızı kabul etsin kuçağımızı doldursun tez vakitte inşallah
merhabalar.ilk çocuğum 4 yaşını yeni bitirdiİlkk cocuk kac yasında
Ben 4 gün önce idrarda çok silik bir cizgiyle öğrendim canım. 8 9 gün çok erken. Boşuna moralini bozma bencekizlar hamile olanlarin ins kolay hamilelikleri gecmesini diliyorum bekleyenlerede Rabbim ins sagliklica nasip etsin
size bir sorum olacak adet olmadan kac gun once idrarda ogrenilir benim 8 yada 9 gunum var yapsam cikarmi
Rabbim nasip etsin inşallah canım. Hayirlisiyla sağlıkla gelsin bebeğinKizlar her gece bebek icin calisiyorum ne olur bana dua edin rabbim masip etsin dualariniza benide ekleyin valla bir gecem bos gecmiyo ayin 2 sine kadar her gece yapcam valla insallah bebisim gelir bu ay
cok tesekkur ederim cnm herseyin hayirlisi olsun ins sagliklica kavus bebisineBen 4 gün önce idrarda çok silik bir cizgiyle öğrendim canım. 8 9 gün çok erken. Boşuna moralini bozma bence
Amin canım inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahcok tesekkur ederim cnm herseyin hayirlisi olsun ins sagliklica kavus bebisine
Canım aynı belirtiler bende de vardı. Ama bu belirtilerin hiçbiri tam olarak hamileliği ifade etmiyor. Benim en çok dikkatimi çeken ağız tadımın degismesi oldu. Dilimin üstünde bi kuruluk var gibi. Biraz da göğüs uçları koyulasti. Ama ben bunların hiçbirini belirti olarak kabul edemedim. İnsan çizgiyi görmeden emin olamıyorbenimde adetime 6 gün var ama hamilelik belirtilerini de unuttum sanki.çok ilginçtir ki gögüslerimde ağrı da yok normalde adet olacağım hafta gögüslerim çok acırdı.Bu sabahta bembeyaz akıntı oldu süt kesiği gibi ama inanın neye yoracağımı bilmiyorum. vucudum beni aldatıyor olabilir :) netten de girip bir şeyler okuyup kafamı bulandırmak istemiyorum...
Hı sende aynı benim durumumdasın demek benım de kızım var yazın 4 olacak bu 3.ay cocuk istediğimmerhabalar.ilk çocuğum 4 yaşını yeni bitirdi
Bence erken beklekizlar hamile olanlarin ins kolay hamilelikleri gecmesini diliyorum bekleyenlerede Rabbim ins sagliklica nasip etsin
size bir sorum olacak adet olmadan kac gun once idrarda ogrenilir benim 8 yada 9 gunum var yapsam cikarmi
Bazen Çizgi gorunce de emin olamıyorCanım aynı belirtiler bende de vardı. Ama bu belirtilerin hiçbiri tam olarak hamileliği ifade etmiyor. Benim en çok dikkatimi çeken ağız tadımın degismesi oldu. Dilimin üstünde bi kuruluk var gibi. Biraz da göğüs uçları koyulasti. Ama ben bunların hiçbirini belirti olarak kabul edemedim. İnsan çizgiyi görmeden emin olamıyor
İnsallah vardırbenimde adetime 6 gün var ama hamilelik belirtilerini de unuttum sanki.çok ilginçtir ki gögüslerimde ağrı da yok normalde adet olacağım hafta gögüslerim çok acırdı.Bu sabahta bembeyaz akıntı oldu süt kesiği gibi ama inanın neye yoracağımı bilmiyorum. vucudum beni aldatıyor olabilir :) netten de girip bir şeyler okuyup kafamı bulandırmak istemiyorum...
inşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda herşeyin. annelik dünyanın en zor işi.bu kadar meşakkatli olmasına rağmen kadına rabbim dayanma gücü,o canlıyı taşıma gücü ve en önemlisi sevgiyi vermiş.allah hepimizin gönlüne göre versin.sana da hayrılı olsun bebeğin canımCanım aynı belirtiler bende de vardı. Ama bu belirtilerin hiçbiri tam olarak hamileliği ifade etmiyor. Benim en çok dikkatimi çeken ağız tadımın degismesi oldu. Dilimin üstünde bi kuruluk var gibi. Biraz da göğüs uçları koyulasti. Ama ben bunların hiçbirini belirti olarak kabul edemedim. İnsan çizgiyi görmeden emin olamıyor