How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Daha önce düşük yaşadıysan 15 günde bir kalp atışı takibi yapar doktor ama böyle vesvese yapma bol bol dua et Kuran oku kaldır at bu düşünceleri. Olacak neyse o yaşanacak zaten sen Allah'a güven yeter

Katılıyorum önceki deneyimi düşük olan, ilk bebeklerinin kalbi Duranlar için çeşitli korkular yaşamak gayet normal, doktorum kendisi dedi haklısın tedirgin olmakta diye , ama kendini rahatlatacak sebeplere bağlanmak gerekiyor.
Mesela, hiçbirşeyin elimizde olmaması ve herşeyin hayırlısıyla olmasını düşünmek gibi, bol bol dua etmek gibi :)

Küçücük de olsa bebişler şuanda, elimizi bebişlerimizin üstünde gezdirerek dua edelim mübarek günlerde, Rabbim sağlıklı ve hayırlısıyla kucağımıza da almayı nasip etsin

Benim ilkinde de böyleydi hemen çıkmıştı ama cok aşırı büyük bir göbüşle de dolüuma girmedim
Nekadar kilo alırsan hamilelikte okadar iri görünüyor karnın cüssen genişlediği için:)
Tedirgin olma yani
Ben zayıflayıp hamile kaldığım için pantalonlarım oluyor birsüre daha giyerim
insallah öyledir canım, korkumlarımdan biri de çatlaklar. kız anneye ceker derler, annemin karnı çatır çatır çatlamış.

Ayni korkular bende de var çok şükür kalp atisini duyduk dayanamadim 1 hafta sonra başka doktora gittim Allah kimseye yaşatmasın cok zor.9. Haftanin içindeyim bende hiç mide bulantisi olmadi yalniz agir kokulara öğürme göğüs ağrısı ve hasasiyeti var kasık ağrım vardi ama 2 gündür yok okadar huzursuz uyudum ki
Benimde göğüs hassasiyetim ve kasık ağrım bitti önceden oluyordu. Yalnız bu haftalarda o belirtiler gidebilirmiş zaten ama işte hem dua ediyorum sürekli hemde böyle şeyler aklımdan çıkmıyor. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır giremiyorum nasılsınız bakalım hamilelik Nasıl gidiyor :) ben dün doktora gittim kalp atışını duydum çok çok şükür onun dışında Demir eksikliği d vitamin eksikliği ne ararsan var hemen ilaç başladı. Sizler kullanmaya başladınız mı ilaçları
Bende de demir eksiklıgı B12 eksik bi de idrar yolu enfeksiyonu cıktı cnm basladım ılaclara

S Saaraa evet canım evet ikiz bebişlerim Bende şok baş dönmesi ve yorgunluk olunca anneanneye söylemek zorunda kaldık o Da 2 gün önce geldi . Dün gitmiş hevesle zıbın almış . Benim bebeklerinde şu anlık 4 tane zıbını var

Benimde göğüs hassasiyetim ve kasık ağrım bitti önceden oluyordu. Yalnız bu haftalarda o belirtiler gidebilirmiş zaten ama işte hem dua ediyorum sürekli hemde böyle şeyler aklımdan çıkmıyor. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Aminn inşallah her şey yolunda gider hepimiz için Allah yardimcimiz olsun canim bizim işimiz biraz daha zor kayip ve yokluk tüp bebek vs. yaşadığımız icin yaşamayan anlamaz saçma gelebilir cok şükür Allah inancimiz tam ama düşünceler birakmiyor iste bende sürekli dua ediyorum bu vesveseler için daha da dua etcez artik

progestan almasan da bence bir sey olmayacak, sadece lekelenmeyse. buarada kabizlik, ıkınmak konusu önemli, içebiliyorsan zeytin yagi iç, erik ye bol bol. erik benim hayatımı kurtardi bu konuda.
Canim yesil erik mi? Bende inanılmaz kabizlik vardi ve ben bu ara yesil erik karpuz falan cok yiyorum o yuzden kabizligim duzeldi. Sebebi erik mi acaba:110:

Canım oncelikle sakin ol neler neler var 9ay kanaması olmus sag salim de doğurmuş bak koruyan Rabbim nasıl koruyo korkma hemen bende de oldu bu yeni nesil bebişler accık nazlı mı ne :) kahverengi lekem oldu once dedigin gibi adet oncesini andıran sonrasında adet sancısı gibi sancım oldu az biraz ve tuvalette kırmızı kan geldigini gordum panik yapmadım hemen doktora gittik igne vurdular progestan verdiler sıkıntı yoktu bebekte de. Eger evham yaparım dersen doktora git bekleme icin rahatlasın acile gitmistim ben. Ama yat dinlen kalkma ve maydanoz sakın yeme ben yedikten sonra olmustu. Her sey yolunda boyle dusun :KK66:

Doktora gittim canim cift rahim varmis o yapiyor kanama dedi progestan verdi hep yatcam :(

Canım tavsiye anlamında bir şey vermedi o yüzden yazmadım ama söyle oldu

Önce biraz konuştu ailede bi sorun sıkıntı var mı Allah korusun sikintili gebelik vs vs diye ameliyat ilac kullanimi sordu

Saglik ocaginda testleri yaptirmistim hepsinin uzerinden gecti eksik olanlar icin kan ve idrar istedi

kilo sonra tansiyon baktı

Sonra bebetomuzun gösterdi canlanmis dedi gelişimi hafta ile uyumlu dedi sıkıntı yok dedi

10 gün içerisinde ücretsiz olduğu için perşembe tekrar gideceğim sonuçlara bakmak için gel dedi o da

Ha bi de d vitamini baktirmak burada pahalı devlette mutlaka baktır dedi perşembe dahiliye randevu aldım baktiracagim inşallah

Bi de folik asit çok önemli dedi aksatma dedi hangisini kullanıyorsun falan dedi not aldı

Tahmini doğum tarihi 25 ocak dedi

Bu persembeden sonra ayda 1 gelirsin dedi

Ayy amma yazdım ama özel bir şey yok :)

Zaten herkes biliyor canım ya klasik

Bitki çayları bazı bitkiler ton balığı sucuk salam işlenmemiş ürünler çiğ et yumurta vsvs zararlı diye :)
Sagol canım uzun uzun yazdığın için d vitamini icin bana birsey dememisti bende 13unde gidicem bir daha yarinda saglik ocağında kanda eksik kalanlari vericem hemen gelsede 13u görsem bebegimi gecen gittigimde hicbirsey anlamadim ultrason kagidinida verdi ama gorsen nasıl kötü cikmis cok parliyor sinir oldum ama heyecandan basiretim baglandi birsey diyemedim diger gittigimde adam akilli istiyicem ona bakicam sonuçta sürekli:anneadayı: folik asit hangisini içiyorsun canım benimki folicUS

Sagol canım uzun uzun yazdığın için d vitamini icin bana birsey dememisti bende 13unde gidicem bir daha yarinda saglik ocağında kanda eksik kalanlari vericem hemen gelsede 13u görsem bebegimi gecen gittigimde hicbirsey anlamadim ultrason kagidinida verdi ama gorsen nasıl kötü cikmis cok parliyor sinir oldum ama heyecandan basiretim baglandi birsey diyemedim diger gittigimde adam akilli istiyicem ona bakicam sonuçta sürekli:anneadayı: folik asit hangisini içiyorsun canım benimki folicUS

Aynen canım gidince bi sor yine de

Sağlık ocağı d vitaminine bakmıyorMuş devletten sıra aldim bakalım

Benimki de folio B12 ve iyot varmış içinde ama tüm folik asitler aşağı yukarı aynı o yüzden marka çok önemli değil

Sadece 400 Mg içilmesi gerekiyor ya bazıları 2 3 tane içince 400 oluyormus bu direk 400 olduğu için günde 1 tane daha iyi oluyor bi de hatirlatici kurdum aksamlari içiyorum :)

Sen de güzel haber getir foto da Paylaş bizimle :)

Ben aldım canım. Ama kimseye söylemiyorum bukadar erken alınır mı derler diye :)

Ben hamile kalmadan önce almıştım bazisini:)

Kıyafet aldım battaniye aldım :) hepsi çok güzeller allahım giydirmeyi kullanmak nasıp etsin inşallah :KK66:
Benim bebisinde cogu seyi var hastane cikisimiz bile var teyzesi krem rengi kızada erkege uygun aldım cok hosuma gitti de:anne:

Back