How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
D vitamini benim zamanında düşük çıktı ampul ya da damlası var dvit diye onu kullanmistim düzelmişti hatta yeni doğan bebeklere de verir doktorlar

Hiç merak etme yükselir düzene girer

Demir için de 2 kutu demir hapı kullanmıştım zamanında o da şimdi normal çıktı
Ben hamile kalmadan önce kullanmıştım o damlayı ama yükselmesi gerekirken düştü şimdi bi daha kullanıcam ama en etkili ve en hızlı yöntem güneş imiş. İnşallah düzene girer çok korktum ya

Kızlar sizlerinde moralini bozmak istemem ama sanırım çok takıntılı ve karamsar bi insan oldum. 15 gün önce bebeğimin kalp atışını duyduk hiçbi sıkıntı yok çok şükür. Ama aklıma hep kötü düşünceler geliyor ve engel olamıyor. Mesela anne karnında bebeğin kalbinin durması. Bide böyle olduğunda hiçbir belirti olmuyormuş yani her şey normal sanarken kontrole gittiğinde kalbinin durduğunu öğrenen bi sürü kişi varmış. Belirtiside olmazsa nasıl anlıcaz sürekli sürekli ultrasona da giremeyiz ki. :( ne zorlu bi süreç yarabbim. Bide ben öyle bedenen hiç sıkıntı yaşamıyorum mide bulantısı kusma falan maşallah. Bedenen bu kadar rahatken kafamda bu kadar kötü düşünceler beni gerçekten yoruyor.

Ben hamile kalmadan önce kullanmıştım o damlayı ama yükselmesi gerekirken düştü şimdi bi daha kullanıcam ama en etkili ve en hızlı yöntem güneş imiş. İnşallah düzene girer çok korktum ya

Aynen bende hamile kalmadan önce :)

Yükselir yükselir olmazsa kullandıktan sonra söyle bi yürüyüşe çiksan güneş görse vücudun :) ben de merak ettim şimdi benim.değer ne çıkacak bakalım :)

Kızlar sizlerinde moralini bozmak istemem ama sanırım çok takıntılı ve karamsar bi insan oldum. 15 gün önce bebeğimin kalp atışını duyduk hiçbi sıkıntı yok çok şükür. Ama aklıma hep kötü düşünceler geliyor ve engel olamıyor. Mesela anne karnında bebeğin kalbinin durması. Bide böyle olduğunda hiçbir belirti olmuyormuş yani her şey normal sanarken kontrole gittiğinde kalbinin durduğunu öğrenen bi sürü kişi varmış. Belirtiside olmazsa nasıl anlıcaz sürekli sürekli ultrasona da giremeyiz ki. :KK43: ne zorlu bi süreç yarabbim. Bide ben öyle bedenen hiç sıkıntı yaşamıyorum mide bulantısı kusma falan maşallah. Bedenen bu kadar rahatken kafamda bu kadar kötü düşünceler beni gerçekten yoruyor.

Canım böyle şeyleri yazmasak konuşmasak olur mu

Hep pozitif olmaya çalışsak güzel şeyler konuşsak

Benim de ilk bebeğim hem de 14 ay bekledikten sonra 15 inci ay gelen bebeğim

Ama korkum o kadar az ki yok gibi

Kötü şeyler aklıma hiç getirmiyorum okumuyorum düşünmüyorum hep iyi olacak diyorum sen de öyle yap

Aklına gelse bile yazma dillendirme vesvese hep bunlar :)

Günaydın kızlar İkiz bebek fikrine yavaş yavaş alıştım . Bir de kalp atışlarını duysaydım miniklerin içim çok rahat edecekti . Ben normalde de kilolu olduğum için kıyafetlerim şu an sıkıntı yaratmıyor . Ama hevesten hamile kıyafetleri alaşım var hele şu tişörtleri acayip beğeniyorum . Çok erken biliyorum ama bebişe bir şeyler aldınız mı ?

Aynen bende hamile kalmadan önce :)

Yükselir yükselir olmazsa kullandıktan sonra söyle bi yürüyüşe çiksan güneş görse vücudun :) ben de merak ettim şimdi benim.değer ne çıkacak bakalım :)
İnşallah senin yüksek çıkar. Pek bi yürüyüş şansım olmuyor artık yaz tatilinde d vitamini yükseltmek için çabalıycsm :)

Günaydın kızlar İkiz bebek fikrine yavaş yavaş alıştım . Bir de kalp atışlarını duysaydım miniklerin içim çok rahat edecekti . Ben normalde de kilolu olduğum için kıyafetlerim şu an sıkıntı yaratmıyor . Ama hevesten hamile kıyafetleri alaşım var hele şu tişörtleri acayip beğeniyorum . Çok erken biliyorum ama bebişe bir şeyler aldınız mı ?
Hayırlı olsun bebekleriniz ikiz mi ;)

Ben aldım canım. Ama kimseye söylemiyorum bukadar erken alınır mı derler diye :)

Ben hamile kalmadan önce almıştım bazisini:)

Kıyafet aldım battaniye aldım :) hepsi çok güzeller allahım giydirmeyi kullanmak nasıp etsin inşallah :KK66:

Kızlar sizlerinde moralini bozmak istemem ama sanırım çok takıntılı ve karamsar bi insan oldum. 15 gün önce bebeğimin kalp atışını duyduk hiçbi sıkıntı yok çok şükür. Ama aklıma hep kötü düşünceler geliyor ve engel olamıyor. Mesela anne karnında bebeğin kalbinin durması. Bide böyle olduğunda hiçbir belirti olmuyormuş yani her şey normal sanarken kontrole gittiğinde kalbinin durduğunu öğrenen bi sürü kişi varmış. Belirtiside olmazsa nasıl anlıcaz sürekli sürekli ultrasona da giremeyiz ki. :KK43: ne zorlu bi süreç yarabbim. Bide ben öyle bedenen hiç sıkıntı yaşamıyorum mide bulantısı kusma falan maşallah. Bedenen bu kadar rahatken kafamda bu kadar kötü düşünceler beni gerçekten yoruyor.
Daha önce düşük yaşadıysan 15 günde bir kalp atışı takibi yapar doktor ama böyle vesvese yapma bol bol dua et Kuran oku kaldır at bu düşünceleri. Olacak neyse o yaşanacak zaten sen Allah'a güven yeter

duyarsin insallah canim kalp atışlarını.ben daha birsey almadim. cinsiyet belli olmadan da almam herhalde.

Evet cnm iki uc kere silip kontrol ettim cizgi seklinde gibiydi kirmiziydi. Adet olmadan oncede bu sekilde olurdu. Delircem vallahi ya bu bebegimi de kaybetmeye dayanamam :KK43:

günaydın ,
çarşamba ve cuma akşamı 2 kere bndede dediğiniz gibi lekelenme oldu
ilk oldugunda doktora gıtmedim ama ikinciye olunca korktum doktora gıttım
progestan verdi.

Kizlar vcye gittim biraz zorladm kndmi cok afedersnz. Snra biraz leke geldi vajinadan cok korkuyorum . ilkinde de hep kanam oldu 5 aylikken kaybettim yine oyle mi olacaktr szce

Canım oncelikle sakin ol neler neler var 9ay kanaması olmus sag salim de doğurmuş bak koruyan Rabbim nasıl koruyo korkma hemen bende de oldu bu yeni nesil bebişler accık nazlı mı ne :) kahverengi lekem oldu once dedigin gibi adet oncesini andıran sonrasında adet sancısı gibi sancım oldu az biraz ve tuvalette kırmızı kan geldigini gordum panik yapmadım hemen doktora gittik igne vurdular progestan verdiler sıkıntı yoktu bebekte de. Eger evham yaparım dersen doktora git bekleme icin rahatlasın acile gitmistim ben. Ama yat dinlen kalkma ve maydanoz sakın yeme ben yedikten sonra olmustu. Her sey yolunda boyle dusun ;)

Ayni korkular bende de var çok şükür kalp atisini duyduk dayanamadim 1 hafta sonra başka doktora gittim Allah kimseye yaşatmasın cok zor.9. Haftanin içindeyim bende hiç mide bulantisi olmadi yalniz agir kokulara öğürme göğüs ağrısı ve hasasiyeti var kasık ağrım vardi ama 2 gündür yok okadar huzursuz uyudum ki

Back