How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Direkt vucuta temas ettiği için koltuk altı sürmeyi bıraktım nadir kullanıyorum
Onun dışında cok dikkat etmiyorum
bende koltuk alti rolonunu tuzdan yapilan bir rolon var ya onu kullaniyorum. şampuanimi degistirmedim ama doktorum güneş koruyucu al dedi. eczaneden aldim, kullaniyorum. saclarimi 5. aya kadar boyatmayacagim, beyazlar aldı başını gidiyor. bir de vücüdumu nemlendirmek istedigimde sadece badem yagi kullanıyorum. çünkü benim karnim cikti, ve çok kaşınıyor, göğüslerim de kaşinıyor. kalcama da sürüyorum. kaşınmaya başlayınca catlak icin hemen önlem almalısınız diyorlar. oyüzden badem yağına başladım. makyaja devam :) sabah uyanınca gözaltı kapaticimi sürüyorum. aksam da eşim gelmeden hafif makyaj yapıyorum. sıvı sabun devam. ara ara katı sabun kullaniyorum. günde bir tane kahvemi de iciyorum bulantimi kesiyor diye. cig et, maydonoz, kabuklu deniz ürünleri, ve civa yoğunluğu fazla olan balikları yemiyorum, kesinkikle bitki çayi tüketmiyorum zaten öyle bir alışkanlıgım da yoktu. su cok onemli ama bir türlü gerektigi kadar içemiyorum :( ayyy ne kadat cok yazdiiiimmm :)

Rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin canım. Her işte bir hayır vardır. İnşallah sizin için hayırlısı böyledir

Çok sağol duan için. Evet vardır bunda da bir hayır diyoruz biz de. En azından hamile kalabildigimi öğrenmiş oldum uzun bir deneme sürecinden sonra. Bir de kısa da olsa hamilelik sevinci yaşadım tabi ister istemez. Allah sizin bebeklerinizi korusun artık.

Aynen ya yemek yiyince özellikle dört aylık gibi görünüyorum
İç karnı küçük olanlarda hemen çıkıyor göbüş
ben bugun hamile pantolonu aldim 2 tane. 1 tane de tayt aldim. 2 adet camasır aldim. 2 tanede pijama. hicbir seyimi giyemiyorum. bir yandan hoşuma gidiyor bir yandan da cok hizli cikti karnim acaba sonu nasil olacak diye tedirgin oluyorum

Kullanmıyorum canım ben yukledım gereksız bulup sildim:))
Heves işte canım ya:)

Bnde banu çiftçi var mustelanın uygulaması happy mom, gebeliğim, hamilelik baya yükledim. Ama hangisine bakıyorsun dersen banu çiftçi mustela genelde bakıyorum
Bakayım mustela olana ama androidde varmi denk gelmedim hic

Gebelik takibi
Hamilelik rehberi
Sprout (Görseli çok iyi)
Hamilelik tabiki (bebeğin ağzından konuşuyor çok tatli)

Bunlar haricinde de var :) ama 2 3 yeter bence :KK66:
Bakiyim canım yuklerim sevdiklerim kalır artık cokta gerek yok zaten:anneadayı:

Çok sağol duan için. Evet vardır bunda da bir hayır diyoruz biz de. En azından hamile kalabildigimi öğrenmiş oldum uzun bir deneme sürecinden sonra. Bir de kısa da olsa hamilelik sevinci yaşadım tabi ister istemez. Allah sizin bebeklerinizi korusun artık.
Rabbim yine tattırsın inşallah. Tüm kalbimle dua ediyorum canım

yesa yesa Bugün neler dedi doktorun canım

Canım tavsiye anlamında bir şey vermedi o yüzden yazmadım ama söyle oldu

Önce biraz konuştu ailede bi sorun sıkıntı var mı Allah korusun sikintili gebelik vs vs diye ameliyat ilac kullanimi sordu

Saglik ocaginda testleri yaptirmistim hepsinin uzerinden gecti eksik olanlar icin kan ve idrar istedi

kilo sonra tansiyon baktı

Sonra bebetomuzun gösterdi canlanmis dedi gelişimi hafta ile uyumlu dedi sıkıntı yok dedi

10 gün içerisinde ücretsiz olduğu için perşembe tekrar gideceğim sonuçlara bakmak için gel dedi o da

Ha bi de d vitamini baktirmak burada pahalı devlette mutlaka baktır dedi perşembe dahiliye randevu aldım baktiracagim inşallah

Bi de folik asit çok önemli dedi aksatma dedi hangisini kullanıyorsun falan dedi not aldı

Tahmini doğum tarihi 25 ocak dedi

Bu persembeden sonra ayda 1 gelirsin dedi

Ayy amma yazdım ama özel bir şey yok :)

Zaten herkes biliyor canım ya klasik

Bitki çayları bazı bitkiler ton balığı sucuk salam işlenmemiş ürünler çiğ et yumurta vsvs zararlı diye :)

Heves işte canım ya:)

Bakayım mustela olana ama androidde varmi denk gelmedim hic

Bakiyim canım yuklerim sevdiklerim kalır artık cokta gerek yok zaten:anneadayı:
Kizlar benim en cok kullandigimdan ez az kullandigima dogru sıralamayı eke koyuyorum. ilk baştakini eşimin de tlf una yükledim, şuara aramız limoni. yuklerken ne gerek var falan diyordu ama aramız iyiyken arıyordu beni bak bugun bunlar bunlar olmuş diye :)

Eklentiler

• Screenshot_20170603-230010.jpg
    Screenshot_20170603-230010.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 43
Kizlar benim en cok kullandigimdan ez az kullandigima dogru sıralamayı eke koyuyorum. ilk baştakini eşimin de tlf una yükledim, şuara aramız limoni. yuklerken ne gerek var falan diyordu ama aramız iyiyken arıyordu beni bak bugun bunlar bunlar olmuş diye :)

Banu çiftçi hariç 3u de var :)

Banu çiftci çok ovulMuş ama nedense ben onu yükledim sonra kaldırdım neden acaba bi şans daha vereyim bakayim:)

En sondaki bebek konuşuyor gibi yazıyor ya bana çok sevimli geldi:)

Banu çiftçi hariç 3u de var :)

Banu çiftci çok ovulMuş ama nedense ben onu yükledim sonra kaldırdım neden acaba bi şans daha vereyim bakayim:)
Banu çiftçinin uygulamasinda günluk tutabiliyor, kilo takibi, fotograf albümü. randevu defteri, hamilelik yaklastiginda kullanacagimız kasilma zamanlayıcısı vs. güzel seyler var :)

bende koltuk alti rolonunu tuzdan yapilan bir rolon var ya onu kullaniyorum. şampuanimi degistirmedim ama doktorum güneş koruyucu al dedi. eczaneden aldim, kullaniyorum. saclarimi 5. aya kadar boyatmayacagim, beyazlar aldı başını gidiyor. bir de vücüdumu nemlendirmek istedigimde sadece badem yagi kullanıyorum. çünkü benim karnim cikti, ve çok kaşınıyor, göğüslerim de kaşinıyor. kalcama da sürüyorum. kaşınmaya başlayınca catlak icin hemen önlem almalısınız diyorlar. oyüzden badem yağına başladım. makyaja devam :) sabah uyanınca gözaltı kapaticimi sürüyorum. aksam da eşim gelmeden hafif makyaj yapıyorum. sıvı sabun devam. ara ara katı sabun kullaniyorum. günde bir tane kahvemi de iciyorum bulantimi kesiyor diye. cig et, maydonoz, kabuklu deniz ürünleri, ve civa yoğunluğu fazla olan balikları yemiyorum, kesinkikle bitki çayi tüketmiyorum zaten öyle bir alışkanlıgım da yoktu. su cok onemli ama bir türlü gerektigi kadar içemiyorum :KK43: ayyy ne kadat cok yazdiiiimmm :)
Bende güneş kremi araştırıyorum bu dönem için en etkili olabilecek bioderma En iyi gibi doktor hangi kremi önerdi

Ya Allah askına şu sag altta cıkan kırmızı zil-alarm isareti nedir beni uyuz etti ne anlama geliyor ve nası kaldırabilirim:işsiz::sopa: :sinirli:

ben bugun hamile pantolonu aldim 2 tane. 1 tane de tayt aldim. 2 adet camasır aldim. 2 tanede pijama. hicbir seyimi giyemiyorum. bir yandan hoşuma gidiyor bir yandan da cok hizli cikti karnim acaba sonu nasil olacak diye tedirgin oluyorum
Aynı ben şimdiden bütün pAntolonlarım pijamalarım rahatsız ediyor nefesim darlanıyor dışarısı için aldım bişeyler yarında evde rahat giyebileceğim bişeyler alıcam sanki bugün karnım bi anda iki katına çıktı

Kizlar vcye gittim biraz zorladm kndmi cok afedersnz. Snra biraz leke geldi vajinadan cok korkuyorum . ilkinde de hep kanam oldu 5 aylikken kaybettim yine oyle mi olacaktr szce

Üç
Kızlar birkaç yerde okudum. Hamile birçok bayan makyaj yapmayı bırakıyormuş , şampuanlarını değiştirip duş jeli yerine hacı şakir sabun kullanıyorlarmış. Sıvı sabun, parfüm falan kullanmıyorlarmış. Sizde böyle şeylere dikkat eden var mı? ben aynen önceden neyi nasıl kullanıyorsam , aynen devam ediyorum ..
Valla bende aynen devam ediyorum. Sakınan göze çöp batar:) biraz sakin olmak ve akışına bırakmak lazım bence.

Back